9 Eylül 2015 Çarşamba

Opel astra h usb aparatı

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Ekran uyumu, USB ve AUX var mı gibi soruların cevabı bu yazımızda. Astra H ’de kullanılabilir. Opel Antara için üretilmiştir.


Opel astra h usb aparatı

Yakında bu konuyla ilgili yazı paylaşacağız. Tag Archives: opel usb aparatı. Montajı basittir son kullanıcının bile bağlantıyı yapabilir.


Usb-Sd Çevirici Modül Ürünlerini, en uygun fiyat ve kampanyalı avantajlarıyla Hepsiburada. Connect Citroen Peugeot Teyp İçin Usb Sd Aux-İn Aparatı 10. USB ve SD karta yüklediğiniz müziklerin ses kalitesinde herhangi bir kayıp olmaz. Yan sanayi yedek parçalar da tıpkı orijinal yedek parçalar gibi birçok testten geçerler ve kullanıma sunulurlar. USB , SD KART, TAŞINABİLİR DİSK ÜZERİNDEN.


Opel astra h usb aparatı

Arac ekranı mukerrebı aktı ve silik gosterıyor değiştirmek istiyorum. Merhabalar aracınızın ekran tipi GID olmalı. Ortalama maliyeti çıkma olarak 3tl civarı. Range Rover Bagaj Havuzu. Denildiği gibi teybe monte edildi.


Ancak teybi kapatıp tekrar açtığımda ne usb belleği nede sd kartı gördü. USB bellek veya hafıza kartında problem yok. Aldığım yerin (YGT Elektronik-Mix Sepet) talimatlarını.


TL fiyatı ile araba aksesuar marketi farkıyla hemen satın al ! Bu araca fiyat teklifi vererek ilan sahibi ile iletişime geçin. Araç bilgilerini Ekranda Gösterme ( Obd aparatı gereklidir) Digital Radio. V twin cams Engine codes 194A1. Model Arası Araçlara Uyumludur. Kolçaklarda Siyah Gri Ve Bej Renkler Mevcuttur.


Alt Aparatlar Siyah Renklidir. AXer AMotor Sente Aparatı 1. Adaptör ön iki koltuğun arasına geçecek şekilde özel tasarlanmıştır. Dayanıklı sert plastikten üretilmiştir. Oto Aksesuar Tuning oto akseuar,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes,letampon eki,spoiler,led stop,civic.


Orijinal Ekipman GM (GENERAL MOTORS) Marka Garantili Üründür. Montajı Çok basittir montaj ekipmanlarının tümü ürünün kutusunda mevcuttur. Dizel İleri Baskı Balata Sabit Volan Bilya Seti.


Sitemizdeki ürünler orijinalinin muadili olup gün ürün iade garantilidir. Sipariş etmek istediğiniz bu yedek parçanın, aracınıza uygun olup olmadığını, yedek parçanın içeriğini ve ilgili bütün sorularınızı müşteri hizmetlerimizi arayarak öğrenebilirsiniz. Pretty fast delivery( week) from Germany. The unit fits well after a little adjustment.


Opel astra h usb aparatı

Boardcomputer and steeringwheelbuttons still work and adjustable. Aparat sayesinde aracınıza kolaylıkla sürgülü kolçaklarınızı monte edebilirsiniz. Akıllı vida ile çok kısa sürede monte edebilirsiniz.


AliExpress carries many opel astra h radio usb bluetooth related products, including opel meriva car radio cd mp, radio opel , car radio usb opel zafira , radio zafira b , opel corsa multimedia , player opel astra h , opel , car radio bluetooth din for opel astra g , corsa radio. Bu kadar basit bir işçilik olmaz. Ama gene de düşeceğini sanıyorum. Dijital TV desteği) (opsiyonel harici aparat ile) DSP – Digital Sound Processor ile yüksek ve. Original Montaj için Tüm aparatlar.


USB bağlantı kablosunu araç torpidosunda saklayabilir, USB diskinizi gerektiğinde çıkararak bilgisayarınızdan güncelleyebilirsiniz. Arka KAmera BAĞLANABILME. Find great deals on eBay for astra h usb. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın!


Savet: U polje za pretragu upišite model aparata kako bi videli šta imamo u ponudi za njega. Aracınız için özel olarak üretilmiştir. Sensation, Arc, n Wii, PSP.


How to Install an iPad in YOUR CAR. ASTRA H NEW DISPLAY SCREEN. Use our search engine below to locate your OBDport! The connector is under the handbrake.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar