24 Temmuz 2018 Salı

Astra h kızdırma bujisi

Astra h kızdırma bujisi

Bosch marka birinci sınıf malzeme olup adet fiyatıdır. TL 11TL (5) opelyedekcom 99. Kaporta ve aydınlatma grubu hariç olmak üzere firmamız 3Tl ve üzeri alışverişleriniz için ücretsiz kargo fırsatı sunmaktadır. Bosch Buji fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Orijinal ve İthal Bol Ürün Seçenekleriyle hizmetinizde.


Yamaha XVS 6DRAG STAR DPR7EIX-Ngk Irıdıum Buji. RÜN ORJİNAL BERU MARKA ALMAN MALIDIR. Bu ürünü kredi kartı, havale veya kapıda ödeme seçeneği ile kolayca sipariş verebilirsiniz. Motor Tiplerine Uygundur.


Beru Buji fiyatı Yedek Parça kategorisinde. BOSCH Kategori: FİLİTRE VE BAKIM ÜRÜNLER İ. Mercedes vito arza isitma isigi yandi, clio kızdırma. BOSCH yedek parça siparişleriniz için aşağıda bulunan bölümlerden satın alacağınız yedek parça ile ilgili taksitlendirme ve diğer tüm detayları inceleyebilirsiniz. Kızdırma Bujisi Fiat Doblo 1. This feature is not available right now. Uyumlu Araçlar Fiat Doblo 1. Madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları,.


Astra h kızdırma bujisi

Merter Tekstil Merkezi Kasım Sok. Soğuk kış günlerinde aracın çalışmasına yardımcı olur. Isıtma Bujisi Arızası, Isıtma bujisi dizel arabalar için kullanılır.


Ana Sayfa Astra H Astra H ECN Arıza Kodlarını Okuma (Cihaza Bağlamadan) Astra H. Astra H aracınızda herhangi bir cihaza ihtiyaç duymadan araçtaki arızaları okuyabilirsiniz. Lütfen Aranacak Kelime Giriniz. Koduna Göre Arama Ürün referans numarası giriniz. OPEL ASTRA H GTC Sport Hatch (L08) 1. Opaş Otomotiv Platinleri San ve Tic.


Astra h kızdırma bujisi

Otomotiv Ateşleme Sistemleri, Ateşleme Bobinleri, Otomotiv Platinleri San ve Tic. Dizel motoru, benzin motorunun aksine kendi kendine ateşlenen bir motordur. Emilen hava silindirlerin içinde sıkıştırma yoluyla yakl. C lik bir sıcaklığa kadar ısıtılarak yakıt püskürtüldüğünde oluşan karışımın kendi kendine tutuşması sağlanır. Yoksa ömür olarak kızdrıma bujileri çok çok uzun dayanırlar yeterki.


Aracım yıldır bende ve 45. KM boyunca ben kızdırma bujisi değiştirmedim. Bu kış birkaç hafta önce arıza kodu verdi. Sanayide usta, cihaza bağlayınca nolu buji hatası çıktı.


Isıtma yapmayan numaradaki Beru yazılı buji çıktı, yerine sava marka. ZFR6F-Ateşleme Bujisi. Fiyatı görmek için lütfen üye olunuz. Soru sormadan önce kızdırma bujisi ile ilgili olarak sitemizdeki diğer yazılarıda okuyabilirsiniz.


Arama kısmını kullanarak diğer kızdırma bujisi bozulursa ne olur yazılarımıza da göz atmanızı tavsiye ederiz. Kontağı çevirdiğiniz anda yanan ışıklardan birisi de kızdırma bujisi için yanmaktadır. Opel Astra g kasa bu araç iki gü. Z16XEP Twinport Buji Takımı Ürün Orjinal Fabrika Üretimi Bosch Marka Olup Alman Malıdır.


Işığın bir süre sonra sönmesi kızdırma bujilerinin görevini yaptığını gösteriyor. Bugun ankara da şaşmaz oto sanayide bir ustaya götürdüm. Hocam kızdırma bujisi olsa,sn de sönmez benim bildiğim.


En azından benim diğer aracımda sönmüyordu. Ziyaretçi Hocam kontağı açıyorum, gerekli ışıklar sönüyor, marşa basıyorum, çalıştıktan sonra buji lambası yanıp yanıp sönüyor. Bir süre sonra kesiliyor. Yanlış fiyat Stokta yok Şirketin tüm teklifleri 97.


Satın aldığınız bu yedek parça gün iade garantilidir. Adet Minimum adet ürün için toptan satış fiyatı alabilirsiniz. Doğrulama işlemi tamamlanmadı!


Tek Tırnak Buji Takımı Bosch. Chevrolet Cruze Kilometre Hız Sensörü İthal. Bosch, VDO, Delphi, Denso yakıt sistemleri yetkili satıcısı. ALIŞVERİŞ SEPETİ ürün - TL 0.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar