9 Eylül 2015 Çarşamba

Breadboard güç kaynağı

Breadboard güç kaynağı

Bu basit breadboard güç kaynağı - power modülü giriş voltajı 6-12V olan herhangi bir güç kaynağından 3. Devre üzerindeki bütün pinler 2. Uzun bir süredir internette arduino adına Türkçe kaynak olarak eksik gördüğüm bir konuya değinmek istiyorum. Bazı arduino parçaların ne işe yaradıklarını öğrenmek amaçlı internette aramışlığınız vardır. Arduino falanca modül nedir, ne işe yarar ? Teknik Özellikler: Bu modül üzerinde bir çok giriş çıkış soket ve pinleri barındırır. Usb veya adaptör girişinden bu modülün beslemesini yaparak 5v , 3. Modül üzerinde güç gösterge ledi ve açma kapama anahtarı da bulunmaktadır. Alışveriş listeme kaydet.


V voltaj çıkışı alınabilir. Bilgisayarların USB çıkışlarının 5V çıkış verdiğini biliyoruz. Peki, çalıştığımız devre tahtalarına ( breadboard ) kendimiz USB güç kaynağı ekleyebilir miyiz? Yazımızı okuduktan sonra sizler de yapabilirsiniz. V(DC) veya USB besleme Seçilebilir çıkış voltajı 3. V besleme çıkışları Giriş voltaj aralığı 6. V, 5V switchable Maksimum çıkış akımı 700ma den azdır.


Evde Elektronik 83views. Minimalist bir tasarımla, sayısız projeye 5V ve 3. V hatları sağlayabiliyor. Bunun yanında kart üzerinde ayrıca oluşturulmuş pinler ile 5V ve 3. V istenilen bölgeye çekilebilir. Bütün pinleri standart headerlarla (4mm) uyumludur.


Breadboard güç kaynağı

DIP kılıflı mikro işlemciler için iki set beş satıra ayrılmıştır. AWG kabloları için de uygun deliklere sahiptir. TL TL (38) TAŞARMÜHENDİSLİK 100.


Bu yüzden zaten zor tutturduğunuz kablolar hemen çıkar. Bu durum proje yapmanızı zorlaştır. Herhangi bir pil kaynağı kullanmadan 3. V-5V gerilim vererek bu kart sayesinde devrenizi çalıştırabilirsiniz.


Mb1breadboard güç kaynağı modülü adaptörü Bu güç modülü için tasarlanmış mb1deneyleri, breadboard güç modülü destekleyebilir 3. Boyutu bu güç modülü yaklaşık. TL Vergiler Hariç: 3158TL. AYARLI DİJİTAL GÜÇ KAYNAKLARI. Güzel projelerin için şimdi breadboard kullanımını öğren. Rate this post Projenin Amacı: Günümüzde elektrik kesintileri sonucunda devam eden işlemlerin kaydedilememesi, buna bağlı olarak işlemlerin yarım kalmasından oluşan mağduriyete karşı kullanılan UPS(Uninterruptible Power Supply) sisteminin bir örneğinin yapılması.


Projenin Çalışma Şekli: voltluk DC gerilim kaynağı (akü) kullanılarak 2volt AC kaynağına. Raspberry Pi takıları bulabilirsiniz. Motorobit yardımıyla çocuklarınızın hayal etmiş olduğu projelerde.


Breadboard güç kaynağı

MB1breadboard için kullanıma uygundur. Saat 15:00’a kadar verilen siparişleriniz AYNI GÜN KARGODA! Fakat çok yeni olduğum için bir kaç sorum var. Yanlarındaki delikler dikey olarak, ortadakilerse yatay olarak birbirlerine bağlıdır.


Aşağıdaki resme bakılırsa daha iyi anlaşılacaktır. LCR metre, devre kurmak için breadboar güç kaynağı , zil teli, değiĢik kataloglar. LÇME VE DEĞERLENDĠRME Bireysel öğrenme materyali içinde yer alan ve her öğrenme faaliyetinden sonra verilen ölçme araçları ile kendinizi değerlendirebileceksiniz. Bu ürünün size özel fiyatıdır, Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın! China Pin Ayrılabilen Erkek-Erkek Jumper Kablo-2Mm.


Breadboard güç kaynağı

Bunlardan ilki güç yollarıdır. Güç Kaynakları kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Güç yolları, yani beslememizin artı ve eksi uçlarını taktığımız yer, resimde görülen kırmızı ve mavi şeritlerdir. Aşağıya doğru inen çizgilere karşılık gelen delikler kısa devre durumundadır.


Bu tahta güç kaynağı , lehimsiz bir bordada raylar için V, V sağlayan bir tamamlayıcı modüldür. Proje devreleri için düzenlenmiş gerilim rayları sağlayan oldukça kullanışlı bir tesis. Modül tasarımı, ekmek parçasına bağlanan bir eklenti şeklindedir.


Giriş Voltajı: DC - 12V veya USB Güç kaynağı Çıkış Voltajı: 3. Breadboard üzerine takılabilir durumdadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar