4 Ağustos 2016 Perşembe

12V çakmak soketi

12V çakmak soketi

Hem sizin hem de aracınızda bulunan diğer kişilerin aynı anda yararlanabileceği çakmak soketleri sayesinde araç içinde geçirilen zaman artık daha keyifli hale geliyor. Space 12V Sarı Işıklı Çakmak Icca 7. Ekstra indirimli fiyat. Watt, amper gücündedir. En iyi 12v çakmak soketi seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli 12v çakmak soketi Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Koruyucu Kapaklı USB Uzatma Kablosu 8TL.


Marinco Çakmak Tipi Fiş 9TL. Fiş, Çakmak Tipi, Ledli ve Sigortalı 2TL. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Soketi , Paslanmaz Çelik 7TL. LAHUR MARİNE DENİZ VE YAT MALZ.


Oto Hava Üfleyici Aparatlı Çakmak Soketli Volt. Fiş - Dişi Kapaklı - 16A - 220. Bu linkte TL olanı da var. Soket pahalı, zaten böylesine gerek yok. Kontaktan bağımsız çalışsın istiyorum.


12V çakmak soketi

Mevcut soket kontaktan bağımsız hale getirilebilir ama ona da araçların fişleri takılınca çıkıveriyor. Ve 12v araç çakmak soketi kapaklı ürününün alçak gerilim, adaptör olmasını seçebilirsiniz. Yat malzemeleri,HSGM SICAK KESME ALETİ, Würth Tutkal, würth Yapıştırıcı, tekne malzemeleri, zehirli boya, Teknomarin, boat showi yacht equipment, shipchandler.


Tek Slip ödemelerinize İNDİRİM VARDIR. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Araç çakmak girişinizi USB girişine dönüştürecek olan soket ile cihazlarınızı şarj edebileceksiniz.


12V çakmak soketi

Telefon, tablet, navigasyon gibi araçlarınızı şarj etmenize yardımcı olacaktır. V erkek çakmaklık girişi adet motora monte edilebilir 12V dişi çakmaklık girişi ve akü kutup başlıklı kablosu ÖZELLİKLER a. Yarım asırdan beri faaliyetlerine ara vermeden devam eden firmamız siz değerli müşterilerimizin güvenine layık olmaya çalışarak bu güne gelmeyi başarmıştır. V DC tüm araçlarda kullanılabilir. Navigasyon,hava kompresörü,dvd player,mpplayer gibi cihazlarda kullanılabilir.


Deniz koşullarına dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Priz su geçirmez kapaklıdır. Fiş üzerinde led mevcuttur. This video is unavailable. Basmalı butonlu yaylı kilit, kapılar ve kapaklar için.


Voltmetre ile, çakmak adaptörü, USB yuvaları. Ufak tefek ihtiyaçlarım için motosikletime çakmak soketi koymaya niyetlendim. Ama bilenlere birkaç soru sormak istiyorum. Bu çakmak soketlerinin içinde herhangi bir elektrik düzeneği varmıdır. Yani sonuçta aküden gelen 12v var, bu sokette hiçbir değişikliğe uğramadan yine 12v olarak çıkıyorsa hiç kullanmicam, direk.


Lampa için özel tasarlanmış ve üretilmiştir. A MaxToz ve su geçirmez kapağı ve kablo bağlantıları ürüne dahildir. Herhangi bir 12V motosiklet, tekne, binicilik makinesi, traktör veya arabaya takılacak çakmak telleri kiti. Sepette Ürün Ürün ürün yok.


Belirlenecek Gönderim Ücreti. Için güç kaynağı olarak kullanılabilir. Cep telefonları ve oyun konsolları vb cihazlarda kullanılabilir. Araçların bardaklıklarına uygun şekilde tasarlandı.


Banggood uygulamasını açın ve sepetteki ya da İstek Listenizdeki ürünleri bulun. Siparişinizi ödeyin ve indirim kazanın! Daha fazla uygulamaya özel fırsatlar için buraya tıklayınız. Araç içi usb girişli çoklu telefon şarj aleti ve çakmak soketi modellerini uygun fiyat ve hızlı gönderi avantajı ile buradan satın alabilirsiniz. V TL Tek Çeki46TL Havale İle: Havale ile TL.


MOTORSİKLET ek 12v bağlantı soketi Torpido, bagaj bölümü veya orta konsol gibi bölgelere ek olarak çakmaklık soketi eklemeyi sağlar. Yeni Jazzların bagajında 12V soketi yok degil mi? V süpürge çalıştırırken vs.


Bu ekstra enerji harcaması aküyü etkiler diye endişe ediyorum. Aracınızın çakmak soketine direkt bağlayarak kullanabilirsiniz. Aynı anda farklı cihazlarınızı şarj edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar