18 Ağustos 2017 Cuma

Orjinal apple usb kablosu

M Lightning - USB Kablosu - Previous Gallery Image Native Union BELT 1. Lightning - USB kablosu , USB bağlayıcısı ucu Burada Lightning - USB kablosunun USB bağlayıcısı ucuna ait birkaç örnek gösterilmiştir. Cep Hastanesi’ne buradan sormak istediklerinizi yada merak ettiklerinizi belirtebilirsiniz. SONY CP-AB50WBOX MİCRO USB KABLO CM - BEYAZ 2TL. Priz adaptörü ve USB kablosundan oluşan şarj aletleri belki de sevdiklerinizden sonra yanınızdan ayırmak istemediğiniz en özel arkadaşlarınız haline gelmiş olabilir. Bu durumda size eşlik edecek olan arkadaşlarınızı iyi seçmeniz sizi kendinizi çok daha güvende hissetmenize neden olacaktır.


Orjinal apple usb kablosu

Bu yorumu faydalı buluyor musunuz? Mac - Thunderbolt ( USB C), inç iMac - Thunderbolt ( USB C), iMac Pro. Jak Konnektörlü EarPods, hemen kablo üzerinde yer alan, ses seviyesini ayarlamanızı.


TL arasında değişmektedir. Evde her taraf micro usb kablo. Merhaba, Giriş yap Hesabım değil misiniz? Elektronik Çok Satanlar Cep Telefonları ve İletişim. Apple Lightning USB Teknolojisi.


Orjinal apple usb kablosu

Bulunduğu Kategoriler Kablo ve Dönüştürücüler, Data Kabloları. SEPETE EKLE BUGÜN KARGODA. Bunun dışında masaüstü şarj cihazına uyumlu olan iPod modellerini de desteklemektedir. Garanti firmamız tarafından verilmektedir.


Paket ve kablo üzerindeki yazıyı karşılaştırma. Hepimizin bildiği üzere günümüz modern dünyasında artık birçok günlük aktivitemiz akıllı telefonlar sayesinde gerçekleşiyor. Sezon indirimleri ve Kapıda Ödeme Avantajı Morhipo. Ana şarj düşündüğüm kadar hızlı değil. Yine de uyduruk kablolardan daha iyi.


Orjinal apple usb kablosu

SDN Okuru dedi ki: yıl önce, eklendi. Yurtdışından paralel ithalat olarak ithal edilmiş ürünüdür. Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle. Detaylar ve diğer ayrıntılar haberimizde.


Adaptörüm orjinal ama sahte kablo takıp kullansam bi sıkıntı olurmu sizce. Diger sehirlere Kargo Ucreti 4. Orjinal USB - C - Lightning Kablosu 1TL. Sepete Henüz Ürün eklemediniz!


Awei Şarj ve Kablo Ürünleri. Farklı Bir Şarj Kablosu Telefonuma Zarar Verir mi sorusuna Webtekno. Bende yan sanayi bir firmanın usb kablosunu kullanıyorum şarj aletinin kafası orjinal kafa ancak farklı usb kullanmam telefona zarar verir mi? Batarya ömrünü etkiler mi? Cep Telefonu Aksesuarları, Cep Telefonu Teknik Malzeme, Cep telefonu ekran ve lc Cep Telefonu Kapak Kasa, Tuş, Tuş Bordu, Film, Dokunmatik, Nokıa, Samsung.


Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. TWS Kablosuz Bluetooth Kulakiçi Kulaklık. Metre Mavi USB Şarj Data Kablosu.


TL ve Üzeri KARGO BEDAVA. Telefonunuz ile bilgisayar arasında veri alişverişini sağlar. Katılım Mesaj Tepkime puanı Puan 8. Elİmdekİ usb kablosu bİraz sert bİr yapiya sahİp ve usb kablosunun hİÇbİryerİnde hİÇbİr serİ numarasi vs yok.


Benzerleri Data Kablosu kategorisinde. Arkadaşlar dün akşam şarj ettiğim usb kablom bugün taktığımda bu aygıt desteklenmiyor dedi ve bende bime gelen apple usb kablodan aldım. Sorunsuz çalışıyor şuan fakat bazıları orjinal filan değil diyor. Birimleri Kablo ve Adaptör en uygun fiyat ve ürün garantisi Teknosa Mağazaları ve teknosa.


APPLE (1) POWERWAY (1) SWISS (1) TP-LINK (1). Testimizin üçüncü konuğu Valueline marka yassı kablo. Kızılkaya Bilişim San ve Tic.


BGA Rework Makinaları , Notebook Chipsetleri , Notebook yedek parça ve sarf malzemelerini, Lehim Topu , Güç Kaynağı , Bios Programlayıcı ve bunun gibi ürünleri toptan ve parekende olarak sitemizden alabilirsiniz. Bu kablo ile, tüm type-c, micro usb ve apple uyumlu cihazları çok kolay şarj edebilirsiniz. Toptan Fiyatına Perakende.


Lütfen Sipariş vermeyiniz. Mağazamızda Gezebilir KAYIT OLABİLİRSİNİZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar