19 Ağustos 2016 Cuma

Makina uyarı levhaları

Makina uyarı levhaları

Bakım - Arıza - Ayar - Yağlama Levhaları. Makina Çalışırken Tamirat Yapma Levhası. MAKİNA ARIZAYA GEÇTİĞİ ANDA ŞALTERİ İNDİR. Stoklarımızda decota levhalar bulunmaktadır. Pvc,Sticher ve Sac levhalarınız için en geç iş günü içinde kargoya verilecektir.


Tüm özel siparişleriniz en kısa sürede. Doğru yere doğru levhalar konulmalıdır. Elektrik Uyarı İkaz Tabelaları Levhaları 2. Her makine ile güvenli çalışmak için gerekli uyarılar vardır.


Uyarı Levhaları dikkatle seçilmeli dikkatle yerleştirilmeli ve özenle korunmalıdır. Bu uyarıları kullanacak kişiye anlatılması gerekir. Bu bir eğitim şeklinde olabilir. Eğer imkan varsa kişilere birer çalışma kartı verilmeli ve bu kartlarda çalışanın kullanacağı makineler yazılmalıdır. Uyarı levhalarımızı talebiniz doğrultusunda sadece etiket olarakta temin etmeniz mümkündür.


Etiketlerimiz düz satıh üzerine ( özellikle metal makina ) rahatlıkla yapıştırılabilir. DEKOTA (FOREKS) PVC olarakta bilinen bu malzeme plastikten üretilmiştir. Dış ortama dayanıklı malzeme uyarı levhaları en uygun.


Size daha iyi hizmet verebilmek için yeni adresimize taşındık! Maksimum Koruma, Maksimum Konfor! Hepsi yüksek kalitede iş güvenliği levhalarıdır. Kalite, Çevre ve İlk Yardım Levhaları. Ankara da trafik bakım onarım, yol güvenliği, trafik levhaları , kar direği, CTP yol kenar dikmesi ürünlerinin imalat ve montajı işlerini yapmaktadır.


Pvc dekotadan imal edilmiştir. Güneş, yağmur gibi dış etmenlere karşı dayanıklıdır İş güvenlik yönetmeliğine uygundur Montajı çok kolaydır ürünle birlikte çift taraflı bant. Agac Direk Pano Trafolar Icin Levha Ürün Fiyatı : Fiyat Sorunuz.


Tabelanızın malzeme, boyut ve özellik seçimlerini yaptıktan sonra, Sepete. Etiketçi, etiketçiler, etiket firmaları, leksan etiketçi, metal etiketçi, makina etiketçileri, sticker etiketçi, pvc etiket, kuşe etiket, damla etiket, leksan. Bu iş güvenlik levhasını 25×3 35×5 50×7 70×1ölçü seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Vera Baskı olarak makina giydirme ürünleri, makina üzeri baskı, makina giydirme ve birçok baskı çözümleri sunmaktayız.


Makina uyarı levhaları

Polivinil klorür, en kısa tanımıyla PVC dayanıklı, sert yapıda, mm inceliği ile esnek bir uyarı levha malzemesidir. Ledler kırılmaz ve çizilmeye karşı dayanıklı cam arkasına yerleştirilmiştir. Sigma Profilli Bölüm Kapamaları. Güvenliği Eğitim Odaları. Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Hareketli makina aksamına yaklaşmayın Kod: YL-082. Taşıma aracı ile yük taşımak yasaktır Kod. Alüminyum Etiketler bihassa imalat sektöründe bulunan firmalar için vazgeçilmez bir etiket türüdür. Bu etiketler markalama amacıyla kullanılabildiği gibi, teknik bilgi etiketi, ikaz etiketi, tehlike uyarı etiketi, kullanma talimatı etiketi, model etiketi, numaralama etiketi, asansör etiketi, yönlendirme etiketi gibi ve daha pek çok şekillerde kullanılmaktadır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Tekzen’in sizlere sunduğu koleksiyonda birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı uyarı levhaları bulabilirsiniz. Tekzen, Mastercare, Zen Home gibi kaliteyi sizlerle buluşturan markaların çok çeşitli ve kullanım amacınıza uyan ürünler bu katalogda mevcut. Dikkat Kaza Geliyorum Demez.


Dalgınlık Felaket Getirir. Tedbirli Çalışıp Kazayı Önleyin. Trafik Uyarı ve İkaz Levhaları. Marka: Starline Fiyat: 2₺ Adet Sepete ekle. Uyarı levhalı bariyerler iki adet ağırlıklı yol dikmesi ve orta bölümde yer alan üzerinde bulunan çeşitli uyarı levhalarının bulunduğu bariyerden oluşmaktadır.


Makina uyarı levhaları

Anasayfa Ürünler Resim galerisi Bize ulaşın Hakkımızda Ara. ART ALUKROM YAPI TEKNOLOJİLERİ SAN. NLÜ;Konyada trafik konileri,dubalı bariyer ve dikmeler,yönlendirme bariyerleri konya,reklam levhalı koniler,reklam levhalı dikmeler, uyarı ve ikaz levhaları ,fosforlu levhalar,trafik levhaları ,kaynak makinalarıİnşaat malzemesi konya,iş güvenliği malzemesi konya,yangın söndürücü konya,hırdavat malzeme konya,teknik sanayi. Işıklı veya fosforlu ikaz levhaları kullanım alanına göre.


Drager Kişisel Koruyucu Donanımlar. Bütün işaret levhaları ve etiketler silinmez, açık, kolayca görülebilir, sökülemeyecek, sabitlenmiş ve PV sistemin ömrü boyunca okunaklı duracak şekilde yapılmalıdır. PV üreteç ve tüm ayrılma noktalarına konulmalıdır.


Acil Çıkış Yönlendirme Levhaları. Baskı istenirse tam reflektörlü olarak yapılabilir. Sac kalınlıkları 1mm, 5mm ve 2mm dir. Ayaklı ve ayaksız seçenekleri mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar