30 Ağustos 2016 Salı

Android usb kablo

Bir ucu USB -A diğer ucu Micro- USB yapısında olan kablolar , teknoloji tutkunlarının gereksinimlerine yanıt verecek şekilde yapılandırılıyor. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Android usb kablo

Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. TL (1) teknoreyonum 100. TL 1TL (6) Ekinoks 100. Akıllı telefonunuz USB OTG teknolojisini destekliyor. Peki şimdi ne yapmanız gerekiyor?


Cihazda kurulu dosya yöneticisi. USB belleğinizi kabloya bağlayın. Usb kablo türlerini kabaca, Type-A, Type-B, Mini usb kablo , Micro usb kablo , Type-C ve Lightning olarak sınıflandırabiliriz. Type A, genel olarak klavye ve mouse kablolarının girişlerinde gördüğümüz geniş uçlu bir usb girişidir.


Android usb kablo

Bu sayede kablo karmaşası yaşamadan tek bir USB güç girişiyle sahip olduğunuz aygıtlarınızı aynı anda şarj edebilirsiniz. Belki bilinen bir durum ama paylaşmak istedim. Aygıtları ve yazıcıları görüntüle kısmından andorid USB yi buldum.


Doğru olan driveri yükledi ve bağlandı. Aksesuar Ürünleri Kablolar USB Bağlantı Kabloları modellerinde adet kayıt bulundu. CM HARİCİ DİSK DATA USB TO MİCRO KABLO - GOLD 2TL. Ancak her akıllı telefon bu kablo ile gelmediğinden bir tane satın almanızda fayda bulunuyor.


KALİTESİ İLE SAĞLAM VE UZUN ÖMÜRLÜ Kopmaz naylon örgü kablo ve bükülmelere karşı kuvvetlendirilmiş eloksallı alüminyum başlıklar ile normal şarj kablolarına göre daha sağlam ve uzun ömürlü tasarım. Eş dosttan kablo alıp ikinci bir kablo ile deneyin. Eğer bir an için, lütfen bekleyin bu ilk defa kullanıyorsanız, Windows otomatik olarak gerekli sürücüleri kuracaktır. Dosya transferi için bilgisayar ekranınıza gelen Dosya Aktarımı penceresini kullanın. USB hata ayıklama modunu aktif hale getirmeyi unutmayın.


Bağlantı başarılı olduktan sonra, telefonunuzun ekranı arayüzün sol tarafında görüntülenecektir. Tam ekranda görüntülemek için telefon ekranının altındaki üçüncü tuşa basın. Andorid tableti bilgisayarın interneti ile usb kablo üzerinden internet e bağlamak. Ayarlar menusune girelim. Diğer seçeneğine dokunalım.


Android usb kablo

Daha sonra aşağıdaki resimdeki gibi usb internet seçeneğine dokunalım. Bilgisayarın işletim sistemini seçelim. Buradan, tüm telefon yedekleme gibi müzik, apps, videolar, Fotoğraflar ve kişilerinizi yönetebilirsiniz. Bu gerçekten can sıkıcı bir durum ve çeşitli sebepleri olabilir.


Mini şarj giriş aparatını telefonunuzun şarj giriş kısmına takarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu sayede şarj giriş soketinizi tozlardan ve kirden korumuş olacaksınız. Android : USB OTG Sorunu ve Çözümü.


Aynı anda hem şarj hem de data kablosu işlemi için kullanılabilir. Bu yöntemin avantajı, yukarıdaki tabloda da belirttiğim gibi cihazınızın şarjının bitme derdinin olmamasıdır. USB kablo kullanarak tek cihazda nasıl kullanırız? USB Hata Ayıklama işaretli ise. Ardından bilgisayarınızı tercihen kablo ile internete bağlamanız gerekiyor.


Bu menide en alt kısımda “ USB İnternet bağlantısı” denen bir seçenek var. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. Sonrasında telefonunuz size bilgisayarınız ile bağlantı kurulduğuna dair bilgi verecektir. USB Kablosu ile Dosya Transferi.


Orijinal kablo dememin sebebi sonradan. Yüksek hızda enerji akışı sağlayan micro usb kablo. Renkli Şarj Data Kablosu : 1. Bimekste HDMI android kabloyu denemek için telefonumu TVye bagladım ve bir sure sonra ekranda telefonumun ekranını beklerken fotograflarım cıktı Soktukten sonra aklıma geldi acaba TV fotograflarımı hafızasına kaydetmişmidir? Usb sinden dosya alışverişi yapılan her cihaz aslında OTG özelliğine sahip cihazdır. Burada önemli olan, o cihazın usb sini OTG olarak kullanacağımız, otg kablosu dediğimiz ara kabloyu temin etmek.


Nokia symbian lı cihazlarında kullandı da, son teknoloji android sistemlerde otg olmadığını iddia etmek bence biraz. Hangisini kullandığınızın bir önemi var mı? Yazımızın sonunda son olarak ihtiyaç duyanlar için E Tab driverlar. First, ignore the instruction of your android device and try to connect to the USB -Internet anyway.


This will create a new Network connection and allow the sharing-tab to appear on your PC Network Connection.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar