10 Nisan 2018 Salı

Micro usb dişi soket

Micro usb dişi soket

PİN MİKRO USB ŞARJ SOKETİ UCU KONNEKTÖR SOKET PLASTİK KAPAKLI. TL (13) colorsmobile 100. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! MS-0Erkek Usb Şase Soket.


Karşılaştırma listesine ekle. Toplam ürün görüntüleniyor. Dişi Soket A Tipi, USB 2. USBP-51- usb seyyar dişi uzatma konnektörü. USBP-1t2t2t5t3at585- samsung micro usb şarj portu soket yuvası. Merhaba arkadaşlar Joyetech egrip model elektronik sigaramın usb şarj girişi kırıldı, aşağıya fotoğraflarını ekliyoruŞu kırılan zımbırtı bu haliyle lehimlenemeyecek gibi görünüyor.


Aliexpressten falan baktım satılan soketler pinli hep buna benzer bişey yok pek. Kablo ve soketler uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz soket ve kablo fiyatları ayağına gelsin.


MİCRO USB to HDMI ÇEVİRİCİ. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız. Diğer Parçalar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Konnektörler ve Terminaller kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Vergi dahil fiyat Satın Al.


Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Siparişinizin tahmini size ulaşması süresi aşağıda gösterilmiştir: Sipariş verirsiniz (İşlenme Süresi) Siparişiniz Gönderilir (Gönderim Süresi) Teslim Edildi! ADETLİ ALIMLARDA İRTİBATA GEÇİNİZ. USB Soket 2li ile Benzer Ürünler.


USB TYPE A DİŞİ SOKET PCB MODÜLÜ - PİN. IC-2USB Şase Pin Mini. TL TL den başlayan taksitlerle!


Kampanyalar ve en yeni ürünlerimizden ilk sizin haberiniz olsun, mail adresinizi haber listemize ücretsiz kaydedin bizi takip. Toptan Satış male micro usb connector Çin’den male micro usb connector Toptancılar Dizininden. Online Toptan Satış yapabilirsiniz mikro usb ,cloth. Yüksek Kaliteli Usb Fişi Erkek Soket Konnektör Üreticilerini Usb Fişi Erkek Soket Konnektör Tedarikçilerini ve Usb Fişi Erkek Soket Konnektör Ürünleri en iyi. Cihazlarınızı Bağlayabilirsiniz!


TF-ISO SOKET DİŞİ Oto Teyp Kablosu TF-ISO SOKET DİŞİ Oto Teyp Kablosu DİĞER ÜRÜNLER. TF-USB Uzatma Kablosu 1. Son yılların moda trendi haline gelen USB dönüştürücülü çakmak soketi araçlarda yerini almıştır. Bardaklık tipi çakmak soketi. Anladığım kadarı pin jumper dişi soket ve rs2usb çeviri bir konnektor gerekiyor ve bunlar kolayımda var temin edebilirim. Stereo Ses Efektli Ses Kartı.


FLAT KABLO SOKETİ NOTEBOOK (LAPTOP) FLAT KABLO OTO FLAT KABLO PLOTTER DİJİTAL BASKI MAKİNASI PRİNTER YAZICI DATA FLAT KABLO. Elektronik Bünyelerin Besin Kaynağı. ZIF CE dişi 40pin konnektör (40pin film, şerit FFC kablo için) (ZIF HDD TAKILACAK). DÖNÜŞTÜRÜCÜLER ÜZERİNDEKİ KABLO, FİŞ, SOKET , SLOT vs.


Micro usb dişi soket

BAĞLANTI, KONTAKLARINA, UÇLARINA EL SÜRMEYİNİZ. ZIF TOSHIBA ŞERİT, FİLM, FFC KABLOSU. Bayonet ve shell konnektörler DELTA dişi soket ebm papst ebmpapst ebm papst fiyatları ebmpapst istanbul ebmpapst karaköy ebmpapst türkiye endüstriyel konnektör fiş fotoseller kablo papuçları Konnektör Konnektör soket kukdong türkiye kukdong. VOVA, size en iyi deneyimi sağlamak için çerezler kullanıyor.


Dark Dk-ac-u31xmıcro Usb3. Mini Hdmı Erkek Dönüştürücü Soket. USB bağlantılarını breadboard üzerine taşımak istiyorsanız, bu ürün ihtiyacınız için oldukça pratik bir çözüm sunmaktadır.


Micro usb dişi soket

Penghui seç Neden Kalite: Entegre RJKonnektör ve PCB konnektörüne dünyanın lideri tedarikçisi. Micro USB Kablo Gruplamaları. Tasarım takım itibaren kaplama, enjeksiyon kalıpları,, Test araya. Tüm adım ambalaj hariç kendimiz yaparak. Bu yüzden kalite kontrol edebilirsiniz.


Bazı cihazlarda çabuk bozulan micro usb şarj soketi yerine eski nokia şarj soketini alternatif olarak kullanabilirsiniz. USB charging socket instead use the old nokia charger socket. Nokia Lumia 9micro usb Şarj soket yorum ve fiyatını inceleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar