11 Temmuz 2018 Çarşamba

Apple 5w usb güç adaptörü

Apple 5w usb güç adaptörü

Bu kompakt güç adaptörü , aygıtlarınızı evde, ofiste veya yolda, hızlı ve verimli bir şekilde şarj edebilmenizi sağlar. Turkcell’li değilseniz, Turkcell ailesinin avantajlı dünyasına katılmak için hemen tıklayın. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır.


Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. Stokta adet Yarın kargoda Son güncelleme: Bugün 22:Ereyon. TL’ye Varan MaxiPuan Kampanyası! Yeni Yıla Özel İndirim Kuponu. Apple 5W USB Güç Adaptörü MD813ZM-A.


Adaptörü , Lightning konnektörü ile doğrudan aygıtınıza bağlayabilirsiniz. TL Diğer ödeme seçenekleri için buraya tıklayın. Benzer ürünler için Adaptörler kategorimizi inceleyin.


Bu biraz beni kuşkulandırdı. Tabiki çakma yada orjinallik anlamında söylemiyorum. Ultra kompakt bir tasarıma sahip bu güç adaptörü , evde, ofiste veya yolda etkili bir şarj olanağı sağlar.


Daha düşük vat gücüne sahip adaptörler ise yeterli güç sağlamaz. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Başlık apple logolu, 5w 1amperlik. Telefonda sıkıntı olmadı, sarj kabul ediyor.


Apple 5w usb güç adaptörü

TL 8TL İndirim. Favorilere Ekle Teslimat : - Ocak. USB kablonuzu adaptörünüze bağlayabilir ve cihazınızı güvenle şarj edebilirsiniz.


W USB güç adaptörü ile saat şarj edildiğinde, cihazın şarj seviyesinin yalnızca yüzde 39’lara geldiği ortaya konulmuştu. Eğer ürün üzerinde bu iconu görürseniz, ürününüz ne zaman kargoya verileceğini görebilirisinz. Betacom uygulama, geliştirme, her türlü sistem bakım ve onarım hizmetlerini müşterisine özel bir anlayışla sunmaktadır.


APPLE Usb Power Adaptör 5W. Orjinal Şart Cihazı Kullanmanın Yararları. Bununla beraberinde gelen şarj cihazları ile yakınlıklarımız çok fazla durumda.


All-in-One Masaüstü Bilgisayarlar. Yazıcılar ve Sarf Malzemeleri. Yurt Dışı Alışveriş Satış Yap Yardım. Dizüstü Kategorisinde En Popüler Ürünler. Pad Pro modelleriyle birlikte gelen bu adaptör , şimdiye kadar tek başına satılmıyordu.


Apple 5w usb güç adaptörü

TL ve Üzeri KARGO BEDAVA. Mobil Uygulamamızı İndirin. Merhaba, Giriş yap Hesabım değil misiniz? Yap Listelerim Alışveriş Sepeti. TL (KDV Dahil) Stok Durumu: Mevcut.


Satın aldığınız ürünle ilgili yorum yazıp görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamış. USB -C Şarj Kablosu ayrı satılır. Seçili ürünlere 30dk - saat arasında sahip olma fırsatı. Pek tabii bu süreye ulaşmak için telefonları satın alan.


GHz iGTX775M 16GB 3TB Fusion Drive 3. Büyükçekmece içinde paylaşılmış 5w usb güç adaptörü , usb kablosu, earpods ve kutu yıldırım. GHz Dört Çekirdekli Intel Core i Turbo Boost ile. Detayı : Ürünün Şık Tasarımı Ve Uzun Ömrü İle Memnun Kalıcaksınız. HIKUN TECHNOLOGY, Güç Adaptörü , USB şarj cihazı sunmaktadır. Firmamız Shenzhen ünlü güç kaynağı fabrika biridir.


Uzun yıllardır güç kaynağına kendimizi adadık. Sizin için mükemmel servis ve rekabetçi fiyat sunuyoruz. Hoş Geldiniz, - YENİ ÜYELİK ÜYE GİR İŞİ.


Listeme Ekle ₺ 9Taksit Seçenekleri. Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir. Priz adaptörü ve USB kablosundan oluşan şarj aletleri belki de sevdiklerinizden sonra yanınızdan ayırmak istemediğiniz en özel arkadaşlarınız haline gelmiş olabilir.


Bu durumda size eşlik edecek olan arkadaşlarınızı iyi seçmeniz sizi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar