14 Ağustos 2017 Pazartesi

400 Watt led projektör fiyatları

400 Watt led projektör fiyatları

Kargo - Aynı Gün Sevk - Gerçek 1Watt. Filtrele Sırala Uygula Temizle Kategoriler. LED projektör modelleri arasından seçim yapmanız ideal olacaktır. Projektör Fiyatları ve Modelleri 3ürün var.


400 Watt led projektör fiyatları

Konak: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. DLP-1model Dolunay Led projektörler kullanılmıştır. YEŞİL LED PROJEKTÖR WATT MAVİ LED PROJEKTÖR SLİM KASA DIŞ MEKAN PROJEKTÖR. Watt , Watt , Watt , Watt.


Diğer projektör modelleri için sitemize göz atabilirsiniz. Halı saha gibi elektrik faturası yüksek gelen mekanlar için tasarruflu bir çözümdür. Elektrik gidip gelmelerinden etkilenmez, bekleme yapmaz.


400 Watt led projektör fiyatları

Türkiye’nin her yerine kolay ve avantajlı kargo seçenekleri ile birlikte en iyi ürün ve hizmeti ulaştırmaya devam ediyoruz. Bizimle iletişim kurunuz ve aydınlatma teknolojisini bu şekilde en iyi avantajı ve fırsata dönüştürün. Avize, Aydınlatma, Dekorasyon Ürünleri ve Bin Üzeri Ürün Çeşidi, Uygun Fiyatlar , 1Müşteri Memnuniyeti. WATT Halı Saha Aydınlatma Armatürü. Watt Metal Halide Yerine Dolunay Aydınlatma markalı 1WATT DLP-1Model led aydınlatma armatürü ile Enerji Tasarrufu.


Piyasada fiyatları uygun gibi görünen led projektörler. Keyifli alışverişler dileriz. Watton Blackwatton Wt- 4Şarjlı W. Alüminyum Şerit Led Soğutucu Profil Kasa + Pleksi + Yan Kapak 3mt Alüminyum Şerit Led Soğutucu Profil Kasa + Pleksi + Yan Kapak Derece Şeffaf Lens MM 150cm Alüminyum Şerit Led Soğutucu Profil Kasa + Pleksi + Yan Kapak 2mt Alüminyum Şerit Led Soğutucu Profil Kasa + Pleksi + Yan Kapak Watt Beyaz Powerlux Powerled. Genellikle dış mekan aydınlatmalarında kullanılır.


400 Watt led projektör fiyatları

Montajı kolaylıkla kendiniz yapabilirsiniz. Arkasında yuvalar sayesinde istediğiniz yere monte edebilirsiniz. Belirttiğiniz konuda , yaptığımız uygulamalara istinaden basit bir örnek vermek gerekirse; 4W lık metal halide balastıyla birlikte şebekeden 510-520W güç çekmektedir.


W lık led projektörler kullanarak aynı ışık şiddetini alabilemekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar