25 Ağustos 2016 Perşembe

Led ışıklı lambalar

Led ışıklı lambalar

LED lambalar , akkor lamba şeklindedir ve duyları da onlarla uyumludur. Böylece daha çok ışık elde etmek ve uzun vadede karlı çıkmak için onları avize, sarkıt, abajur, lambader, aplik ve diğer aydınlatma ürünlerinizde kullanabilirsiniz. Diğer bir çeşit LED tüpler. Aydınlatma ürünlerini kullanabilmek için onlara bir çeşit ampul takmanız gerekir.


Alternatifleriniz arasında akkor ampuller, flamenli dekoratif ampuller, bir tür floresan lamba çeşidi olan tasarruflu lambalar ve diğerlerine göre daha yeni bir teknoloji ürünü olan LED ampuller bulunur. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Fabrika Fiyatına, Dünya Çapında Sevkiyat!


Klasik lamba modelleri, tasarruflu led lamba çeşitleri ve araç içinde kullanabileceğiniz lambalar değişik renk ve tasarımları ile her ihtiyaca ve zevke hitap eder. LED aydınlatmalar elektriğin ışığa dönüştürüldüğü, karbondioksit salınımın en az olduğu çevre dostu bir aydınlatma teknolojisi olarak karşımıza çıkar. Sinire ve strese birebir olan bu lambalar ile hayal dünyanıza renk katın. Zaten hazırlayacağınız ışıklı bulut lambanın toplam ağırlığı bir iki kiloyu geçmeyecektir. Matkap tarzı bir alet ile daha evvel herhangi bir iş yapmadıysanız, tavan delme işlemi için bu işten anlayan birilerinden yardım almanız mantıklı olacaktır.


A sınıfı led ampuller yüzde 90’a varan enerji tasarrufu sağlayarak doğayı koruyor. Stoğa gelince haber ver butonunu kullanabilir ya da size en yakın IKEA mağazasından satın alabilirsiniz. Peki piyasada ne gibi led avize modelleri mevcut, ledli avize alırken nelere dikkat etmeli?


LED ampuller ısı çıkışı aracılığıyla çok az enerji kaybeder ve verimli olarak sıradan ampullere oranla yaklaşık 4daha fazla enerji görülebilir. Dekoratif LED Ampul Lamba Sarı Işıklı. Led ışıklı olup, piller uzun süre dayanmaktadır.


Led ışıklı lambalar

Piller pakete dahil değildir. Aşağıdan istediğiniz modeli seçebilirsiniz. Spot lambalar hem ev hemde iş yeri kullanımına uygun olan aydınlatma ürünleri arasındadır. Tavana gömülü olarak kullanılabilen spotlar hem aydınlatmayı güçlü olarak kullanmanıza hemde şık görüntü yaratmanıza yardımcı olur. LED spotlar tercih edilebilir.


Led lambalar normal lambalardan farklı bir mantık ile çalışmaktadır. Son teknoloji bir ürün olan bu lambalar ışıklı bir ortam ve estetik vaat etmektedir. Tuz sabunu da günümüzde en çok tercih edilen ürün grupları arasında yerini almıştır. Masa lambaları, tezgah lambaları, banyo dolabı lambaları, sarkıt lambalar , okuma lambaları, abajurlar, tuvalet masası lambaları da görev aydınlatması olarak kullanılır.


Kaliteden emin olduktan sonra görev aydınlatmalarıyla dilediğiniz zevk ve estetik anlayışına göre evinizi tasarlayabilirsiniz. LED ve geleneksel aydınlatma. Philips ışıklı tekstil ürünlerinin güzelliğidir. LED ’ler, halen kullanılan floresan lambalar gibi beyaz ışık yayıyor, bu insanlara itici gelebilir.


Ancak bazı LED ’lerin ısı ayarının yanı sıra renk ayarına da olanak tanımasıyla bu sorun çözülebilir. LED nasıl beyaza dönüşüyor? Amerikalı Nick Holonyak ilk “ Light Emitting Diode “ u yarattı. Trafik görüş ve duruş mesafelerinde yaşanan zafiyetin iyileştirilmesi amacıyla Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından pilot bölgeler belirlendi. PİLOT BÖLGEDE LAMBALAR DEVREDE Ekipler ilk etapta pilot bölge olarak belirlenen Salim Dervişoğlu Caddesi, Sahil otoparkı çıkış kavşağına, Temmuz Milli İrade Meydanı Tramvay kesişim kavşağına, Kuzey Yan yol Asayiş Şube Tramvay Kesişim.


Vurgu Etemelli yeni 13. HQL LED PRO versiyonunda olmak üzere üçüncü nesillerinde tüm HQL LED PRO lambalar artık sıcak beyaz ışık renginde de mevcuttur. Sıcak beyaz ışıklı modeller (K), geleneksel. Tek-İş Çipli 220V Şerit Led İçin Güç Kablosu. Referans Projeler Vestel LED olarak yaptığımız projelerin bazılarını sizler ile paylaşıyoruz.


Sizler için seçtiğimiz projelerimize buradan göz atabilirsiniz. Kataloglar Güncel ve önceki kataloglarımıza buradan erişerek göz atabilirsiniz. Evinizin dekorasyonunda yada yılbaşı süslemeleri için şarap şişelerini süslü şişelere dönüştürebilir ve bir gece lambası olarak dekore edebilirsiniz.


Led ışıklı lambalar

Herhangi bir karanlık köşeyi neşelendirmek için bu şişe ışıklarını. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Soğuk, beyaz ışık rengi olan LED aydınlatmalarda, DC W güç kaynağı ile kullanılmalıdır.


Neon ışıklı hortum LED modellerin güç kaynağı W olup, gerilimleri ise 2V sahiptir. LED ışıklar ise adet AA kalem pil ile çalışır. Duvara da monte edilebilen bu lambalar aynı zamanda yatak odası takımlarının içlerine de monte edilebiliyorlar.


Led Işıklı Lamba Modellerini evlerimizin istediğimiz her odasında rahatlıkla kullanabiliriz. Ben sizlerin incelemesi için led ışıklı ve kumandalı avize modellerinden oluşan görsel bir galeri hazırladım. Aldığınız lambalar size artık sıradan mı geliyor?


O zaman bu akıllı küp sizin için farklı bir deneyim olabilir. Romantik ortamlarda yaşanan yumuşak ambiyansı destekleyen yanma efektli LED mumlar, ortamda yangın gibi olumsuz bir durum yaşanmasının önüne geçiyor. Gerçekçi görünüşleri ile odaya farklı bir hava katan şık LED mumlar, uzun süren kullanım avantajı ile dikkat çekiyor. Mum ışığı biçimi verilmiş küçük dekoratif LED ampullerden oluşan gece lambaları çeşitlerinden, oda aydınlatmasına dahi yetecek masa lambaları modellerine uzanan zenginlikte bir LED ürün yelpazesi bulunuyor. LED kullanılsa dahi, aydınlatma aygıtının içinde kullanılan diğer kompanentlerin.


Led ışıklı lambalar

Kişiye Özel Boyutlu Lambalar , Gece Lambaları, Masa Lambaları. Masanız için şirin, pille çalışan -hatta pilden yapılma- bir lamba.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar