31 Ağustos 2017 Perşembe

Telefon kılıflarına baskı

Sublimasyona uygun, sublimasyon ürün çeşitlerine , transfer kağıdı kullanarak rahatlıkla baskı yapabilirsiniz. Kişiye Özel yapılmaktadır. General Mobile Kılıf Baskı tüm General Mobile markaları mevcuttur. Telefon Kılıfı Baskısı veya Telefon Kabı Baskısı.


TL telefon kapakları, telefon kapaklari, telefon kılıfları, kılıf ve kapak, telefon kaplari, kılıf kapak. Alışveriş Listem (0) Sepetim Kasaya Git. Samsung Kılıf Baskı tüm Samsung markaları mevcuttur. Yetişkinler çocuklarının veya eşinin fotoğrafını telefon kılıfına bastırmak isterken, çocuklar süper kahramanları tercih etmektedir. Het türlü baskı çeşidi mümkündür.


Ben, istediğinizi çizer ve telefon kılıflarına baskı yaparım gün. Arka kapak şeklinde olan kılıflar hem telefon kasasının çizilmesini ve kirlenmesini, hem de darbelere karşı telefonun hasar görmesini engeller. Ancak bu tip kılıflarda cep telefonu ekranlarının korunabilmesi için ayrıca bir önlem alınması gerekir. Her türlü yüzeye baskı , numune baskı , doğumgünü çerçevesi, doğumgünü etiketi baskıları, metal plaka baskı , Beylikdüzü Branda baskısı,.


Telefon kılıflarına baskı

Album İsmi: Herşeye Baskı Yapan Makinamızın Yaptıkları. Silinme veya solma ile karşılaşmazsınız. WhatsApp tasarım hattımızdan da destek alabilirsiniz.


Tamamen hayal gücünüzü kullanarak seçmiş olduğunuz bu ürün üzerine birbirinden güzel harika desenler motifler elde edebilirsiniz. Açıklaması İstediğiniz şekilde baskı yaparak, harika tasarımlar ile toptan olarak satın alabilirsiniz. Promosyon baskılı telefon kılıflarına şimdi teklif isteyin harika indirimlerden yararlanın. Rengarenk telefon kılıfları arasında birçok ünlü markanın ve orijinal kılıfların en popüler ürünlerini de bulabilirsiniz.


Telefon kılıflarına baskı

K DijitaL - Mehmet Akif Mah. Süblimasyon baskıya uygun olarak üretilen telefon kılıflarına baskı yapabileceğiniz telefon kılıfı baskı makineleri. Toplam ürün görüntüleniyor. Muhteşem indirimler için teklif isteyin.


Bu son moda telefonlara zarar gelmemesi için ise cep telefonu kılıflarına büyük ihtiyaç duyarız. Kılıflar bir trend halini almıştır artık. Tişörtlere, araç koltuk döşemelerine, şapkalara, kalemlere, bardaklara, telefon kılıflarına ve aklınıza gelebilecek birçok materyale baskı yapılabilmektedir. Yatırımınızı yaparak işinize hemen başlayabilirsiniz. Baskı işini insan sirkülasyonunun fazla olduğu bölgelerde yapmanız da yarar vardır.


Hakan ve Nagihanı Kıbrısa taşımak için hiç bir zaman degi. Bu yıla kadar kimse kendi isteyiyle takım degiştiremezken Hakanla Nagihan deyişdiler. Gönüllü takımı oyun kazanamayınca,dokunulmazlıkları. Fotoğraf kalitesinde baskılar mı yapmak istiyorsunuz?


O halde ihtiyacınız olan kaliteli baskı yapabilecek bir makine. Büro Makineleri ile 1pamuklu kumaşa, telefon kılıflarına , deri vb. Son zamanlarda giderek popülerleşen kaplama şeklinde akıllı telefon kılıflarından bazılarını sizler için derledik. Sıradan akıllı telefon kılıflarına göre kullanıcılara özelleştirme şansı veren bu kılıflardan en iyi örnekler sizlerle.


D telefon kapaklarında metal parçaya sublimasyon baskı yapılır. Metl parçanın üzerindeki jelatin çıkarılmalıdır. Baskıdan sonra metal kapağa yapıştırılır. Bununla birlikte kişiye özel telefon kılıflar. Buradan kendi cep telefonu modelinize göre dilediğiniz baskı ile kılıfınızı hazırlatabilirsiniz.


Bu sayede hem cep telefonlarını dış etkenlere karşı koruyacak hem de kendilerine özel telefon kılıflarına sahip olacaklar. D Sublimasyon telefon kapağının tüm kenarlarına dahil transfer baskı yapabilirsiniz. Cep telefonu kılıfları üzerine uv baskı makinesi ile birbirinden güzel baskılar yapıyoruz.


Telefon kılıflarına baskı

Not telefon kılıflarına fotoğraf yaoiyomusunuz. Aynalı telefon kılıflarına yazı yazma - Kod:Csatin al. Kitap basımında yayın şirketleri, talep üzerine baskıya daha fazla güvenmeye başlar.


Sevdikleriniz resimlerini t-shit üzerine, telefon kılıflarına , kupalara, saatelere, çakmaklara,mouse padlere, kalemlere ve kahve fincanlarına son derece titiz ve kaliteli baskı yapıyoruz. Amazon üç boyutlu baskı mağazası açtı. Siz de sevgililer Günü için özel bir hediye arıyorsanız bu özgün desenli telefon kılıflarına mutlaka bir göz atın.


Kullandığımız baskı malzemeleri, insan sağlığına ve çevreye zararlı hiç bir madde içermiyor. Fotokopi ve Baskı Kağıtları. Sitemizdeki tüm tablet, telefon kılıflarına bu kategoriden ulaşabileceğiniz hatırlatmasıyla, keyifli alışverişler dileriz. Sevgililer günü hediyesi telefon kapakları. Yorum bırakın En son eklenen kişiye özel kapak modelleriyle birlikte, Sanakapakolsun.


Viodem olarak firmamız, şirket telefon ve tablet kapak ve kılıflarına için ısı transfer sistemi ile kurumsal logo veya ürün reklamlarını süblimasyon baskı çalışma uygulamaları yapmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar