12 Nisan 2018 Perşembe

Cadde aydınlatma

LED teknolojisindeki hızlı değişim ve gelişim süreciyle ülkemizde LED yol armatürlerine olan talep de yoğun şekilde artış göstermektedir. Son yıllarda belediyelerimiz LED yol ve cadde aydınlatma armatürü alımı gerçekleştirmeye başlamış olup, ilerleyen yıllarda TEDAŞ’ın. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Parkın ya da bahçenin istediğiniz yerlerine taşınabilir.


Enerjiden 1Tasarruf sağlar. Gündüz depoladığı enerjiyi, gece kullanır. DBaydınlatma aydınlatma park ve bahçe firmamız modern aydınlatma kategorisi kapsamında yol ve cadde aydınlatma aydınlatma hizmeti sunmaktadır.


Elektrik şebekesinden uzak alanlar için kullanılabilir. Park ve bahçeler modern hayat için büyük öneme sahiptir. Modern yaşamda büyük öneme sahip olan park, dinlenme alanları, bahçe gibi bölgelerde kullanılan aydınlatma armatürleri.


Ana özelliği diğer aydınlatma tiplerine göre araç sürüş yollarını aydınlatmak gayesi ile hazırlanan ve uygulanan projeler olmasıdır. Bu yılı aşkın sürede birçok park, bahçe, konut ve şehir aydınlatma projesini başarı ile tamamlayıp teslim ettik. Güneş enerjisi ile çalışan solar sokak aydınlatma , solar cadde aydınlatma , bahçe lambası, gün ışığından aldığı enerjiyi, üzerinde bulunan solar modül sayesinde elektrik enerjisine dönüştürerek, içerisinde bulunan aküye depo eder. Elektronik kontrolü sayesinde, hiçbir dış müdahaleye gerek duymadan, hava karardığında otomatik olarak lamba yanmaya başlar. Akıllı yazılım çözümleri ile hazırlanmıştır.


Poligonal modüllerin sıkı geçmesi ile oluşturulan tek parça direk. Düşük güç tüketimiyle, kendisi kısa zamanda amorti eden bir projektördür. N aydınlatma yapılabilmektedir.


Cadde aydınlatma

Kent Mobilyaları Baba-Hayraç. AVM ışıklı süsleme tasarım ve standlarının yanı sıra, demir doğrama ferforje, torna tesviye ve pres baskı reklam işlerini yapmaktadır. Güvenli ve kaliteli hizmet anlayışı ile siz kıymetli müşterilerimize hizmet vermektedir. Artık yeni modeller geliştirildi ve çok daha dayanıklı malzemeler kullanılarak bu tasarımlar hazırlanıyor. Dolayısıyla çok daha uzun ömürlü olan modeller de seçenekler arasında yer alıyor.


Yol aydınlatma armatürleri genelde düz ve dışardan önemsiz gibi gözüken tasarımlarla arka planda bırakılır. Fakat biz bunun önüne geçerek dekoratif direklerdeki tecrübemizi uzun direklerde uygulayarak yolculuklarınızı keyifli hale getiriyoruz. Bu aydınlatmalar da azımsanmayacak derecede enerji tüketimine neden olmaktadır. Lens Polimer enjeksiyon PMMA Sürücü Avrupa menseili yüksek verimli LED Avrupa menseili Power LED Gövde Polimer enjeksiyon Opsiyonlar Farklı RAL kodlarında elektrostatik toz boya uygulaması.


Cadde aydınlatma

Ara güçler için de armatür üretilebilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Gövde: Alüminyum enjeksiyon Optik:. AYDINLATMA ARIZASI BİLDİR.


Yol ve Sokak aydınlatması için enerji tasarruflu Dış Mekan (LED) aydınlatma çözümleri. Doğru sokak aydınlatması ile. Modern cadde aydinlatma direkleri, dekoratif aydinlatma direkleri, günes enerjili aydinlatma direkleri, solar aydinlatma direkleri.


Aydınlatma Arıza Bildirim Formu. Toplam Ürün MARKALAR SKYLED , Hızlı Gözat Sepete Ekle. Belirli ürün yapılandırmaları hakkındaki sorularınız için lütfen bizimle temasa geçin. Estetik tasarımı, çevreye duyarlılığı ve SMART sistemleri ile Rio Yol ve Cadde armatürü M M M M Myol sınıflarında kullanıma uygun, etkili enerji tasarrufu.


Ayrıca Cadde aydınlatma içerisinde kullanılacak olan modeller caddenin ahengini ve düzenini bozmayacak tasarımlar seçilmelidir. Led aydınlatma kullanılması caddenin daha kaliteli olmasına da avantaj sağlar. Bundan dolayı caddenin büyüklüğüne uygun bir model belirlenmeli ve uygulanmalıdır. Tüm Türkiye’ye hizmet etmekteyiz.


Cadde aydınlatma

IMPERIAL NOS- Led Sokak Armatürü, sokak ve cadde aydınlatması vb. Uygulanabilir optik sayesi de tüm yüksekliklerde maksimum verim alınabilmektedir. Güneş enerjili Cadde aydınlatma sayesinde, gündüz depoladığı enerjiyle gece boyunca ışık verir. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Yeni aydınlatma sistemiyle ana cadde , kaldırımlar, orta refüj ışıl ışıl görünecek. Dayanıklılığı, geniş kullanım alanı ve tasarruflu yapısı nedeniyle LED aydınlatma uygulamalarını tercih ettik böylece cadde daha az maliyetle daha fazla aydınlatılarak modern bir görünüme kavuşmuş olacak. En Temiz ve En Çevreci seçilen ASO 1. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerine başlamıştır. Ledolet led ayna ve led ampul üreticisidir.


Cadde aydınlatma

Tag Archives: solar cadde aydınlatma. Bu projemizde ilçemiz girişindeki kavşağımızdan başlayarak Gaziosmanpaşa Caddesi boyunca adet tekli dekoratif aydınlatma direği Yıldızkent Aile sağlık merkezi önüne kadar karşılıklı konuldu, yine adet çift taraflı dekoratif aydınlatma direği ise Cumhuriyet caddesi orta refüjünden başlayarak cadde bitimine kadar. Opvision 100W led sokak ve cadde aydınlatma ürünlerinde kullandığı orjinal 1watt Samsung led chipinin ömrü ortalama olarak 50. W led sokak cadde ve yol aydınlatma armatürlerinin üretiminde kullanılan yüksek kaliteli ürünlerden dolayı uzun ömürlü olmaları sebebiyle 1watt led sokak aydınlatma armatürlerinde.


Modern toplumlarda ışık, kaliteli ve güvenli bir yaşam için en temel ihtiyaçlardan birisi haline gelmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar