16 Ağustos 2017 Çarşamba

Isışah rezistans

TÜRKİYE’de sektörünün en büyük firmalarından biri olarak ISIŞAH, yılın verdiği güç ve tecrübe ile elektrikli ev aletlerine yönelik ve çeşitli endüstri grupları için ısıtma sistemlerinin ISO90üretimini kendine prensip edinmiştir. ISIŞAH ENDÜSTRİYEL REZİSTANS VE ISI EKİPMANLARI (ISIŞAH ENDÜSTRİYEL REZİSTANS VE ISI EKİPMANLARI internet sitesi) - MERKEZ - BURSA - (0224) 22. ELEKTRİK - ELEKTRONİK firmaları firma rehberi - firmasec.


Isışah rezistans

Endüstriyel Rezistans ve ısıtıcı imalatı yapmakta olan firma. Rezistans 19yılında Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin tarafından kurulan ISIŞAH A. BEYAZ EŞYA üreticisi kuruluşların elektrikli ısıtıcı ihtiyaçlarını ISI ŞAH GROUP çatısı altındaki ŞAH TERM firması ile karşılamaktadır. Pazarlama alanında yaptığı yenilikler ile şirketin hizmet alanının her geçen gün genişlemesi ile birlikte, müşterilerine daha profesyonel hizmet verebilmek için kurumsal bir yapıya dönüşme ihtiyacı doğmuş, ISIŞAH GROUP çatısı altında, 20yılı itibariyle Elektrik Ev aletleri için ŞAHTERM, endüstriyel tip rezistans.


Sorunlu Bayi Formu” nu, gerçek konu ve bilgiler ile kullanmadğımda, söz konusu firmanın yasal haklarını kullanabileceğinin farkındayım. Bunları da beğenebilirsiniz: Elsan Elektrik Gereçleri. Pfiffner Transformator Ve.


ARÇELİK FIRIN REZİSTANS (ORJİNAL) Fırın, Rezistans Çeşitleri UYUMLU MODELLER ORJİNAL ÜRÜNDÜR Arçelik 66061010F-FIRIN ARÇELİK Masaüstü bildirimlerine ekleyin. Otomotive tasarruflu boyama. Solenoi reaktans ve indüksiyon bobinleri için bileşenler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar