3 Ağustos 2017 Perşembe

Çin priz dönüştürücü

Fiş Çevirici - Fiş Uzatma (koodmax) ŞOK FİYAT ! Ancak piyasada bunlar için dönüştürücü adaptörler bulunur. C tipi fiş ve prizler ülkemizde de dâhil olmak üzere Asya, Avrupa ve Güney Amerika coğrafyalarında yaygındır. Adet Çin Fişi Dönüştürücü Adaptör Çevirici 2TL ve ücretsiz kargo ile n11. Priz fiyatı Bilgisayar kategorisinde. Priz Dönüştürücü modelleri, priz dönüştürücü markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.


Yurt dışına çıkarken yanınızda kesinlikle bulundurmanız gereken bir dönüştürücü. AB Kanada, İngiltere-Avrupa, Japonya ve Avustralyada kullanılan soketler ile uyumlu. Hemen hemen her yerde işimi görüyor, çok memnun kaldığım bir ürün, priz sıkıntısı yaşamamak için tavsiye edilir. Garanti Aksesuar Tipi Çevirici Taksit Seçenekleri. Eğer tam oturmadıysa veya gevşek kaldıysa, dönüştürücü kalitesiz veya tam doğru boyutta olmayabilir.


Sonuçta ucuz Çin malı, alırken şarj cihazını yanınızda götürün ve takın çıkarın, sağlam durduğunu kontrol edin. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Tek yapmanız gereken bu sefer Amerikan priz ucunu Türk priz ucuna çevirecek o küçük aparatı almak. D:D eminönünde ytl ye satılıyor :D.


Topraklama görevi görüyor bi elektrik olayı yok. S-LINK SLX-03A Priz Çevirici Adaptör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Tüm ürün özelliklerini göster. Hangi ülke hangi prizi kullanıyor, Hangi ülke hangi fişi kullanıyor, Ülkelerin prizleri , Ülkelerin fişleri konularına yer verdik. Benzer ürünler için Prizler kategorimizi inceleyin.


Bundan sonra hangi ülkeye giderseniz gidin, priz tipleri artık sizin için sorun değil. Herhangi bir ülkeden elektrikli cihazları etkinleştirin Avustralya’da kullanıma uygun prize kullanılacak. AB Birleşik Krallık, Çin ve Japonya’da kullanılanlar dahil edinmek üzere öteki fiş adaptörleri ve Apple USB baskı adaptörleri bu riski taşımazken, eğer adaptörünüz aşağıdaki resimde olduğu gibi zor adaptörünün takıldığı iç. Akım Koruyucu Priz HDMI Kablo Ofis Malzemeleri Kartuş Toner Hesap Makinesi Kırtasiye Ürünleri Yazıcı.


Çin priz dönüştürücü

Telefon şarj cihazı bozulur gibi oldu. Ebay us den Çin satıcılı bir kaç kablo almıştım usb dönüştürücü filan. AB Avustralya ve Çin gibi ülkelerden aldığınız elektronik aygıtların fişlerini ve şarj adaptörlerini dar. Etiketler: amerikan avrupa fiş dönüştürücü adaptör, usa eu priz adaptör. Amerikan , İngiliz , Çin fişlerini Türkiye standartlarına çevirir Avrupa, Amerika, Çin , Japonya, Avusturalya, İspanya ve neredeyse tüm ülkelerin priz ve fişlerinde kullanılabilir.


Aşırı yük aşırı ısı düşük-yüksek akü gerilimi durumlarında otomatik kapanma Kısa devre koruması Otomatik kapanma akünün tamamen boşalmasını önler. HVCHDMI DAN VGA DÖNÜŞTÜRÜCÜ 1M. Bu ürün volt tur volt nedir?


Yüksek sıcaklıklı termokupl prizleri yuvarlak fişli termokupl ve düz geçmeli termokupl içerir. Kendiniz için doğru olanı seçebilmek için neye ihtiyacınız olduğunu bilmeniz gerek. A, C, I: 2V: Cocos Adaları. Ancak piriz uyumlu değil, ben de USB girişli bir Samsung prizi ile şarj yapıyorum. Yurtdışında dönüştürücü aramak istemiyorsanız bu size yardımcı olabilir.


Otellerde dönüştürücüler var ama onlarda ateş pahası. Alttaki tabloda ülkelere göre priz listesi. Merhaba, Giriş yap Hesabım değil misiniz? Yap Listelerim Alışveriş Sepeti. Evrensel AB Priz Adaptörü Çatal Avrupa Euro Dönüştürücü Çin dönüştürücü Adaptörleri 3. A için USB Ev Duvar AC Charg Samsung.


Çin priz dönüştürücü

Mi Air kullanıyorum ve fişi Çin fişi sanırım. EU çevirici aldım ama batarya fiş ile birlikte olduğu için çok ağır taşıyamıyor çevirici. Duvardaki prize takamıyorum, yerdeki 3lü prize de takamıyorum sağa yatıyor ve her an çıkacakmış gibi. Fişi Çin ’de kullanılan cinsten, bu yüzden bir priz dönüştürücü kullanmanız gerekiyor. Kutu içerisinde çıkmıyor, ayrıca sipariş etmelisiniz.


Bazı ülkelerde( İngiltere , İrlanda , Amerika v.s.) Türkiye’den farklı fiş ve priz sistemi mevcuttur. Bu dönüştürücü adaptörleri Türkiye’den temin. Organik elektronikler dönüştürücü vasıtasıyla prizden gelen gücü kullanabilecek.


Çin priz dönüştürücü

Organik Elektronik ve ECS İşlemleri olmak üzere iki dergi halinde yayımlandı ve Deyu Tu’nun Çin ve. Online Alışveriş Elektrik Prizleri Ve Fişler Adaptörler, Dizinimizden Göz Atın Elektrik Prizleri Ve Fişler Adaptörler, Aksesuar ve Parçaları, Tüketici Elektroniği ve daha fazlası Aliexpress. Hemen sipariş verebilirsiniz.


Fabrika Fiyatına, Dünya Çapında Sevkiyat! Seyahat Tipi Universal Çoklu Priz Adaptörü için en uygun fiyatı, indirimleri ve kampanyaları Motorobit KATEGORİLER. DC Motorlar Step Motorlar Servo Motorlar AC Motorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar