1 Ağustos 2016 Pazartesi

Honda civic iridyum buji

Honda civic iridyum buji

Vtec 18TL ve ücretsiz kargo ile n11. Bosch Buji fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Sedan)(Adet) Aynı Gün Kargo. HONDA OTOMOTİV ÖMER ÇİFÇİ. En iyi honda civic buji seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli honda civic buji Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.


Listelenen yedek parçalar aşağıdaki özelliklere sahip araçlar ile uyumludur. Belirtilen yıllar arasında üretilmiş 1. Buji dendiği zaman çoğu otomobil kullanıcısının bildiği üzere benzinli motorlarda silindirler içinde benzin hava karışımını ateşleyerek yanmasını sağlayan en önemli parçadır. Video Galeri Yeni Modeller. ALIŞVERİŞ SEPETİ ürün - TL 0. Merhaba buji degistirmeyi dusunuyorum oneri var mi arkadaslar birde buji kablosuda mi degistiricez bilgisi olan arkadaslara sorayim dedim herkese mutlu.


Yani eğer iridyum buji kullanacaksak ateşleme bobinlerimizide ona göre değiştirmemiz lazımdır. Aksi takdirde normal ateşleme bobini iridyum bujiye gerçek randımanla ateşleme yaptıramayacağından performans kaybına sebep olabilir. NGK Bujileri her zaman sizi ve aracınızı bir adım önde götürür. Kodu olmaksızın birbirinden ayırmak imkansız. Ama NGK nın resmi web sitesine girip yaptığım araştırmalarda ve servisi arayıp sorduğumda sadece DIFR6Deski kodlu, yeni üretim.


Buji elektrotları kaynamışsa ve üzerinde yabancı maddeler toplanmışsa, zamansız ateşleme sonucunda aşırı. Often specified as original equipment, NGK Laser Iridium spark plugs are the best combination of performance and longevity. Iridium tip is six (6) times harder than platinum providing the strongest ignitability and the longest life possible.


Eft ve havale ile alışverişlerde indirim. Tüm Marka ve Modellerin Amerikan Buji Kablosu. Bosch Tırnak Buji Adet, oem yedek parça kategorisinde ücretsiz kargo ve 10TL fiyatıyla ePttAVM.


Diğer internet sitelerinden aldığınız parçalar ParcaTreni garantisi dışındadır. Tüm oto yedek parça siteleri ParcaTreni. Tek bir bobini bulunan ateşleme sisteminin ürettiği voltaj örnek 1. Ateşleme Parçaları kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Normalden daha yüksek voltajınız yoksa sadece iridyum buji takarak verimi artıramazsınız. FACEBOOK İLE BAĞLAN YENİ ÜYELİK OLUŞTUR.


Honda civic iridyum buji

TEKERLEK RULMANLARI DEBRİYAJ RULMANLARI. Gold - Brenta - Lucas - newfren - vicma - kn - honda (yedek parça) - yamaha (yedek parça) - kawasaki (yedek parça) -Redline spor manetler - did zincir - yuasa akü - rk zincir - ek zincir - tex moto - motosev - ipone yağ - velomoto - anes motor - ngk buji - motoparça - tiger eksoz - hiflo yağ filtreleri - micehlin - prelli. The next generation of spark plugs.


NGK is a pioneer in Iridium Spark Plug design and manufacturing, and. Biraz maliyet getirebilirler, ancak motorunuz en iyisi olur. Henüz yorum yapılmamış , ilk yorumu yapmak ister misiniz? Arkadaşlar motoruma iridyum buji ve kevlar debriyaj seti montajlatıcam tek düşüncem iridyum buji yan etki yaparmı motora varmı kullanan.


Honda civic iridyum buji

Orjinal bujiler yanma prosesini ve egzoz emisyon değer. Bir çok buji kısa zamanda deforme olurken bazı bujiler ise 100. Bununla beraber iki buji arasında da fiyat farkı bulunmaktadır. Honda Şanzıman Yağı Ne Olmalı?


Sepete Ekle 5TL Üzeri Ücretsiz Kargo Kapıda Ödeme Takip Listesine Ekle. Yalnız bana mantıklı hiçbir açıklama sunamadılar. NGK yedek parça çeşitleri eotoyedekparca.


Sitemizden aldığınız yedek parça ürünlerinin araçlarınıza uyumu hakkında kontrol yapabilmemiz için sepetinizin onaylama aşamasında şase numaranızı yazmanızı rica ederiz. Hızlı teslimat fırsatıyla hemen satın al! CİVİC TAKIM BUJİ KABLOSU.


I-VTEC FB (9th Gen) Brand: NGK Spark Plug. Quantity of Spark Plug per set: 4pcs spark plugs. SEIWA marka olup orijinal parça ile eş değerdir. Açıklama Yorumlar Taksit Seçenekleri.


Honda civic iridyum buji

Designed for performance enthusiasts who want extreme ignitability, improved throttle response and superior anti-fouling, these spark plugs are a great option for modified engines and appropriate replacement for OE spark plugs, where recommended. Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir. Com garantisi altındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar