13 Nisan 2018 Cuma

Isı bandı

Sıkıca bastırarak yapıştığından emin olunuz. Ayrıca cilt yüzeyinde günde ısı bandından fazla kullanılmamalıdır. Derinlemesine etki eden ısı , kan akışını hızlandırarak sıkışmış kasların gevşemesine yardımcı olurken, sırt, boyun ve bacaklardaki kas problemlerinde rahatlama sağlar.


Isı bandı

Bir ısı bandıdır ve özellikle vücutta ağrı oluşan bölgelerdeki ağrının giderilmesi için kullanılan bir maddedir. Doğrudan kaslara etki ederek kas. Yumak halinde kullanılmaz.


Saate kadar etkili büyük boy ısı bandı. DAKİKA İÇİNDE ISINMAYA BAŞLAR. Bant üzerindeki koruyucu filmi ayırın.


Klinik olarak etkili ve uzun süreli sıcaklık uygulayan ısı bandı bölgesel kas problemlerini hafifletiyor. S,,M,L, XL Beden ölçülerine uygun olarak çeşitlendirilmiş olup her kutu iki adet ısı bandı içermektedir. Etiketler: ısı bandı , ısı kablo, kablo ısıtıc ı, kablo rezistans. SOS adet ağrı ısı bandı , kadınların aylık ağrı ve kramplarını hoş ve kolay tolere edilen ısı ile rahatlatır. Bandlar, oksijenle temas halinde aktive olup yavaş yavaş ısı üreten aktif kömür ve demir tozu karışımını içerir.


Bir ucundan şehir şebekesine takılarak enerji verilir ve uzunluğu boyunca o enerjiyi ısıya dönüştürerek kullanılacağı alanı ısıtmaya çalışır. Yalıtım bandı - izolasyon bandı yalıtım işlemlerinde ısı yalıtımı, elektrik yalıtımı ve benzeri uygulamalarda kullanılan yalıtım bantları dır. Yıpratıcı koşullara dayanıklı bantlardır. KULLANIM ALANLARI: Sıcaklık değerlerinin 0°C’nin altına düştüğü hava koşullarında, içerisinden akışkan geçen boruların üzerine sarılarak düşük sıcaklıklarda donmalara karşı, suyun veya akışkanın boru içerisinde düzgün bir şekilde akmasını sağlama amacıyla kullanılmaktadır. Birçok ülkede birçok insan tarafından kullanılan bu ısı bantları kullanıcılara adete hareket özgürlüğü sunmaktadır.


Yaklaşık saat boyunca ısı sağlayan bu bantlar kan dolaşımının hızlanmasını sağlayarak, derinlemesine işler ve kaslara adeta bir rahatlık. Bandı fiyat avantajını yakala! Silikon ve teflon yalıtımlı dış yüzeye sahip olarak su ve rutubete oldukça dayanıklıdır. Başılıca yerden ısıtma sistemleri çatı oluk ve benzeri yerlerde donma ve karlanmalara karşı kullanılmaktadır.


Yakı bandı ile Ağrılarınızı Hafifletin! Yalıtım malzemeleri, kullanılacağı alana ve işlevine göre çeşitlilik göstermektedir. Binaların dış cepheleri çok zarar gördüğü için ortaya çıkan sorunlar çoğunlukla yalıtım köpüğü ve ısı izolasyon malzemeleri ile giderilmektedir. Isınmatik vücut ısı bandı sa ate vara n ısı etkisiyle, bölgesel kas problemlerinde geçici olarak rahatlamaya yardımcı olur.


Isı bandı

Derşinlemesine etki eden ısı , kan akışını hızlandırarak sıkışmış kasların gevşemesine yardımcı olur. Email ile sipariş edilebilir. IS-SP Cam ipek ısıtma kablosu Isopad. Her bir kutu adet ThermaCare ısı bandı içerir.


Kokusuzdur, ilaç içermez. Lot numarası ve son kullanım tarihi kutunun üzerinde yer almaktadır. Evet ise yariyor ama çok da gerekli değil. Panaheat var mesela onu kullanan oldu mu hiç işe yarıyor mu?


Yani bir korseyle kullanirsan daha iyi oluyor. Isı bandı kullanan var mı? Ayrıca rahatlatıcı etkisi ortalama saat kadar sürmektedir. Sıkışan kasların gevşemesine destek olurken boyun sırt ve bacaklarda da kas ağrılarında etki sağlar. Kullanımı rahat olan voltapatchi günlük aktivitelerinize engel olmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Termo Bant Vücut Sobası, derinlemesine etki gösteren ısı uygulamasıyla bel, sırt, boyun ve omuzdaki bölgesel kas problemlerinde rahatlama sağlıyor. Voltapatch ısı bandı saate varan ısı etkisi ve devamında bant çıkarıldıktan sonra saat rahatlama etkisi vermektedir. Kas bandı nasıl kullanılır?


Isı bandı

Deriye yapışırlar ve kişinin kendi derisinden farksız bir his verirler. Tek kullanımlık olan ThermaCare havaya maruz. Bu ağrı kesici bantta bulunan maddenin deriden emilmesiyle ağzından köpükler çıkan küçük Pınar, tırnaklarıyla bandı çıkarmaya uğraşsa da başarılı olamadı. Demiryılmaz girdiği şokun ardından hayatını kaybetti.


Elektronik transformatörler, motorlar, bobinler, kapasitörler ve değişken frekans güç kaynağı vb. Bu sayede borunun içindeki akışkan donmamış olacaktır ve sistem çalışmaya devam edecektir. Etiketler, üzerindeki ısı aralıkları sayısına göre değişik tiptedir. C arasındaki ısı yükselmelerinin tespitinde rahatça kullanılır.


Isı bandı

Kolayca yüzeylere yapıştırılabilmeleri için kendinden yapışkanlıdırlar. Standart ısı band çeşitlerinin uygun olmadığı durumlarda, sipariş üzerine üretilir. Silikon ısı bandı , ısı uyguluyacağınız her yerde güvenle kullanabileceğiniz bir ısıtıcıdır. Yüzeyi tutucu olduğu için kolay kaymaz.


Ayrıca kadınların özel günlerinde kullanım için uygundur. Ekonomik elektrik izolasyon bandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar