10 Temmuz 2018 Salı

Otg kablo n11

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Hem uygun fiyat hem de kalite bir arada.


Her şey anlatıldığı gibi. TL tamamlamak için farklı çok ürün aldım. Hepsi de güzel, kaliteli ve geneli uygun fiyatlı ürünler. DJI Spark OTG USB Kablo 1Orijinal Ürün Ürün yorumu yok.


Teslimat Hizmetini Keşfedin. Otg Kablo TL ile n11. Kablolar fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. Mağaza merkez adresi ve onaylanmış telefon numarası n11. RÜNDE GEÇERLİ KAMPANYALAR.


Otg kablo n11

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. TL fiyat etiketine sahip olan Coolgear OTG kablosu şu anda Nve Turkcell iletişim mağazalarında satılıyor. Ancak aldığımız bilgiye göre önümüzdeki günlerde ürün Hepsiburada, Teknosa ve Bimeks gibi mağazalarda da bulunabilecek. Cep Telefonu Kablo Çeşitleri. Cep telefonu kablo çeşitleri temel olarak dataşarj kablosu , OTG kablo , ses kablosu ve görüntü kablosu şeklinde kategorilere ayrılır.


Dataşarj kabloları cep telefonları ile bilgisayarlar arasında belge, fotoğraf, video ve müzik gibi dosyaların hızlı ve güvenli şekilde aktarılabilmesini sağlar. Bu telefonlarda otg desteği olup olmadığı hakında detaylı bir bilgi yok, mesela bazı huawei moddeleri için otg kablosu olmasına rağmen o telefonda otg desteği yoktur. Belki deneyerek öğrenebilirsiniz.


TL fiyatla satılan Coolgear OTG kablosu şu anda Nve Turkcell iletişim mağazlarında satılıyor. Type-C uyumlu OTG kablosu alacağım, sizce hangisini alayım? Pin Mini Usb Erkek to USB Dişi - OTG Kablo Aradığınız tüm ürünler alışverişin uğurlu adresi n11.


Kampanyalar Kupon Kodu Trendyol İndirimleri GittiGidiyor Adidas İndirim Koton Morhipo Lacoste NFırsatlar. Beyler otg desteklı telefonum var, sızce otg kablo alıp normal usb bellek takıp kullanabılır mıyım. Wi-Fi Tablet PC Uzay Grisi.


Our selection of brands is always growing, so chances are your favorite is on AliExpress. Elektrik Kablosu Metre Fiyatı fiyat avantajını yakala! Nokia symbian lı cihazlarında kullandı da, son teknoloji android sistemlerde otg olmadığını iddia etmek bence biraz bilgisizliktir. Burada önemliolan cihazın usb diyagramından yararlanarak, bir otg kablosu yapmak, sonra otg çıkışı aktif edecek yazılımı cihaza kurmak.


Sorunun telefonumdan kaynaklı olabileceğini düşündüm ve kabloyu test ettim başka bir otg kablosu ise yaradı. Yani bana gönderdikleri otg kablosu sorunluydu ve ben de bunu satıcıya mesaj olarak ilettim ve değerlendirmemin kötü olduğunu ve puanımı düşük verdiğim için benden bunu geri almam istendi. Arkadaşlar mi için otg kablosu almak istiyorum. Atabiliyorsak otg kablosu. REKLAMLAR OTG özelliği yani On The Go , artık Android işletim sistemli cihazların olmazsa olmazlarından biri haline geldi.


DK-CB-USB2MICROTG indirim. Case 4U Fonemax USB Type C To USB 3. Samsung Siçin OTG kablosu alacağım ama İzmirdeki bir kaç yere baktım bulamadım ve buraya da yeni geldiğim için nerede olur bilmiyorum, bilen varsa y. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Dönüştürücü OTG Kablosu Altın.


Kablo ürünlerini Bilgisayar, Tablet ayakkabı kategorimizde uygun fiyata ve markalarla bulabilirsiniz. Diğer Kablo çeşitleri için göz atın. Hub Switch Işıklı Anahtarlı - n11. Senin baktığın usb çoklayıcı telefonun şarj girişi micro usb diye tahmin ediyorum otg kablo böyle birşey. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır.


Gizlilik ve Çerez Politikası’nı. Yani özgün bir çeviriyle iş başında diyebiliriz. OTG desteği sayesinde, telefon kullanıcıları USB üzerinden diğer cihazlara hızlıca bağlanabiliyor. USB OTG nin tam açılımı On-The-Go.


Bir kablo vasıtasıyla bağlanan telefonu ana platform olarak kullanabiliyor ve OTG kablosunu, istediğiniz cihazla bağlıyorsunuz. OTG y kablosu seçenekleri bulunmaktadır. Kullanıcıların akıllı telefon akıllı tabletlerinde kullanılan mini usb ya da mini HDMI girişi ile kullanılan bu kablolar standart kullanım için dönüştürme işlemi için kullanılıyor.


OTG bağlantı kablosu dediğimiz gibi aslında bir dönüştürücü kablo. Nexus OTG -Y kablosu Yapımı ve OTG ile klavye mouse flash disk kullanımı Bu işlemler için öncelikle OTG -Y kablosununa ihtiyacımız bulunuyor. Eğer alma imkanınınız yoksa ekli fotodaki gibi kendinizde yapabilirsiniz.


Saniyeler içerisinde telefon ekranında, bağlanan cihazın dökümanları listeleniyor. Dediğiniz şeye daha önce hiç ihtiyacım olmadı. Ama klavye kullanmışlığım var bir keresinde. Ama androidde kullandığınız gibi her türlü usb belleği tanımaz.


Otg kablo n11

Sadece apple ile anlaşmalı olup da üretilen ürünleri tanıyor bu kablolar ile. OTG kablo sayesinde Android telefon ve tabletlerin micro usb çıkışına klavye, fare, joystick gibi birçok USB ile çalışan cihazı bağlayabilirsiniz. Bu sayede akıllı telefonunuzu bir bilgisayar gibi kullanma imkanı bulacaksınız.


Beni Instagram da takip edin ! Tedarikçilerin ve çift taraflı OTG kablo üreticilerin sunduğu çift taraflı OTG kablo rekabet ürünleri çift taraflı OTG kablo aşağıda listelenmiştir, lütfen istediğiniz ürünü seçin. Ek olarak, OTG kablo , mfi kablo , sata kablosu gibi seçiminizle ilgili ürünleri tedarik ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar