5 Ağustos 2016 Cuma

Usb girişli aux kablosu

Usb girişli aux kablosu

Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. MM MPPLAYER TELEFON ARAÇTA MÜZİK DİNLEME OTG. Usb To Aux Kablo Stereo Steryo Dişi Ses 3. TL 1TL (33) mimozaavm. Aux Oto Ses Kablosu Telefon Uyumlu 3. TL (356) muhtesempazar 100.


Usb girişli aux kablosu

Usb Dişi Girişli To Stereo Aux Kablo Ses Kablosu Çevirici 1TL ve ücretsiz kargo ile n11. Wster Ws-8Karaoke Mikrofon Bluetooth Hoparlör Aux Usb Mikro Sd Kart Girişli. Normal bir usb bellek olmaz.


Ama mpplayer, ipo telefon vs. Mpplayerlar cok ucuzladi zaten fiyatlari neredeyse usb bellek civarinda. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Tekil kullanıcı tarafından ziyaret edilmiştir.


Yukarıdaki resimde gördüğünüz kablo türü sizin için bir hayalden ibarettir. Aux girişler voltaj vermez sadece ses dalgası alır. Usb Aux fiyat avantajını yakala! Bludfire TÇift Usb Girişli Aux Bluetooth Araç Şarjı. Aux Kablosu İle Telefon ve diğer Aygitlari Bağlayabilme Özelliği.


Kendi seçtiğiniz müzikleri araç radyonuzdan dinleyebilme imkanı ve gelen giden telefonlara elinizi araç direksiyonundan çekmeden cevap verme imkanı. Usb kablo fiyatları renklerine, altın ya da platin uçlu olmasına, spiral ya da düz tasarımlı olup olmamasına göre de değişiklik göstermektedir. ENERGIZER LCAEHUSBABHİGHTECH USB 3. Aux Usb Çevirici En Ucuz Fiyat Avantajı ve İndirim Seçenekleri Cimri. Uzatma Kablosu ve Grup Priz.


Usb girişli aux kablosu

Ute-200BT Bluetooth, Usb , Aux Girişli Oto Teyp, UTE-200BT, sesinizi Alpine kalitesine yükseltecek, birçok bağlanabilirlik seçeneğiyle sizi yolda eğlendirecek makul bütçeli bir tek-DIN çözümüdür. Ventev lisanslı orijinal ses kablosu altın konektör ucu ile sesi en iyi şekilde iletir. Orijinal Lisanslı Aux Kablo İncelemesi Mobilworx. Aux kablosu sayesinde en sevdiğiniz müzikler her yerde! AUX TO USB ÇEVİRİCİ KABLO.


Müzik bilgisi radyo ekranında görünür. Baseus LLigtning Girişli USB Kırmızı Aux Şarj Kablosu 1. Televizyon Aksesuarları Kablo ve Soketler en uygun fiyat ve ürün garantisi Teknosa Mağazaları ve teknosa. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. USB girişli mpplayer alıp, onu araba-çakmağı to USB kablo ile sürekli şarj edip, şarj problemini aşarsın.


Xiaomi Mi Metal Araç Şarj Cihazı Çift USB Girişli. Dilerseniz aux kablosunu taşınabilir hoparlör ve bilgisayarınızın hoparlöründe de kullanabilirsiniz. Mobil aksesuar alanında popülariteye sahip olan iThink markasının ürünleriyle hayat biraz daha kolaylaşıyor. MM Kulaklık Kablosu USB -C Erkek 3. Dönüştürücü kulaklık için Xiaomi LetvTelefon Shenzhen Yidesheng Electronic Co. Bağlantı yapması çok basit, araç çakmak girişine -PSP için olan parçayla beraber- şarj cihazımızı takıyoruz.


Araçta sadece aux baglantısı mevcut malesef. Sd kart veya usb girişi olmayan araçlar için olabilir. Benimkinin bir ucu anfi, uydu gibi cihazlara bağlanabilecek Kırmızı Beyaz Tos Fişli idi.


Ben o uclarını kestim sadece 5mm Jak ve kabloyu kullandım. Kablo ve Pabuçlara uygun Makaron (Isıyla daralan izolasyon malzemesi.) Kısa devreye mahal vermemek için önemli. Adet CargBluetooth Araç FM Transmitter Usb Girişli , aux kablo AYNI KATEGORİDEKİ DİĞER ÜRÜNLERİMİZ. ORjinal doplo teyp ine usb kablosu bağlama istiyorum ama teypde cdçalar yok.


Sihirli Kareoke Mikrofon Ws8Bluetooth Aux Sd Card Girişli. USB voltajı: DC5V, Mikro USB kablosu ile rahat şarj edilebilme, - Bluetooth çekim alanı: 10M Mikro SD Kart ve USB girişi ile dileğiniz müziği rahatlıkla dinleyebilirsiniz. Kablosu zaten yeterice uzundu fazla bile geldi hatta sonra aynı sırayla nazikçe yerlerine geri taktık.


Sökme takma işi nazikçe davranarak yapılınca gerçekten çok kolay. Le birLikte Navigasyon cihazında kuLLanmayı düşünüyorum (navigasyon cihazında müzik dinLeme fiLm izleme w.s mevcut). Arkadaşlar ben de o kablodan arıyordum ama bir ucu aux diğer ucu usb istiyorum var mı böyle bir kablo ? Osmangazi içinde, ikinci el satılık Aux ve usb girişli ses bombası - Eren T. Ben de çok akıllıyım ya hemen bir şekilde usb girişi aux a çeviren çeviriciler aramaya başladım. Koca Türkiye’de bulamayınca Ebay, Alibaba ve bilimum çin sitelerinde araştırdım.


Ve sonunda usb girişi aux a çeviren bir kablo buldum. Arabama tablet taktırmak istiyorum, oto tablet takmak, arabaya tablet takılırmı, çekmeköy elektronik, çekmeköy oto aksesuar, çekmeköy oto teyp tamiri, çekmeköy tv. Genellikle araçlarda aux girişli teyiplere mpplayer veya telefon bağlamak için kullanılan bir kablodur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar