3 Ağustos 2017 Perşembe

Gergi tavan led aydınlatma

Gergi tavan led aydınlatma

Gergi Tavan Led Aydınlatma. Rusya’da icat edilmiştir. Led aydınlatma adıyla da sık sık duyduğumuz bir terimdir.


LED Teknolojisi günümüz ve çağımızın en iyi ve en verimli aydınlatma sistemidir. Müşterilerimizin en fazla merak ettiği konulardan bir tanesi gergi tavan uygulamalarının altına yapılacak LED aydınlatma ürünlerinin ne sıklıkla ve hangi prensiplerle monte edileceğidir. Bilindiği üzere aydınlatma pazarında metre fiyatı Cent’den başlayıp Euro’ya kadar uzanan, değişik fiyat ve kalite seviyelerinde pek çok aydınlatma ürünü bulunmakta. Banyo için, mutfak için, tavan için veya bahçe için farklı LED aydınlatma modelleri vardır.


Su geçirmeyen, gömme, mantar, şerit ya da duyu LED lambalardan kendi kullanma amacınıza uygun olan modeli satın almanız gerekir. Böylece kısa sürelerde elektrik tasarrufu ile kendini amorti eder. GERGİ TAVAN AYDINLATMA UYGULAMA.


Digital baskı gergi tavan , uv baskı gergi tavan , transparan gergi tavan , lake gergi. Aşağıda konu hakkında detaylı bir kılavuz bulabilirsiniz. Düz, dairesel ve diğer geometrik formlu tavanların yanı sıra tonoz ve kubbe gibi. Modern ve klasik birçok farklı model ve desen seçenekleri ile her türlü mimari tasarıma cevap veren led ve spot aydınlatmalı hazır asma tavan ürünleri. Bilindiği üzere led aydınlatma pazarında metre fiyatı Cent’den başlayıp Euro’ya kadar uzanan, değişik fiyat ve kalite seviyelerinde pek çok led aydınlatma ürünü bulunmakta.


LED ’li aydınlatma sistemleri düşük voltajla çalışmaktadır. Tasarruflu Flueresan ampullerden sonra led ampüller, şerit ledler sayesinde elektrik tasarrufunda çağ atladık. Evimiz ekonomisi için de uzun ömürlü led ayıdınlatmaların tercih edilmesi gereklidir.


Gergi tavan led aydınlatma

Led ışıklı gergi tavan aydınlatma yaptırmak istiyorsanız en uygun fiyatlar ile gergi tavan imalatı ve montajı yapıyoruz. Aydınlatma ile ortaya çıkan gergi tavan sisteminizin içerisinde kullandığınız led seçimi daha sonra size sıkıntı yaşatmayacak ürünlerden seçilmelidir. Ve bahsetme yede devam edeceğiz. Aydınlatmada LED ürünler kullanıldığında Enerji sarfiyatı bir o kadar düşük olacaktır. Hem enerjiden tasarruf edeceksiniz hemde tavan aydınlatmasını istediğiniz gibi ayarlayabileceksiniz.


Ev, Dekorasyon, Bahçe kategorimizde Aydınlatma Armatürleri ürünlerini bulabilirsiniz. Gökyüzü Panel bir Sky Group Companies Markasıdır. Baskılı led panel, desenli panel, tavan , duvar aydınlatma ve dekorasyon ürünleri üretmektedir. D ARG gergi tavan sistemleri olarak, dilediğiniz ölçülerde led panel aydınlatma ürünleri üretiyoruz. Ankara gergi tavan firması olarak alçıpan, alçı boya, led aydınlatma ve gergi tavan uygulamasını anahtar teslim şeklinde yapmaktayız.


HD gergi tavan satışımızda vardır. Yukarıda saydığımız kalemlerden hangisine ihtiyacınız varsa o hizmetleri de satın alabilirsiniz. Led trafonuz mu arızalandı?


Uygun servis bakım imkanları ve çözüm önerileri ile sorununuzu giderelim. Siz de evinizin daha gösterişli olmasını istemez misiniz? Ev ve iş yerlerinde, mağazalarda, A. Işık yoğunluğu çoğaltma amaçlı olarak inceltilmiştir. Dijital baskı yapılarak desen ve figürler eklenerek görsel şölene dönüşmektedir.


Gergi tavan led aydınlatma

LED yabancı dilden dilimize geçmiş, açılımı light emitti. Türkçeye karşılığı ışık yayan diot şeklinde çevrilebilecek kavramdır. Sizler için özel led lerle cip dedigimiz kaliteli ve uzun ömürlü ışık kalitesi veren bu ledler gergi tavanlarda belirli aralıkla döşenerek uygulanan bir aydınlatma malzemesidir. Bu nedenle en çok kullanılan aydınlatma sistemlerinden başında gelir.


Halk arasında barisol tavan veya aydınlatma olarak da bilinen gergi aydınlatma içindeki ardındaki LED lambaların ışıklarını yumuşak biçimde aktararak mekanların görselliğini derinden etkilemenin yanında akustiğe de olumlu katkılarda bulunuyor. AFM, afmgrup, AFMGRUP afm. Işıklandırma, gergi tavan aydınlatma uygulamaları ile aynı anda yapılması mümkün olan bir ihtiyaçtır. Mevcut gergi tavan uygulamalarında, doğru bir LED ışıklandırma yönteminin kullanılması sizlere büyük artı sağlayacaktır.


Wyndham Grand İzmir Projemiz. Bu sayede alttan gelen ışığı gergi tavan kumaşı süzerek oldukça soft ve gözü yormayan bir yapıya kavuşturur, parlama yapmaz, ışığı geçirerek ışığın mekana homojen yayılmasını sağlar. Yıldız LED olarak biz LED teknolojisine yapılan her yatırımın geleceğe.


Barrisol Uygulama Alanları. Fiberoptik ve LED Aydınlatma. Ancak aydınlatma seçenekleriyle görsel bir şov katılmamış gergi tavan hep eksik kalmıştır. PVC gergitavan altı aydınlatma uygularımızda kullandığımız ledline ürünler bağlantı sokteti atlamalıdır. Projeye ve uygulama alanına bağlı olarak driver (güç kaynağı) kullanmadan 220V ile çalışan ledline ürünler de kullanabiliriz.


Firmamızda gergi tavan fiyatlarının uygunluğu da çok tercih edilmemizi sağlıyor. Bulunduğu alana derinlik duygusu katan ve estetik bir görünüm sağlayan bu dekoratif ürün, ısıtma yöntemi ile istenilen forma girebilmektedir. Projeniz İle İlgili Bizimle İletişime Geçerek Teklif Alabilirsiniz! Başarı ile tamamladığımız referanslarımızı gururla sunarız. Rasyonel Dijital Baski hizmetleri gergi tavan basta olmak üzere dijital baskı ve printing.


Dilerseniz bu panelleri, ev, ofis veya aklınıza gelebilecek tüm mekânlarda aydınlatma armatürü haricinde reklam, sürpriz veya sevgi gösterisi içinde kullanabilirsiniz. Hayatı kolaylaştıran çözümlerimizle, mekanlarınızı değer katarak güzelleştiriyoruz. Firmamız gergi tavan işinde sürekli güncel, gerçekçi ve şık tasarımlarıyla göz doldurmaktadır.


Gergi tavan led aydınlatma

Sürekli yenilenen gergi tavan tasarımlarıyla yenilikçi bir firma olmakla beraber sizlerin istekleri doğrultusunda uzman ekibimizle sizlere daha estetik ve profesyonel bir dizayn-dekor sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar