2 Ağustos 2017 Çarşamba

Amerikan elektrik fişi dönüştürücü

Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Gizlilik sözleşmesini okudum, kabul ediyorum. FETİH İngiliz Tipi Priz Dönüştürücü.


Eğer benim gibi sık sık yurt dışı geziler yapıyor iseniz hem abd hem de ingiltere gibi avrupa ülkelerinde bu fiş dönüştürücü parça oldukça işe yarayacaktır. AMERİKAN ,İNGİLİZ FİŞ ÇEVİRİCİ ;. TL (3) ataelektronik 100. Nerdeyse tüm elektronik marketlerde bu aparata ulaşabilirsiniz.


Resmi adı ile NEMA 1-15’dir. Bu sistemde topraklama hattı bulunmaz. Ancak piyasada bunlar için dönüştürücü adaptörler bulunur.


Yurt dışı seyahatlerde yada yurt dışından gelen ürünlerde şehir şebeke hattımız olan 220v uyum sağlaması için gerekli olan dönüştürücüdür. Bir çok ürün ile kullanılır. Uyumsuz elektrik sistemleri olduğunda elektrikli cihazlarınızın kullanılabilmesini sağlar. Standardı Prizler ile İlgili. Elektrik Malzemeleri Sanal Market.


Yorum yapmak için lütfen giriş yapın. Günümüzdeki elektronik ürünler ise,. Tek yaptıkları diktörtgen fişi , yuvarlak fişe çevirmektir. Golyatlar ise, bir prizden daha fazla priz elde etmemize olanak sağlamaktadır.


En farklı en uygun hırdavat el aletleri çeşitleri nalbur. Cihaz kullanımlarınızda yetmeyen priz sorununa başarılı bir şekilde çözüm olurlar. Anahtarlı ve anahtarsız olarak da ayrılmaktadır. FişlerFiş, prizden elektrik enerjisi alınmasını sağlayan araçtır.


Enerji alış şekillerine göre normal ve topraklı fiş olmak üzere gruplandırılırlar. Ay-Ka markasına ait kaliteli ürünleri elektromarketim. Ana sayfa ELEKTRİK MALZEMELERİ Geri. Yorumları oku (0) Ürün Kodu : AMERIKANCEVIRICI Marka: Bu Kategorideki Diğer Ürünler (Tümünü Göster) GLOBEX KABLO BAĞI KLİPS 2. Müşteri memnuniyetine ön planda tutmak öncelikli hizmetlerimizin arasındadır. Aşağıda ki resimlerde iki adet dünya haritası ve bunlardan biri elektrik fiş ve prizin hangi ülkelerde ne tipte olduğunu gösteriyor, diğer dünya haritası ise hangi ülkelerde kaç volt gerilim ve frekans değerlerini gösteriyor.


Bunlar son derece önemli, çünkü siz yurt dışına gittiğinizde 2volt Hz cihazınızı 110. Telefonun veya başka bir aletin fişi prize takılıysa ama elektronik alete takılı değilse elektrik harcar mı? Alet pirizde takılı kaldığı sürece, içindeki dönüştürücü adaptör ve kapasitörler elektrik tüketirler.


Tıpkı bilgisayarlarda olduğu gibi. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Jak Fişi TL TL 22. BNC Konnektör Gümüş TL TL.


Amerikan elektrik fişi dönüştürücü

Güç Kaynakları kategorisi için mi bakıyorsunuz ? El Feneri Aksesuarları US$1. Fiş Dönüştürücü Evrensel. Dün öğleden sonra bir tane ingiliz fişi buldum (saplı), gece de grup prizin fişini kesip, aldığım ingiliz fişi taktım. Web sitemiz içerisinden firmamız hakkında detaylı bilgi alabilir, ürünlerimizi ve kalite belgelerimizi inceleyebilir ve formumuzu doldurarak teklif isteyebilirsiniz. Teknoloji bölümünde en iyi ve yüksek çözünürlükteki fotoğrafları bulabilir ayrıca hemen indirebilirsiniz.


Ayrıca erkek fiş resimleri farklı boyutlarda ve renklerde sitemizde yer almaktadır. FAR ELEKTRIK TEKNOLOJSLERI A. Takvim Çevirici Hicri ve Miladi Tarih Dönüştürücü. Viskozite Birimleri Dinamik Viskozite ve Kinematik Viskozite Birimleri.


Amerikan Servisi Masa Örtüsü Mutfak Tekstili Su Arıtma Cihazı. Resim indir sizler için hazırlanmış olan yüksek çözünürlüklü, kaliteli ve ücretsiz resim ve fotoğraf indirebileceğiniz interaktif. Adet (Minimum Sipariş) Renk. Tahmini Kargo Ücreti: Alıcı Öder Mağazaya özel 1TL ve üzeri Ücretsiz Kargo.


Binlerce elektronik malzemeleri, sarf malzemeleri çeşitliliğini bulabileceğiniz sektörde yıllık lider. En Uygun Fiyatlı Ürünler 20. Fazla Ürün Çeşidi Gerçek Stok Aynı Gün Kargo Avantajı Merterelektronik.


Hırdavat-Tamir Malzemeleri. Led Tv Ledleri Led Tv-Bar Kataloğu Hazır. Registration is free and easy!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar