6 Nisan 2018 Cuma

Ford focus kızdırma bujisi fiyatı

Değişmesi gerekiyor dedi işçilik dahil 2lira fiyat verdi ve birde kızdırma bujilerini sökerken kırılma ihtimali var dedi ne demek istedi anlamadım yani kırılırsa bir daha mı ekstra ücret ödeyeceğim? Ve orjinal kızdırma bujisi takım olarak mi değişir yoksa. Listelenen yedek parçalar aşağıdaki özelliklere sahip araçlar ile uyumludur. ASE NO İLE YEDEK PARÇA SORGULAMA. Ecoblue Test Sürüşü ve MKile Yakıt Karşılaştırması.


Ford focus kızdırma bujisi fiyatı

Bosch Buji fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Unsubscribe from kara kartal? Oem Yedek Parça fiyatı ve özellikleri, Yedek Parça kategorisinde.


Tdci Geçmeli Adet Ford Yedek Parçaları. Madeni yağ fiyatları , motor yağı fiyat , benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı , şanzıman yağları, antifriz, gres yağ, motosiklet yağları, adblue,yağ filtresi, hava filtresi. Bu işaret, güç aktarma organında bir arıza olduğunu gösterir. Tipik olarak, her zamanki neden hatalı kızdırma bujisi rölesindeki bir arıza veya kızdırma bujileri ile ilgili bir arızadır. Merhaba arkadaşlar daha önce hiç dizel araç kullanmadığım için acemilik var kontağı açınca kızdırma bujisi lambası yanmıyor o yay şeklinde lamba hiç yanmadı sorun ne olabilir.


Ford focus kızdırma bujisi fiyatı

Ben kontağı açınca sönmesi gereken lambaların sönmesi bekliyorum ve ondan sonra kontağa basıyorum. Amacımız, Ford aracınızın satın alındığı andaki üstün performansını, gerekli bakım ve hizmetleri sağlayarak korumaktır. Focus Mondeo ateşleme bujisi 1. Fiyat Fiyat Stokta Olanlar. Kızdırma (ısıtma) bujisi fiyatları ? Her araçta silindir başı kızdırma bujisi olur.


TL ye tüm bujiler yenilenebillir. Hoşgeldiniz misafir, Üye Girişi Yapın. Sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Ford Ateşleme Bobin ve Bujileri - Ateşleme Bobin ve Bujileri kategorisinde tane ürün var. FORD Siparişinizi bekliyoruz.


Ford focus kızdırma bujisi fiyatı

Kullanma kılavuzunda kızdırma bujisi sönmeden çaıştırmayın deniyor. Aracı yaz ayına rastlayan bir dönemde aldığım için pek önemsemedim. Online sipariş verilebilir. Siz Ford aracınızla ne kadar gurur duyuyorsanız, biz de size sunduğumuz üretim ve servis hizmetlerimizle aynı derecede gurur duyuyoruz. Hocam kızdırma bujisi olsa,sn de sönmez benim bildiğim.


En azından benim diğer aracımda sönmüyordu. Ziyaretçi Hocam kontağı açıyorum, gerekli ışıklar sönüyor, marşa basıyorum, çalıştıktan sonra buji lambası yanıp yanıp sönüyor. Bir süre sonra kesiliyor. Sıkıştırılan yakıtın yanması belli sıcaklık aralıklarında daha kolay ve stabildir.


Ford focus kızdırma bujisi fiyatı

Araç Sabahları Çalışmakta zorlanır. Motor ısındıktan sonra tekrarlamaz. Isıtma Bujisi Arızası Nasıl Anlaşılır Aşağıda Bulabilirsiniz. Gösterge paneli işaretleri kırmızı yanarsa ciddi bir arızayı, turuncu yanarsa acil olmamakla birlikte aracı servise.


Tekrar çalıştırdık normal hızda yolumuza devam ettik. Acaba bu arıza mıdır ,arıza ise neden yapıyor ? Ex Audi 8Ex VW Polo,Ex VW Golf,Ex Ford Fiesta,Ex Ford Escort,Ex BMW 31Ex Audi AEx. Tarayıcınızda JavaScript devre dışı olarak algılandı. KIZDIRMA BUJİSİ 4AD Ford Connect. FOCUS II Estate (DA ): 1. Modele Göre Araç modelinizi seçerek, gerekli yedek parçaları bulabilirsiniz.


En kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunarak müşterilerimize hizmet ediyoruz. Değerli müşterilerimiz sayesinde, Türkiyenin dört köşesinden sipariş almanın gururunu yaşıyoruz. Miktar: Açıklama Benzer Ürünler (6) Taksit Seçenekleri. TDCİ araçlar için kızdırma bujisi geçmeli modelidir.


M5T 12A3AA - GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ RESİM ELİMİZDEKİ ÜRÜNE. Klasik Araçlar İçin Yedek Parçalar. Triger seti ve aküsü yeni değişmiştir. Araçta parça boya parça değişen vardır.


Kazaları önemsiz kazalardır. Bazi parçalarin degisik montaj tipleri vardir. Aracınızın Orjinalinde olan Üründür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar