3 Nisan 2018 Salı

Soldex flux

Havya ucu temizlemede kullanılır. Ekstra indirimli fiyat. Lehim pastası , Sıvı flux , sentetik flux , soldex flux , soldex flux fiyat , sıvı flux fiyat , sıvı flux fiyatı , flux soldex sr, sr flux , lehim flux 1Lt. Plastik Şişe Özellikle Sıcak Hava ile yapılan tamir işlerinde Lehim toplaması ve lehimin dağılmaması için kullanılır.


Klasik ayaklı ve yüzey montajlı komponentlerin köprüsüz, saçaksız, hızlı lehimlenmesinde kullanılır. Alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. SR Temizleme Gerektirmeyen Flux ürünü ve diğer Lehim Pastası ürünlerinin fiyatlarını ve çeşitlerini online alışveriş sitemizin End.


Class AC-ST 1Mengene 12. Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. TM-S 3gr Termal Macun İnce Şırınga TL. TM-B 30gr Termal Macun Kalın Şırınga. Elektronik sektöründe gerçek stok çalışan ve ithalattan son tüketiciye Kaliteli Ürün Uygun Fiyat sloganıyla ulaşan Merter Elektronik online elektronik satış sitesi Merterelektronik.


Soldex flux

Online elektronik satış sektör öncülerinden olan Merter Elektronik, her. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Destek kaydı oluşturmadan sitemize giriş yaparsanız taleplerinizi geçmişinizde görebilirsiniz.


Giriş yapmadan açılan talepler sadece mail üzerinden takip edilebilir. Tv, elektronik ve tüketim mallarına dünya çapında kullanılan, flux içeren bir tel lehim türüdür. Birinci sınıf hammaddeler ile en yüksek saflıkta kalay ve kurşun alaşımları ile kanallı olarak, kanallarında ağırlıkça nominal oranında flux içeren şekilde üretilmektedir. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir.


Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Sipariş üzerine özel oranlarda flux uygulanabilmektedir. Dijital Elektronik Kalite ve Güvencesiyle Sizlerleyiz! Kampanyalar İçin Hemen Tıkla!


Flux yüzeyi lehim tutması için hazır hale getirir. Lehimleyeceğin yere sürerek kullanman gerekiyor. Ama kullandığın lehimin içinde flux varsa, ki büyük ihtimalle vardır, ayrıca bundan sürmene çoğu zaman gerek olmaz. Sayın Müşterimiz, Önerileriniz bizler için oldukça değerlidir. Kester de var ithal olarak ama spesifik bir amacınız yok ise feray iyidir.


Bir de içlerindeki flux önemli tabi. TL Herhangi bir ürün Ücretsiz kargo! KDV dahil fiyatlar Satın Al. Yeni Ürünlerimizden haberdar olmak için sitemize üye olun. HEMEN ÜYE OL BAYİ KAYIT FORMU FACEBOOK İLE BAĞLAN.


TL Vergiler Hariç: 820TL. Karşılaştırma listesine ekle. ALPHA NR2FLUX LT LIK. LÖTFETT Lehim Pastası, 50gr. Teldeki flux oranı ± KokuHafif.


Eranova Endüstri ve Elektrik Malzemeleri Ltd. SOLDEX mm KURŞUNLU LEHİM TELİ KANALLI 2GR Sn60-Pb4 SOLDEX LEHİM TELLERİNE ONLİNE SATIŞ SİTEMİZDEN ULAŞABİLİRSİNİZ,. Sitede bulunan kategoride bulunan adet ürün içinden toplam sipariş verilmiştir. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız.


Sepete Ekle sonuçtan ile arası görüntüleniyor. Türkiye nin En büyük cep telefonu yedek parça temini yapabileceğiniz bir platform dur. Son yıldır siz değerli müşterilerimizin talep ve değerlendirmelerini. Lehim Teli kategorisini incelemeyi unutmayın!


Soldex flux

Sözleşme iki nüsha hazırlanıp elden, posta yada kargo ile. Paid Keywords: See More Keywords. Kuvvetli lehimleme için ARAX FLUX ” önerilir.


Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir. Kullandığımız Soldex marka flux resimi aşağıda direkt fırça,sperey kutuları yerine şırınga ile kullanıyoruz şırınganın ince iğne ucu sayesinde istediğimiz bölgelere uygulayabiliyoruz duruma göre iğneli iğnesiz kullanılıyor normalde daha koyu renkte flux kullanırız koyu renk olan lehim öncesi için daha iyi iş.


Soldex flux

A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors. Kalay, Kurşun, Gümüş metalleri saflık ayar derecesi en yüksek olan Londra Metal Borsasına kayıtlı ithal markalardan seçilmektedir. Elektronik yıllık birikimiyle Türkiye'nin önde gelen elektronik parça sağlayıcılarından biridir. Lehimleme Ekipmanları kategorisindeki Soldex markalı 0.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar