17 Nisan 2018 Salı

Hoparlör kablo soketi

Hoparlör kablo soketi

Sitemizde bulunan kablo ve soket ürünlerinin çeşitleri arasında yukarıda bahsettiğimiz çeşitler haricinde, Dönüştürücüler, Adaptörler, Ses kabloları, Optik kablolar , Video kabloları, Kompozit ve Komponent, Koaksiyel, HDMI çoklayıcılar, Audio kablolar ve Scart çoklayıcılar yer alır. Yüksek Kaliteli Hoparlör Soketi Üreticilerini Hoparlör Soketi Tedarikçilerini ve Hoparlör Soketi Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Set olarak satın alınan kablo setinin içinde: metre çift korumalı sarı hoparlör kablosu , 0. GA şasi kablosu , metre mavi GA elektrik kablosu , metre RCA deck kablo, metre gri sinyal kablosu , amper sigorta ve sigortalık. Hoparlörde en fazla yaşanan proplemlerden biri bilgisayara giren aux kablo arızasıdır. Nasıl değiştiğini gördük.


Hoparlör kablo soketi

Faydalı olması dileğiyle. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Teyp Hoparlör Video Teyp Aksesuar Tümünü Gör. Hoparlör kablosu modelleri ve hoparlör kablosu fiyatları onlinesessistemi.


TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo! Sistem ve hoparlör kabloları, kelepçe, elektrik bandı, yalıtma spreyi, izole bandı, subwoofer koruma çerçevesi, dağıtıcı, amper paraziti kesici izolatör, makaron hortum ve ölçüm aleti gibi işinize yarayacak onlarca teçhizat bir tıkla ayağınıza geliyor. HOPARLÖR TERMİNALİ VEYA KABLO SOKETİ OLARAK KULLANILABİLİR. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. Kablo - Konnektör - Soket Kablosuz Rehber Sistemi Kablosuz Ses Sistemleri Kanal Seçici Volüm Kontrol Konferans Sistemleri.


Hoparlör kablo soketi

Otomotiv söktüründe tesisat elemanlarının bağlantılarını sağlayan fiş, konnektör, terminal, kılıf, kablo ucu gibi ürünler. Kullanınız varsa, beklentinizi karşıladı mı diye size sormak istiyorum. Daha önce forumda kolondaki sokete kadar kablo geldiği söyleniyordu oto elektirikçide bazı arkadaşlarımız kolon taktırmıştı ve serviste bakmışlar sokette ses çıkışı olmadığı söylenmişti. TL Oto Soket -Pioneer - İso Dişi Ara Kablo.


En iyi kablosu soketi Seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli kablosu soketi Ürünlerini Alibaba. Orijinal teypin elektrik ve hoparlör kablolama konnektörlerinin hem araç hemde teyp tarafının karşılığıdır. Opel insignia Astra K Corsa E iSO T Kablo Dönüştürme Soketi. Land Rover Freelander Discovery iSO T Kablo Dönüştürme Soketi. Yeni Aveo LT (HB,Sedan) Arka Hoparlör Soket Bağlantısı.


Hoparlör Kablosu VGA Kablosu Çanta ve Kılıflar Harddisk Kılıfları Laptop Çantası. Soket Ses Örgüsü Kablosu , Ses Adaptörü, Altın Kaplamalı Uca ait Ses Kablosu gibi pek çok kablo çeşidi bulunuyor. Her kablo kendine özgü çeşitleri ile incelenebilir. Enerji Kabloları ve Soketleri. Ampuller Akkor Flamanlı Ampuller.


Hoparlör Kapakları Hoparlör Kutuları Kulaklıklar Masa Hoparlörleri Tavan Hoparlörleri. Büyük promosyon soket ses: bağlantı noktası hoparlör rjsoket duvar ses duvar hoparlör duvar ses zemin multimedya paneli Low price for soket ses: ses fişi çete soket ses video soketi hoparlör duvar kristal cam soket ses yardımcı kablo Discount for cheap. Güvenilir sinyal aktarımı için yüksek saflıkta bakır. Bu bakır iletken, sinyal aktarımında minimum dirençle yüksek oranda hassasiyet sağlar. Daha kolay kurulum için Tak ve Çalıştır özelliği.


Aracınızın fabrikasyon hoparlör soketi ile birebir uyumlu. Bir takımdır, sağ ve sol hoparlör için. Gelişmiş Özellikler Bu adaptör, fabrikada monte edilmiş oto hoparlörlerini değiştirirken yeni takılacak hoparlörlerin aracınıza montajı sırasında gereklidir. Bakır ve esnek kablo Tak Çalıştır Kabloların kesilmesi.


Oto Teyp Soket Ve Kablolar. Dollar (USD) Euro (EUR) Lira (TRY) İletişim. Televizyon Aksesuarları Kablo ve Soketler en uygun fiyat ve ürün garantisi Teknosa Mağazaları ve teknosa. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır.


Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız. Soketi kesmeden aldığım hoparlörlerin kablolarının ucunu sivriltip soketin içine soktum.


Sonra da güzelce bantlayıp hem sabitledim hem de izole ettim. Defalarca denedim arti eksi farketmedi ben de rastgele uclarını taktım. Fiat Linea Aux Kablosu Linea Aux Girişi Linea Aux Soketi Dişi Sok. Jak- Soket ve Çeviriciler.


Hoparlör kablo soketi

Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Hoparlör Terminalı Krokodil - Maşa Mayk Fişler Oto Çakmak Fişleri RCA Konnektör - Tos Fiş Sigorta Yuvası. S-link SL-8GA-Oto Anfi Kablo Seti. Manyetik şarj kablosu ile telefonunuza uygun olacak soket tipini telefona takın ve ardından yanında gelen kabloyu telefona yakınlaştırdığınızda mıknatısı sayesinde otomatik olarak telefona adapte olacaktır. Bluetooth ve hoparlör özelliği olan led ampulümüz ile odanıza aslında çok fonksiyonel bir cihaz almış.


Sarı Ve Siyah Kablo Bunlar Ses Kablosudur Onun Yanıda Boştur Normalde Bunlarda Ses Kablosu Bendeki Soket Çıkış İçin 5. Kahverengi Ve Beyaz Kablo Bunlarda Ses Kablosudur Dedigim Gibi Sağındaki Pinde Hoparlör Çıkışıdır. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar