14 Eylül 2015 Pazartesi

Cctv 2 1 kablo

Cctv kablolar görüntü ve güç aktarımı için kullanılır. DIŞ MEKAN 3METRE ERK YERL. TL ( ) elektro_toptan 99. TL 9TL (18) DigitalMağaza 100.


Cctv 2 1 kablo

Elektronik sektöründe gerçek stok çalışan ve ithalattan son tüketiciye Kaliteli Ürün Uygun Fiyat sloganıyla ulaşan Merter Elektronik online elektronik satış sitesi Merterelektronik. Yapısı itibarıyla yangın esnasında duman ve zehirli korozif gazlar çıkarmama özelliğinden dolayı, insanların ortak kullanım alanları olan yoğun yerlerde tercih edilir. Bu tür kompozit kablolar kullanım amaçlarına göre farklı kesitlerde üretilmektedir. Bu Ürünü Peşin Fiyatına Taksit Alabilirsiniz. You must be logged in to post a review.


There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product. Yorumlar (0) İncelemeler. Cctv Kablolar Kategorisini Keşfedin. Satmış olduğumuz kablolarımızın beslemesi 0. Ancak Bazı firmaların daha cazip fiyat verebilmek için fabrikalara 0. Listelenen Ürün Adedi : 7. Aradığınız ürünü, markayı veya kategoriyi yazın.


Cctv 2 1 kablo

Bu markanın tüm ürünlerini incele. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Ses, güç, alarm sinyallerini iletebilmek için ise damardan.


Yardıma mı ihtiyacınız var ? Formu doldurun, satış temsilcimiz hemen sizi arasın! Marka AK-İŞ ATEK ATEK-NET DSC ESTAP LANDE MİRSAN MZ NETLİNK STAMBU TEKSAN W. PAYNET BAYİ Ödeme Sistemi. Görüntü, ses, güç ve kontrol sinyallerinin aynı anda iletimini sağlayan kompozit kablodur. Göre sırala: Göstermek: Devamını oku. Daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa firmamızın diğer web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.


Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Personel Takip Sistemleri. Bu hafta en çok satanlar. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Tüm güvenlik kamera kablosu modelleri satışı.


Güvenlik Kamerası Sistemleri Ahd Güvenlik Kamerası En Uygun Fiyata Maxcamguvenlik. Online sipariş verilebilir. Bu kablolar TV yayınlarında ve kapalı devre TV kamera sistemlerinde kullanılır. TL 26TL (7) kameraburada 100. Tahmini Kargo Ücreti: TL.


Kargo ücreti, aldığınız ürünün özelliklerine (boyut, kilo vs) göre değişiklik gösterir. Birde Vguard marka kameraları önerir misiniz? Kablo alırken nelere dikkat etmeliyiz.


Veya uygun fiyata kaliteli hangi kamera markasını önerirsiniz? Bu dört hatlı bir kablodur. Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. Kameranın çalışması için gerekli güç bu kablo üzerinden sağlanabilmektedir.


Cctv 2 1 kablo

Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Metre ile Benzer Ürünler. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz!


Tekron, bugünün güvenlik sistemleri ihtiyaçlarına yarının teknolojisi ile çözümler sunan, sektörünün trend belirleyicisidir. Katılım Mesajlar Beğeniler Puanları 3. CCTV Kablolar : Yangın Alarm Kabloları. Güneş , sıcak , soğuk ,nem gibi dış ortam şartlarına karşı dayanıklı olarak üretilmiştir. Toplam ürünler (vergi dahil) Toplam kargo (vergi dahil) Belirlenecek. Sepetinizde ürün bulunmaktadır.


Vergi ₺ Toplam (vergi dahil) Alışverişe devam et Ödeme adımına geçin. Asetra Teknoloji Elektronik İnşaat İthalat İhracat Tic. Dolar Besta güvenlik olarak son teknoloji güvenlik kamerası , güvenlik kayıt cihazları ve güvenlik kamerası aksesuar ve aparatlarının modelleri en ucuz fiyatları ve çeşitleri ile toptan olarak satışı yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar