11 Ağustos 2016 Perşembe

Dokunmatik algılayan eldiven

Dokunmatik algılayan eldiven

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Akıllı telefon, Tablet-PC veya dijital kamera için idealdir. Bilek kısmı tam oturması için lastiklidir ve büzgülüdür. Telefon, tablet, akıllı saat ve daha bir çok teknolojik ürünün tek dezavantajı kışın ellerimizin donmasına sebep olması! Ama teknoloji ve moda, bu sorun için güçlerini birleştirdi.


Dokunmatik algılayan eldiven

Soğuk havalarda telefonu kullanmak için eldiveni çıkarma derdinden kurtulmak isteyenler için süper bir ürün. Cep telefonlarından yeni nesil all in one cihaz ve hatta televizyonlarda bile dokunmatik ekranlar kullanılmaktadır. Dokunmatik ekran algılayan eldivenler. Bazı dokunmatik ekranlarda özel olarak kaplanmış eldivenler kullanılmaktadır. Bir plastik kalem ve kalem dokunuşlarını algılayan şeffaf bir pencereli plastik bir yüzeyden oluşuyordu.


Yorum yapabilmek için giriş yapın. Kapasitif (Capacitive) ekrana sahip tüm telefonlar,tabletler için özel olarak imal edilmiş eldiven. Soğuk kış günlerinin gelmesiyle herkes eldiven ve berelere sarıldı. Fakat dokunmatik ekranı algılamayan eldivenler yüzünden, günlük hayatta elimizden düşmeyen telefon ve tabletlerden ayrılmak zorunda kaldık. Artık AirBar ile teorik olarak bütün laptop ekranları dokunmatik olacak.


Yapacağınız el hareketlerinizi direkt olarak algılayan AirBar, yapmak isteyeceklerinizi direkt olarak ekran üzerinde uyguluyor. Ayrıca cep telefonu, elektrikli el cihazı, tablet ve ATM. Bunun birlikte benim en sevdiğim parça dokunmatik eldivenler.


Bu nedenle rezistif ekranlarda eldiven , tırnak, kalem ve yeteri baskıyı oluşturacak herhangi bir nesneyi kullanabilirsiniz. Kapasitif dokunmatik ekranlar Kapasitif ekranlar, şaşırtıcı da olsa aslında ilk rezistif ekranlardan sene önce icat edildi. Bu özelliği de açıklamak gerekirse, eldiven ile dokunmatik akıllı telefonlara dokunmuş olduğunuzda eldiveni eliniz gibi algılayan bir özelliğe sahiptir.


Bu sayede eldiveninizi çıkarmanıza gerek kalmadan birçok günlük aktiviteyi gerçekleştirebilirsiniz. Hevık Garage Eldıven Kahverengı 46TL ve ücretsiz kargo ile n11. Eldiven fiyatı Motosiklet kategorisinde. Uzun pil ömrü ve dayanıklılığıyla öne çıkan Samsung’un yeni akıllı saati Samsung Galaxy Watch, n11.


Söz konusu teknoloji direksiyon başında uyuyan, kalp krizi geçiren veya anlık olarak kontrolü kaybeden kişilerin kaza yapmasını önlemeyi amaçlıyor. Navid Azodi ve Thomas Pryor adlı iki genç, Amerikan işaret dilini bilgisayara aktarabilen bir eldiven geliştirdi. Sensörleri sayesinde kullanıcının el hareketlerini algılayan eldivenler daha sonra bu hareketleri Bluetooth yardımıyla bilgisayara aktarıyor. Bu anlamda birçok inovatif ürün sunan markalar var fakat benim favorim tchibo kayak koleksiyonu. Nuada isimli yeni akıllı eldiven , bu derdi geçmişte bırakmayı umuyor.


Dokunmatik algılayan eldiven

Favori Şarkınızı Algılayan Sanal Müzik Kutusu. Yapılan en ufak hata, en küçük dikkatsizlik çok kötü bir şekilde. Köşelerdeki sensörler bu değişikliği tespit ediyor ve dokunuşun nerede olduğunu hemen hesaplıyor.


Bu tür ekranların zayıf tarafı, ellerinizde eldiven varsa akımı izole etmeniz ve bu nedenle dokunmatik özelliğin çalışmamasıdır. Sizce yeni Home tuşunun eldiven varken kullanılamaması büyük bir handikap mı? Hem dokunmatik olarak işlev görüyor, hem. Geliştirilen akıllı direksiyon teknolojisi sayesinde dalgın bir şekilde otomobil kullanan sürücüler otomobil tarafından uyarılıyor.


Ekrana yük depolayabilen bir iletken temas ettirildiğinde bu elektrostatik alanda oluşan değişimi algılayan bir osilatör vardır. Osilatörlerden toplanan veriler işlem birimine gönderilir. Neil Armstrong’un eldivenleri ve kask. Diğer sistemlere göre daha hassas olduğu vurgulanan direksiyonun sürücü terlediğinde ve hatta eldiven taktığında bile basıncı doğru bir şekilde algılayabildiğine dikkat. Sürücünün Dalgınlığını Algılayan Akıllı Direksiyon.


Nöroprotez, engelli hastalara çare olabilecek mi? Sağlıklı ve dengeli ısınan bir ortam için, değişken sıcaklık değerlerini otomatik olarak algılayan ve buna göre ısıtma-soğutma konumlarını ayarlayan klimaları tercih edin. Mekanınızda doğal bir rüzgar esintisi hissetmek istiyorsanız, Doğal Rüzgar Etkili Otomatik Hava Yönlendirme sistemine sahip bir klima satın.


Dokunmatik algılayan eldiven

Bunları sol ve sağ ısıtmalı koltukları kontrol eden düğmeler ve seçtiğiniz ısıtma seviyesini gösteren kırmızı ışık yoluyla kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. ZenPouch kılıf ya da taşıma çantası, dokunmatiği algılayan özel bir plastikle imal edildi. Telefonunuzu kılıf içerisindeyken sorunsuz kullanabilir, hatta fotoğraflar çekebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz kılıf içerisinde banka kartlarınızı ve nakit para da taşıyabilirsiniz.


Zaten Asus eldiven moru var al başka bi şeffaf. Bu Touchpad eldiven ile kullanmak mümkün. Fare tuşunu aktif edebilmek için ise güçlü bir baskı uygulamak gerekiyor. Görme engelliler için konuşan baston.


Laptopların yaygınlaşmasıyla ortaya çıkan ve dokunmatik bir ekranla imlecin hareket etmesini sağlayan araçtır. Genelde cmyi geçmeyen touch padler, belli bir büyüklüğün altındaki ve kaygan yapıdaki şeylerin ekran dokunmasını hissetmedikleri için bir kalemle yada eldivenler dokunulduğunda imleci hareket ettirmezler. Fotoğraf Makinesi Kimyasallara karşı dayanıklı eldiven. Engel Algılayan Örümcek Robot. Bir tane basmalı (shack) anahtar.


Samsung Electronics, kullanıcıları bir araya getiren, günlük yaşantılarını zenginleştiren ve sabırsızlıkla beklenen yeni nesil cep telefonu Samsung GALAXY S4’ü, Türkiye pazarına sundu. Telefonlardan alışmış olduğumuz ve kullanmaktan zevk aldığımız dokunmatik kullanma özelliği yeni nesil video kameralarda da mevcut. Fakat bu özellik sizin için bir zorunluluk değilse fiyat farkına sebep olduğunu unutmadan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar