19 Nisan 2018 Perşembe

Kablo sıyırma pensi

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Dünya Markalarını Uygun Fiyata Bulabilirsiniz. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Kablo sıyırma pensi

Sabit geometrili bıçaklı kablo sıyırma pensesi. En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Led tabela yapımında kullanılan olmazsa olmazdan bir tanesi kablo sıyırma pensesi bu malzememiz led tabela sistemini kurarken aktif olarak kullanacağınız bir pensedir. Akülü El Aletleri, Aşındırıcılar Civata ve Bağlantı Elemanları ve binlerce ürün çeşidimiz ile hizmetinizdeyiz. Bunun sayesinde hızlı bir şekilde elinizdeki yada tek damarlı elektrik kablolarını zahmetsizce ve hızlıca uçlarını sıyıra bilirsiniz. Kısa Açıklaması kablo sıyırma pensesi , papuç sıkma pensesi , mekanik pense , kablo soket pensesi , kablo ucu sıkma, konnektör pensesi , konnektör penseleri, bnc konnektör sıkma pensesi , Ürün Özellikleri.


CİVAN TİCARET için tüm ürünlere piyex. E-POSTA LİSTEMİZE KAYDOLUN! Kampanyaları ve en yeni ürünlerden ilk sizin haberiniz olsun. Krom kaplı, Selüloz asetat saplı.


SK – ( KABLO SOYMA PENSESI ) Φ30. Yapıştırıcılar ve Sızdırmazlık Malzemeleri. Hırdavat, matkap çeşitleri,elektrikli el aletleri,kaynak makinesi,vidalama araçları,sarjlı, akülü aletler ve daha fazlası isaleti.


Etiketler: proskit, tel sıyırma pensesi , kablo soyma, kablo sıyırma , cp-080e, kablo soyucu. Alışveriş listeme kaydet. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Telefonla bilgi isteyiniz. Kıvılcım çıkartmayan özel alaşımı sayesinde, yanma ve patlama riski olan alanlarda sorunsuzca kullanılabilir.


Profilli bıçaklar ile olan çalışma prensibi Tüm izolasyon etrafında gerçekleşen halka kesimi ile izolasyon temiz ve hassas şekilde sıyrılır. Sepetinizde ürün bulunamadı! TL Vergiler Hariç: 825TL. Alınacaklar listeme ekle.


Elektrikli el aletleri,Bahçe aletleri,Hırdavat,Kaynak ekipmanları Ve binlerce ürün en uygun fiyatlarla arpakcistore. TL ve üzeri alışverişlerde. Online sipariş verilebilir. PVC izolasyonlu yassı kablolar için otomatik kablo sıyırma pensesi.


Kredi kartı ile peşin fiyatına taksit imkanı. Dış muha - faza kılıfı ve iç kısımdaki izolasyonu alır. Special Ergonomik, otomatik kablo sıyırma pensesi - 6mm arası, çapları maks.


Pense ayarı gerekmez, Ürün No. Manuel kablo tel sıyırma makinesi, tel kablo soyma bir bıçak ile. Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır. Kablo sıyırma pensesi arayanlar modellerimize göz atabilirler.


Burada uzman ve deneyimli kadrosuyla birlikte bıçak üretimlerini sürdürmektedir. Ayrıca başka çeşit ürünlerin de üretimini buradan yapmaktadır. Türkiye´nin en büyük online hırdavat alışveriş sitesi. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz.


Bu alet ile mm² ye kadar olan labloların iletken olmayan kısımlarını soymak için üretilmişlerdir Agzına kabloyu oturttup pensi çektigimizde kablonun içindeki bakır kısım direk dışarı çıkar kablo sıyırma pensi , kablo ucu ve kablo pabucu sıkma pensi farklı amaçlar için imal edilmişlerdir. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. AWG ölçülerindeki tüm yaygın damarlı ve katı iletkenler için, otomatik kablo sıyırıcı.


Bilgisayar Çevre Birimleri. Otomatik olarak kablo çapı ölçen,makaraları otomatik olarak açılıp kapanabilen yüksek kapasiteli kablo sıyırma ve kesme makinesi. Sertleştirilmiş özel alet çeliği mat krom kaplama. Toplu alımlarda uygulayacağımız fiyatlar için lütfen bizimle irtibata geçiniz!


Kablo sıyırma pensi

Yorum yapmak için lütfen giriş yapın. CP-080E tel sıyırma pensesi , özellikle yassı kablo sıyırma için ideal bir pensedir. LY 26-KABLO SIYIRMA BIÇAĞI.


El ile ayarlamalı ve otomatik kablo soyma pensleri Fotoğraf 1. Profesyonel Ses Sistemleri. Yeni nesil teknik marketiniz HırdavatHome Bursa Hırdavat A. Güvensiyle en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlara hizmetinize sunuyoruz. Sektöründe önde gelen firmaların tüm ürünlerini maksimum gün içerisinde adresinize ulaştırıyoruz. Yuvarlak kablolar için ek olarak izolasyon sıyırma fonksiyonu.


Kablo sıyırma pensi

Kablo Sıyırma Pensiİzeltaş Kablo Sıyırma Pensi Özel alaşımlı çelik, krom kaplı, selüloz asetat saplı bir yapıya sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar