6 Temmuz 2018 Cuma

Bisiklet için led ışık

Bisiklet için led ışık

Plus ön-arka bisiklet led far-stop lambası, ışık seti. Ayrıca yeni çıkan bir çok modelde lityum bataryalar kullanılmaktadır. Parlak, düşük ışık , flaş, geçen ışık ile toplam dört modu vardır. Bir birinden şık bisiklet farlar. Bisiklet El Feneri LED Ön Işığı Far Lamba.


Süper Güçlü beyaz Led , aydınlatma modu: Yüksek ışık ve çakma,el feneri olarak kullanılabilme özelliği bulunur. Le Tour De France Ultra Slım 3led Ön Işık 11TL Havele Fiyatı: 10TL 25. Kargo - Sıfır Ürün Hemen AL!


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Bu led teknolojileri ile sağlam, etkili bir aydınlatma yapabilirsiniz. Bunların yaklaşık kadarı bisiklet ışığı, diğer ışıklar ve aydınlatma ürünleri ve kadarı diğer bisiklet aksesuarları şeklindedir. Parlama önleyici tasarıma sahip benzersiz LED. LED , ışık şiddeti ve enerji tüketimi arasındaki optimum dengeyi sağlar.


Kararlı ışık , engebeli arazide bile eşit kapsama alanı sunar. Uzun ömürlü USB bisiklet lambası. Yüksek güç TLED boncuk Ayarlanabilir ışık Dağı USB ücretli. Reego LS 7performansını iyileştirir. JAKCOM OSAçık Kablosuz Hoparlör Sıcak Satış Diğer Cep Telefonu Parçaları olarak bisiklet led ışıkları mobil ve led merdiven duvar ışık US $17.


Bir de bu cihazlar powerbank takıldığında ışık vermiyor. Yani yolda giderken kendi bataryası biterse harici bataryadan enerji alıp ışık vermiyor. Harici bataryadan sadece kendi bataryasını dolduruyor. Harici güç kaynağı ile çalışanlar ucuz oluyor, benim de bir powerbankım var, ama o da her an dolu tutmak gerekecek.


Bisiklet için led ışık

Dhgatete toptan ve ucuz bisiklet led ışık dhl ürünlerini bulabilirsiniz. Arkadaşlar bisiklete led ışık taktım,ancak anahtar bağlamak istiyorum. Bağladığım zaman aküden kıvılcım çıkıyor hertürlü bağlantıyı yaptım ama bir sonuca ulaşamadım.


Yurtdışından kendime alırken fazladan aldığım ürünleri satıyorum. Daha evvel incelediğim bir el feneri vardı, şimdi ona çok yakın bir ürün inceleyeceğim. En altta linki bulunan ve resimlerde görmüş olduğunuz ürün mod içeriyor yanıp sönen, güçlü ve orta ışık. Olmasa bile güvenliğimiz için kullanmayalız.


Bisiklet için led ışık

Eski karanlık günler sona erdi, yetersiz aydınlatma sistemlerinin yerini çok daha güçlü ve verimli sistemler aldı. Sağa ve sola dönüşlerde istenilen yönde sinyal yakabilme, şerit led sayesinde o yöne doğru kayan ışık oluşturma. Artık dörtlü flaşör bile yakabileceksiniz.


Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz! Soğuk, beyaz ışık rengi olan LED aydınlatmalarda, DC W güç kaynağı ile kullanılmalıdır. Neon ışıklı hortum LED modellerin güç kaynağı W olup, gerilimleri ise 2V sahiptir.


Bu Konudaki Kullanıcılar: High_ToweR Daha Az. LED ışıklar ise adet AA kalem pil ile çalışır. Sadece pil ile çalışıyor , usb bağlayığ usb den çalışmıyor. Lazer ışıklar ve Led lambalar tek tek yada birlikte kullanılabilir.


Dünya genelinde ücretsiz nakliye. Kullanılan bisiklet farının içine 2voltla çalışan wat gücünde ışık veren wattlık led ampul yerleştirdik. Ortaya harika bir dekoratif ürün çıkardık. Bunun sebebi de bisiklet kullanıcısının hayatını korumaktır. LED lamba hayatınızı kurtarabilir.


Bir Çok bisiklet ışık ve far modelini sitemizden inceleyebilirsiniz. Led ışık fiyat avantajını yakala! Inbike LX2ultra-parlak bir modeldir LED bisiklet ön ışık ve EDC fener, sürme ve açık kullanmak için tasarlanmış. IPX-su geçirmez tasarım. Damlayan saçağı ürün detayları: 1. Tüm kablolar, soğuk dirençli, anti-UV ve çevre dostu Kauçuk tel, içinde tam bakır.


Geceleri bisiklet sürerken fark edilmenizi sağlayacak Adet ledli ışık. Parlak Led li İkaz Işığı Mod Işık : Sabit-Flaşör-Hızlı Flaşör. Yanıp sönen bisiklet kuyruk lambası uyarı ışığı. Açık bisikletler için uygundur, her türlü bisiklet için uygundur, ayrıca çantalar için de uygundur. Netice ise odaklanmış durumda mükemmel bir ışık demeti ve etkileyici derecede homojen, odaklanmamış bir ışık demeti konisi olmaktadır.


Yüksek ışık modunda saat, orta ışık modunda saat ve flash modunda 1saat pil ömrü vardır. TPT EVA sızdırmazlık malzemesi, lamine profesyonel ekipman ile birlikte. Lumigrids bisikletler için gece sürüşü esnasında güvenliği arttırmak için tasarlanmış bir LED projektördür. Bu projede LED ’ler ile zemin üzerine ışıktan kare.


MIZUMI JY-246-3W led bisiklet farı fiyatları, Ucuz fiyatlarla çok çesitli ürünler kredi kartı, havale ve kapıda ödeme imkanları ile netvitrinim. Online alışveriş mağazası. Elektronik elektronik uyarı lambası, 120dB Uyarı boynuzu, farklı boynuz sesi ile farınızı değiştirmeniz gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar