21 Ağustos 2017 Pazartesi

Avizeciler çarşısı şişhane

Avizeciler çarşısı şişhane

Avizecler Çarşısı - El Yapımı Sarkıt. Murano Avize kalitesinden asla ödün vermemiştir. Tel : (12) 2Fax : (12) 247. No:23D Oflu Albayrak Apt. E-CATALOG Our Fashion Lighting Designs For Each Mode, Choose The Most Stylish Lighting For Your Style In Our Joy Lighting Catalog.


Avizeciler çarşısı şişhane

SHOWROOM The Magical Effect Of Light, Elegant And Glamorous Lighting Awaits You At The Joy Lighting Showrooms. ETT 93T ZEYTİNBURNU-TAKSİM Otobüsü. Merkez Ofis Showroom Esentepe Mah. Tel : 22Aydınlatma, Aydınlatma ürünleri, aydınlatma armatürleri, Led aydınlatma, aplikler, Aydınlatma ürünleri.


YOLCUZADE İSKENDER CADDESİ ŞİŞHANE YOKUŞ. ELEKTRİK - ELEKTRONİK FİRMALARI. GÖZDE AVİZE (0212) 64. Avize imalatı yapan firmalar, C umhuriyetin ilk yıllarından itibaren İstanbul'un aydınlatma üssü Şişhane ne semtinde şişhane avizeciler çarşısı diye tabir edilen yerde kurulmuş ve günümüzde de dinamik şekilde devam etmektedir. BEYOĞLU/İSTANBUL - KEMANKEŞ MAH.


Avizeciler çarşısı şişhane

Avize,Öz Kristal Avize Aydınlatma ve İç Dekorasyon üzerine çözümler sunan bir kuruluştur. Bu formu doldurup onaylayarak Vivense Teknoloji Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi (“Vivense” olarak anılacaktır.) reklam, ilan, kampanya ve benzer faaliyetler hakkında tarafıma bilgilendirme yapılmasına ve tarafıma bu bağlamda ticari elektronik ileti gönderilmesine 65Sayılı Kanun uyarınca onay verdiğimi kabul ve beyan ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar