3 Nisan 2018 Salı

Led spot ölçüleri

Led spot ölçüleri

Led Spot sıva altı ve sıva üstü olarak ikiye ayrılır. Sıva altı olan modeller asma tavanlarda uygun şekilde açılan deliklere oturtulucak şekilde standart olarak üretilmektedir. Sıva üstü ise asma tavan olmayan bölümlerde kullanıma uygundur dış kasası ile sabit tavana kolayca monte edebilir ve kullanabilirsiniz. Bir hazne içerisinde yerleştirilen spot LED lamba modellerini takarken elektriğin kesilmiş olmasına özen göstermek gerekir.


Led spot ölçüleri

Spot lamba çeşitleri, takılırken dış kenarlarından tutulup yuvaya oturtulması gerekir. LED spotlar tercih edilebilir. Enerji tasarruflu, dekoratif, güçlü ve kaliteli ışık çıkışına sahip olmasına ek olarak, gömme spot lamba fiyatları, hepsiburada. Günışığı Ampul Günışığı Spot Led Ampul 5W Günışığı Spot Ampul Standart EDUY.


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Yüksek verimli, ve uzun ömürlü LED. Ray tipi led spot lar genel olarak kullanıldığı alanları dikkat çekici bir hale getirmesi ile ünlenmiş tir. Tek LED Ampulde İki Renk!


Vurgu aydınlatması ile ürünlerinizi en iyi şekilde sergileyin. E-bültenimize kayıt olun. Ancak görselde kenar çerçevesi ince görünüyor. Gelen ürünün biraz kalın geldi kenar çerçevesi. Sanırım farklı görsel kullanılıyor.


Kengo Aydınlatma Led Slim Spot 3K 1watt. TL 1TL İndirim ( 65TL Kazanç) Alışveriş sepetinize eklendi. ADET ALTI ALIMLARI ALICI ÖDER OLARAK KARGOLANMAKTADIR.


LEDAY Led Panel Spot , aynı tüketimdeki diğer led spotlara nazaran daha fazla ışık verir. Tasarruflu ve uzun süreli kullanım imkanı sunan led armatürler fiyat olarak da, oldukça uygun. Led Aydınlatma gözü yormaz ve ortamdaki nesnelerin doğal rengiyle görünmesini sağlar. Elektrik ve aydınlatma kategorimiz altında bulunan diğer armatür, aydınlatma, spot çeşitlerimizi inceleyerek, ihtiyacınıza en uygun, aydınlatma ürününü, uygun fiyatlar ile bulabilirsiniz.


Epistar gibi kimi markaların led çipleri watt başına 1lümenin üzerinde aydınlatma sağlamaktadır. SMD LED ’lerden başka yüksek güçte LED ’ler (birim sarfiyatı watt üstünde), COB Led , led filament gibi farklı çeşitler de bulunmaktadır. LED çipleri çalışma voltajı 8-volt düzeyindedir.


Led spot ölçüleri

Listeme Ekle Karşılaştır. W Wall Washer Beyaz (Duvar Boyama). Spot (25) Yansıtıc ı (LED Classic (53) SceneSwitch (3) Warm Glow (15) EyeComfort (82) Karşılaştır Hangisini alacağınızdan emin değil misiniz? Modül led ölçüleri , , Enerji tasarruflu, kaliteli ve uygun fiyatlı LED ürün tedarikçiniz.


LED ve LED li ürünler İLKER Elektronik kalitesi ve cazip fiyat avantajlarıyla ayağınıza kadar geldi. Gömme spot lamba ölçüleri için örnek vereliGömme cm. Bu tip spot lamba modellerinde kesilecek alan. THALATÇI FİRMADAN TOPTAN FİYATA!


Led spot ölçüleri

Termoplastik çerçevesi ve spotun arka kısmını komple saran geniş yüzey. PAR Spot Led Ampuller Avize, Mum-Buji Ampuller Enerji Tasarruflu Modeller Dekoratif Modeller Led Ampuller Normal Halojen Ampul. W YILDIZ SPOT POWER LEDLİ.


W POWER LED UFO SPOT (HAREKETLİ) Tümünü göster. Anasayfa; Kurumsal; Ürünlerimiz; Garanti Şartları. V - Şerit LED ve Ölçüleri : 24V - Şerit LED Özellikleri Ürün Kodu : SLS W N. LED Panel Aydınlatma Yapı Malzemeleri uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden.


Giriş Yap; Üye Ol; Mesajlar. Sadece lamba değişimi yapılacaksa yine en az dakika öncesinden elektrik bağlantısının kapatılmasında yarar var. Toptan ve Perakende Tüm Elektrik Malzemesi Satışı, Online Elektrik Malzemeleri Deposu. Lcd- Led Televizyonların led tv panel aydınlatma ledleri, tüm marka model Orijinal Led Tv Panel Ledleri, led tv backlight, alüminyum tv ledleri, led bar ve tüm tv yedek parça, tv led -bar çeşitleri her ebat ve boyutlarda en fazla çeşit tüm Tv Parça çeşitlerini en iyi fiyatlarla merterelektronik.


Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar