3 Nisan 2018 Salı

Turnigy 9x kumanda

Merhabalar, Turnigy 9x vkumanda kullanan var mı? Pil olarak ne çeşit bir pil kullanılması lazım. Nette çok farklı tavsiyeler var işin içinden çıkamadım.


Dünyada birçok hobici bu kumandayı kullanıyor. Her ne kadar başka konular içerisinde daha önce paylaşmış olsak da Turnigy 9X kumanda ile GYRO Ayar konusu çok sık soruluyor. Bu nedenle bulunması kolay olması amacı ile ayrı bir başlık altında sizlerle yeniden paylaşmanın faydalı olacağını düşündük. Indirdigim programlardan biri virus cikti. Fark edip yarim biraktim ama yine de bulasmis, dun onu temizlemekle ugrastim.


Amacım, ilk başlarda yeterli gelecek bir kumanda alıp, daha sonra araştırıp daha kaliteli bir model almak idi. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Model büyüteceğim için satılıktır. Ynt: Turnigy 9x kanal kumanda şok fiyat!


Barlas Hocam(Umarım hoca dememde bir sakınca yoktur) atasözüne katılıyorum. Ama şu an başka bir forum sitesinde almaya niyetli hobici arkadaşlarımız var. Onlar aldıktan ve inceledikten sonra ucuz etin yahnisinin nasıl olduğunu anlayacağız. Bağlantısına Tıklayıp, Ulaşabilirsiniz.


Turngiy 9x çoğumuzun vazgeçilmez kumandası. Uzun zamandır Turnigy 9x kullanıyorum. Hobbyking HK-TR6A kanal 2. Alıcının bind plug aparatı beraberinde verilecektir.


PTT kargo ile indirimli gönderilir. This Kit was designed for the Turnigy 9x Transmitter. No soldering is required for the Turnigy 9x transmitter, you can do this.


HERŞEYİYLE uçuşa hazır süper bir quadcopter. There is an explanation of the wiring with circuit diagram. Merhaba can bey, sadece kumanda lazım quadımı uçurmak için, sizin tanıttığınız turnigy 9x modelini arıyorum ne zamandır. Sizin bildiğiniz bi yer var mı satın alabilceğim?


Turnigy 9x kumanda

Satın alın Turnigy Güvenilir Çin Turnigy tedarikçilerinden. Flysky FS-R9B Için ADET 2. Bulent ongun on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Bind Addtional Turnigy 9X 2. GHz 8Ch Receiver (V2) RC Life. Amacımıza uygun bir kumanda seçmeliyiz yani menzili uzun bir kumanda mı veya reaksiyon mu yada kanal sayısı gibi bir çok açıdan değerlendirilip aracımıza en uygun RC model kumanda almalıyız.


Cihaz calisir durumdadir. RC KUMANDA ALIM SATIM GRUBU. Join this group to post and comment. Bu piller ile UGUR2bir saat civarında havada kalabilmektedir. Buddy Box) using Turnigy 9X Transmitters.


Cyclops Storm OSD - Firmware Update and Menu Settings - Part 2. Sadece bir kere uçuruldu. Ben drone yapmak istiyorum. Drone’nin iskeletini motorunu nereden bulabilirim. G 6CH AFHDS RC Transmitter With FS-iAReceiver,2.


G AFHDS2A technology, Suitable For RC fixed wing helicopter glider. FrSky alıcı ve verici modülleri Turnigy 9x , 9XR ve diğer RC vericilerle çalışır. BUS PPM Alıcı için FHSSUSD 14.


CH Alıcı Için Turnigy 9X FS-TH9B 9CH Verici. Gaz kanalını yani throttle kanalını revers yapmanız gerekebilir. Fail Safe Sistemi ile) Özellikler: kanallar: Kanallar. Aramalar: rc uçak verici kontrol rc flysky fs gt3c fs i6x 6ch rc verici 6ch uzaktan kumanda ve alıc. Siparişler (12) jmt Official Store.


Alc cihaz salam olarak imdi elime geti. Bana uzun antenli olanlarn yollamlar. Hemen tuboriks marka kumanda ile BND lemini yaptm sorunsuz tand. Kumanda MODEayarında olmalı.


Herkese tavsiye ederim people like this review, do you? I have of these recievers and use them with the HK module in the Turnigy 9x in 4size helis. You wont find anything in the 2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar