22 Ağustos 2016 Pazartesi

Regüleli adaptör

Elektronik ürün çeşitliliğiyle tüm elektronik ürünlerde sitemize bekleriz. Cevabın için teşekkür ederim, regüleli anladığım kadarı ile voltu sabit tutmaya yarıyor. Elektronik Toptan satış hizmetimizi sürekli yenileyerek sizlere sunuyoruz. V 15A REGÜLELİ YERLİ ÜRETİM ADAPTÖR.


Kumel Villa-Set İlave Daire Telefon. Kaon YC-4Sıva Altı Beyaz 6W Led Panel. Fırsat Köşesi Şirketimizde ki fırsat ürünlerini duyurmanın en kolay yolu.


Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız.


Bu devre, geliştirdiğim ve yıl kadar kullandığım adaptöre aittir. Devrede akım kontrolu için NLM3entegresi kullanılmıştır. Web sitemiz, performansını arttırmak ve kullanıcı deneyimimizi geliştirmek için çerezler ve benzeri araçlar kullanılmaktadır ve bu web sitesini kullanmaya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. V 3A TRAFOLU REGÜLELİ ADAPTÖR 7. Kodu: YERLIStok Durumu: Stokta var. KDV Dahil: 00TL KDV Hariç: 00TL.


Object reference not set to an instance of an object. Kullanılacak adaptör kesinlikle SMPS ( swichmode power supply, anahtarlamalı güç kaynağı, trafosuz regüleli adaptor ) olmalıdır. Trafo kullanılan adaptorlerde ısınma fazladır, çıkış katında bir arıza oluşursa kameraya – V civarında bir gerilim gider ve kameranın hasar görmesine sebep olur. Outlet Ürünler,Teşhir ürünler,Refurbished Ürünler. KAMERA SİSTEMLERİ İÇİN ÖZEL OLARAK TASARLANMIŞ12V - 10A METAL KASA ADAPTÖRVOLTAJ KORUMALI.


Bu adaptörde de aynı sorun oldu satan arkadaş visual-sound-1-spot kullanıyorum ve sorunsuz diyor bende tek gitar pedal ve amfi şeklinde tiz dip gürültüsüne benzemeyen bir ses veriyor. Devrenin maximum voltaj çıkışını sabitleyen ise Dzenerdiyotudur. Kısa devre korumasını Ddiyotu ile gerçekleştirmektedir.


Bu sadece bir trafoyla AC-AC de olur, şarj için kullanılıyorsa yalnız bir doğrultucu diyotla dalgalı DC çıkışta verebilir, tamdalga doğrultma ve filtre ile DC ye çevirir, regüleli DC verebilir. Adaptör Akü Şarj Adaptörü. TEMİZ ORJİNAL Ürünü Satan.


Regüleli adaptör

Araç teypleriniz için mükemmel kendi ototeybini evde kullandım temiz kullandım. Güvenlik kameraları özel kullanımlar dışında, insan güvenliği, kameranın ömrü ve kamera görüntü kalitesi açısından V. DC gerilim ile çalışacak şekilde üretilir. AC-DC Power Modül Serisi. AMPER 12V REGÜLELİ ADAPTÖR. Bu markanın tüm ürünlerini görüntüle!


X rated kapasitör 250V,400V,600V gerilimlere yöneliktirler. Daha büyük gerilimler içinde piyasada mevcuttur. Bu tür kondansatörler kutupsuzdur istediğiniz yönde bağlayabilirsiniz.


V 300mA KADEMELI ADAPTÖR Detaylar. GEBZE amper adöptör siviç mod tam regüleli. Fiyat: $ (minimum sipariş: ad. ) Satın Al. Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun.


TL TL Türk Lirası € Euro TLTürk Lirası $ US Dollar. KAMERA ADAPTÖRÜ , KAMERA ADAPTÖRÜ sistemleri , KAMERA ADAPTÖRÜ FİYAT ve HAKKINDA DETAYLI BİLGİ KAAN GÜVENLİK SİSTEMLERİ. Kanal AHD kayıt cihazı internet üzerinden izleme özelliği sabit ip ihtiyacı duymadan kurulum yapılabilmektedir.


Adet Volt amper regüleli adaptör. Kumandayı bozarım diye korktum açıkçası. ANcak dediğiniz gibi orjinali 6v amper olan adaptör yerine volt amper adaptör kullanınca , şarj ediceğim kumandaya birşey olmayacksa.


DC-12Volt ile çalışan cihazlarınızda güvenle kullanabileceğiniz besleme adaptörü. Besleme giriş gerilimi volt olup, çıkışında elde edilen voltluk regüleli gerilim saat devresini beslemektedir. SMPS adaptörlere direkt anahtarlamalı güç kaynakları da denilmektedir.


Regüleli adaptör

Volt arası Çalışan Cihazlarda güvenle kullanabileceğiniz adaptör. Ana sayfa Güç Kaynakları PCB Tipi DC-DC Regüleli Güç Kaynakları PCB Tipi DC-DC Regüleli Güç Kaynakları. VOLT METAL KASA DC ADAPTÖR - 3. FAN SOĞUTMALI 8WATT ÇIKIŞ GÜCÜ. V 5Amper TAM REGÜLELİ SWİTCH MODE ADAPTÖR PLASTİK KASA. Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle.


Evimizdeki bazı cihazlari gün ve saatini ayarlayarak çeşitli kademelerde çalıştırabileceğimiz USB üzerinden çalışan bir devre USB porttan bilgisayara bağlanarak çalışır usb portu tercih etmemin sebebi,artık daha önceki çalışmalarımda bilgisayara bağlantı portu olarak kullandığım seri port. Bilgisayar Teknik Servisi. TL Vergiler Hariç: 600TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar