25 Ağustos 2016 Perşembe

Üç tırnaklı buji

Tırnaklı Buji modelleri, tırnaklı buji markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. BUJI W7LTCR TIRNAK GOLF IV 1. Size sadece üç örnek verdim bu çoğaltılabilir. AUTODATA programı kullananlar iyi bilir aracın tipini, markasını, modelini,motor tipini yazarsınız hepsinde farklı numaralar çıkar. Aynı kasa araçta iki farklı motor olabilir birinde başka numara buji vardır , diğerinde başka numara. Buji Üç Tırnak kategorisinde içerik bulunmuyor.


Bujide kıvılcım oluştukça çok küçük parçacıklar kopacak ve bujinin aşınmasına sebep olacaktır. Karbüratörlü olup olmadığına göre buji adeti farklılık gösterir. Buji değiştireceksen üç tırnaklı bujiler var tavsiye ederim.


Daha rahat alıyo araba çalıştırırken. Tabiki Lpg lafı geçmedi o yüzden tavsiye ettim. Hele o usta biraz tanınmışsa. Bilen veya duyan herkes allaha inanır gibi o ustanın sözüne inanırdı.


Bana da tavsiye etmişti ustam. Tavsiyesine uyup çok kişi kullanırdı. SUZUKI CARRY Buji Ateşleme sistemi oto yedek parçaları.


En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili SUZUKI yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Profil bilgileri Mesajlarını Göster Özel Mesaj Gönder Blog Başlıklarına Bak Makaleleri Göster SCT Üyesi Durum. Arkadaşlar aracımı muayene sokmadan önce bi bujileri de elden geçirelim istedik.


En son n zmn değştiği konusunda bilgimiz olmadığı için sıfırlayalım dedik. LPG li aracım için Bosch marka tırnaklı en ideal dediler ama bir de NGK tırnak söyledi usta. NGK alınmalı mı yoksa Bosch işimizi görür mü? BUJİ DEĞİŞİMİ İÇİN BELİRLİ BİR PERİYODİK ARALIK VAR MIDIR?


YADA DEĞİŞİM İÇİN ÖNERİLEN BİR SÜRESİ Mİ VARDIR? BUJİNİN ESKİDİĞİ NEREDEN ANLAŞILIR. Binek otomobil marka ve modellerinin buji tipleri değişkenlik gösterecektir. Model yıllarına göre belirlenen buji tipini tercih ediniz.


Üç tırnaklı buji

Hepsini görmek için tıklayın. Bu kod numarasını internetten arattığım zaman da, tek tırnaklı bir buji olduğunu görüyorum. Benim aracının motor kodu BBZ. Siz nasıl buldunuz üç tırnaklı LPG bujisini? Resim Denso İridyum Buji.


Platinyum çift tırnaklı buji Bununda fiyatı oldukça pahalı. BOSCH BUJİ SETİ Süper buji (tırnaklı ) adet. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Arkadaşlar Merhaba lPG li araçlar için piyasada bulunan tırnak aralığı değişik veya iki tırnaklı üç tırnaklı bujiler var. Bu tarz bujileri kullanan varmı?


CNG li araçlar için özel bir buji üretmiş , adı da platin-iridyum buji de platin -iridyumdan yapılmış. Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Denso Buji fiyatı ve özellikleri, Yedek Parça kategorisinde.


Bosch buji ile sorun yaşayacağımı sanmıyordum. Bosh Almanya üretimi tırnaklı buji Tırnaklı Bosh marka buji , kesinlikle tavsiye ederim, performans aşırı arttı, Maaşaallah asfaltı kazıyacak nerdeyse makina mübarek. MERCEDES-BENZ ORJİNAL ÜRÜN ÜÇ TIRNAK BUJİ.


Üç tırnaklı buji

Bildiğim ya tek tırnak yada üç tırnak olanları takıyorlar. BCB için de hemen hemen aynıdır fiyatlar diye düşünüyorum. Serviste takımı (tane) 45tl. Elektrot sayısına göre bujiler.


Bosch un tırnaklı (bosch super diye geçiyor) bujisi varmış. Acaba tırnaklı buji LPG için daha iyi bir performans sunarmı. Yüksek devir ve performans için iki, üç , dört tırnaklı bujiler de var. Yani her çakmada ateşleme garanti ama kısa sürede buji elektrodu aşınması ve bizim yıllık araçların döküm alaşımları yüksek ısıya göre tasarlanmadığı için buji yataklarında erime, bujileri sökememe riski de garanti. Tek tırnak buji yerine, iki veya üç tırnaklı bujiler ateşleme sistemine destek olacağından yakıt performansında iyileşme sağlayacaktır.


Ancak yakıt tasarrufu için Bujiler çok küçük detaylardır, daha fazla performans için birçok parça gözden geçirilmek ister. Buji bölgesindeki üç yıldızlı otelleri arayın. Alevi yanma odası merkezine ve ötelerine taşımanın buji teknolojisinde bir hedef olduğunu? Tek tırnaklı bujilerde yan elektrodun alevin doğrusal ilerlemesine engel olduğunu ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar