30 Temmuz 2018 Pazartesi

Renault 9 buji kablosu

Bobin kablosu , Tipo Tempra, S, SX,SLX, AK, Station Wagon 1. Türkiye’de en fazla araç markasına ürün satışı yapan otomotiv yedek parça sitesi olarak lider konumdadır. Ne kadar da eskir bi buji KABLOSU. RENAULT Buji Ateşleme sistemi oto yedek parçaları. Hafif gevşyinceye kadar saat yönünün tersine çeviriniz.


Renault 9 buji kablosu

Gevşedikten sonra elle çevirerek bujiyi çıkartırız. Bölüm İç aksam, Elektrik ve Donanımların Kontrolü. Renault Alırken Nelere Dikkat Edeceğiz ? Onaylanmayan satıcılar, ürünlerden oluşan fiyat farklılıklarından ModaCar sorumlu değildir. R 1 R , R 1 R 1 R 2 Clio, Megane, Laguna. Buji , içten yanmalı motorlarda yakıt-hava karışımını ateşleyen makina parçasıdır.


Bujiler yüksek gerilimli elektriği iki elektrot arasından atlatarak kıvılcım oluştururlar. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Arkadaşlar broadway aracımın ses sistemi motor sesi aldığı için buji kablolarını ipek olan kablo ile değiştirmek istiyorum. Takım olarak fiyatı nedir acaba? Bir de normal buji kabloları gibi rahat bulunmuyor bu ipek kablolar galiba. REnjeksiyonlu Buji ve Bobin Kablosu.


Buji kablosu vardı ben aldığımda açıkcası markasına bakmadım yeniydi çünkü bujileri orijinal aldım mais marka ateşleme bujilerini daha hesaba katmadım gereğince bakım yaptığımı düşünüyorum ilerleyen günlerde inş. Buji kablosu arıza belirtileri görüldüğünde öncelikle kablo omh ölçer ile direnç ve genel durumu hakkında bilgi edinerek değiştirilecek kablonun hangisinde sorun olduğu bu şekilde tespit edilebilir. Sepetinizde ürün bulunmuyor.


Renault 9 buji kablosu

Com garantisi altındadır. Buji Kablosu arıyorsan site site dolaşma! Distribütör kapağına veya motor içindeki lpg bağlantılarına, buji kablo uclarına su gelmiş yada oksitlenmiş olabilir. Kontrolleri yapılır ıslaklık varsa kurulanır oksitlenme varsa ince zımparayla temizlene bilir. Etkili bir ateşleme ve performans içim kaliteli buji ve buji kablosu kullanmak gerekir.


V N7Q Motorlar İçin Uyumludur. BUJİ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR? YOW JUNG) ürünü en uygun fiyatlarla Oto Parça Dünyası ile sahip olun. Alman, japon, amerikan her türlü aracın buji kablosu ve yedek parçaları için sitemizden hızlı kargo ile stoktan taksitli ödeme seçenekleri ile alışveriş yapabilirsiniz. Kategori: Symbol: TL den başlayan taksitlerle!


Opaş Otomotiv Platinleri San ve Tic. Otomotiv Ateşleme Sistemleri, Ateşleme Bobinleri, Otomotiv Platinleri San ve Tic. Orjinal ve Sıfır Üründür. Kablolarımızın tümü Amerika’dan ithal edilmekte olup Türkiye’de buji kablo setlerimizin montajı yapılmaktadır.


Fiyatlarımıza KDV Dahildir. Benzinli Modeller İçin Uygundur. Tüm ürün fotoğraflarımız iş yerimizde çekilmektedir. Temsili fotoğraf değildir.


Sipariş ettiğiniz ürünler görseldeki ürün ile aynı olacaktır. Bizim efsanenin sorununu bilmeyen yoktur. Her neyse sorunu anlattım. Bana dedikleri doğru gibi geliyor. Online Alışveriş Ateşleme Kablosu Kiti, Dizinimizden Göz Atın Ateşleme Kablosu Kiti, Ateşleme Sistemi, Oto Yedek Parçaları ve daha fazlası Aliexpress.


TL Üzeri Siparişlerinizde Kargo Ücretsiz. Değerli müşterimiz üzülerek bu ürünün stoklarımızda kalmadığını belirtmek isteriz. Bilgisi Garanti Koşullar.


En kısa sürede tedarik edip stoğa geldiğinde sizi bilgilendirmemiz için lütfen bu formu doldurup gönderiniz. Ducati M 9MONSTER DPR8EIX- Ngk Buji. Bu kontroller sırasında buji kablosu da gözden geçirilenlerde olmalıdır.


Diğer internet sitelerinden aldığınız parçalar ParcaTreni garantisi dışındadır. Tüm oto yedek parça siteleri ParcaTreni. Arac tekleme - tiriger degişimi - buji kablosu. Bütün parçalarını orjinal renault parçası al sıkıntı çıkmaz. Yan sanayi parçalar kullanıldığı için bu sorunlar oluyor ustanda söylemiş zaten.


Renault 9 buji kablosu

Gönderen Konu: Buji kablosu sıralaması nasıl olmalıdır? Kıvılcım atıyorsa buji kablosu çalışıyor diyebiliriz. Buji kabloları tek tek çıkarılıp marş yapılarak kontrolleri gerçekleştirilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar