11 Eylül 2015 Cuma

Dekorasyonda renk uyum tablosu

Ev dekorasyonu içinde en büyük problem doğru renk uyumu ve seçimidir. Hatta bu uyum en basit görünüme sahip şeyleri bile inanılmaz derecede bir uyum ve ahenk içinde gösterebiliyor. Photo by Nicolas Corazzari Architecte d’intérieur – Search living room design ideas. Renkler birbirinden keskin bir şekilde ayrılır ve kontrast ortaya çıkar.


Dekorasyonda renk uyum tablosu

Tamamlayıcı renk şemaları salon ya da yemek odası gibi evin daha resmi odalarında tercih edilmelidir. Bu uyumu sağlamanın da bir çok yolu bulunabilir. Beyaz rengin dekorasyonda çok dikkatli kullanılması gerektiğinden dolayı mümkün olduğunca bu renk için detaylı bir araştırma yapılması tavsiye edilir. Kimi sonbahar, kimi ilkbahar renklerini seviyorsa ortak bir rengi baz alın.


Mor, kırmızı, yeşil, sarı, turuncu renk uyumları ve farklı renklerin birbirine uygunluğu konusunda sıkıntı çekenler için moda olan renk paletlerinden renk uyum tablosu hazırladık. Aşağıdaki görsellerde en popüler olan renk tonları, kıyafet renk uyum tablosu olarak verildi. Etiket: dekorasyonda renk uyum tablosu. Bu yüzden seçilecek olan renk uyumuna çok dikkat edilesi gerekmektedir.


Dekorasyonda renk uyum tablosu

Uygulamalı dekorasyonda kahverengi ile uyumlu renkler hangileridir. Açık kahverengi beyaz, rahat ve doğal bir rüzgâr oluşturur. Orta tonlar dekorasyonda her zaman uyum taşır. Temelde iki tip renk uyumu var: 1- Aynı rengin tonlarını kombinlemek: Örneğin mavinin iki tonunu kullanırsınız ve uyumlu olmama şansınız kalmaz, risk almayan, dikkat çekmek istemeyenlere göredir.


Uyumlu renkleri kullanmak: Birbiriyle uyumlu, benzer bir kaç tonu kullanarak iyi bir uyum yakalamak. Her skala için en fazla renk kullandığı tabloyu aşağıda görebilirsiniz. Tabloda yukarıdan aşağıya her bir sıra farklı bir. Beyaz duvarlarda gökyüzü temalı bir yağlı boya tablosu kullanmakla işe başlayabilirsiniz.


Doğal iyimserlik rengi tonlarında bir abajur bulmak da zor sayılmaz. Gökyüzü mavisi toprak tonlarıyla da uyum sağlayan bir renk olduğu için, eğer. Küçük bir öneri: Pablo Picasso’nun ‘Woman with Yellow Hair’ adını verdiği eserinin canvas tablosu bu ortama oldukça iyi uyum sağlayacaktır. Salon dekorasyonu için tamamen ultraviyole rengi bir koltuk takımı seçimi yapmak, nötr duvar boyalı ve geniş mekanlar için uygun olabilir.


Bu yazımızda sizlere dekorasyonda renk kombinlerinden bahsedeceğiz. Bu durumda karşımıza birçok soru çıkıyor. Herkes evinin güzel olmasını istiyor. Metal tablo modelleri farklı boyut, renk ve tasarımları ile iç mekanlarda estetik ve modern bir atmosfer yaratıyor.


Dekorasyon konusunda renk uyum tablosu ise aşağıdaki gibidir. Kıyafet seçimi haricinde genel olarak renkler arasındaki uyum ise bu yazımızda. Yeşil ve kombin edebileceğiniz renkler.


Bu pastel renkler de birbirleriyle oldukça uyumludur. Açık ve koyu mavinin bu tonları ile hoş kombinler oluşturmanız mümkün. Pantone’un ‘Natural Optimism’olarak adlandırdığı bu renk tam olarak baharın simgesi gibi. Türkçe karşılığı ile ‘doğal iyimserlik’ rengi evlere neşe katmakla kalmayacak, kendinizi her zamankinden daha enerjik hissetmenize de yardımcı olacak.


Mutfaklar için popüler olmayan bir renk olarak mavi, insanları yiyeceklere ilgisiz yapar. Yatak odası ve oturma odası için idealdir. Mor Mor ile uyum yaratmak zor olduğundan çoğu zaman dekorasyonda kullanılmaz. Koyu renk duvarlar sofistike bir görünüm sağlanmasına yardımc.


Kütüphane yerine kütüphane desenli duvar kağıtları kullanılarak pratik bir çözüm bulunmuş. Kahverengi neredeyse diğer tüm renklere uyum sağlayan , çoğu zaman tamamlayıcı bir renk olarak kullanılır , hatta dekorasyonda kullanmayı aklınızın ucundan bile geçirmeyeceğiniz renkler ile mükemmel bir uyum sağlayabilir. Portal Aktivite Tüm Aktiviteler Araştır Diğer.


Dekorasyonda renk uyum tablosu

Takip etmek için giriş yapın. Günün yorgunluğunu üzerinizden atıp daha enerjik bir ruh haline geçmek istiyorsanız salonunuzda sıcak renkler kullanabilirsiniz. Renk biliminin ortaya çıkışı. Bir çok farklı renk ile uyum içinde bir stil görünümü verirler.


Bunun yerine daha sıcak renk tonlarının tercih edilmesi gerekir. Kahve tonları mekanın daha huzurlu görünmesini sağlarken mor gibi tonlar daha asil bir hava yaratır. Bu burcun tüm özellikleri elbette yaşam alanlarına da yansıyor. Kaplamalarla oluşturulan yeni görüntüler, diğer dekorasyonlara uyum sağlamalıdır. Uyum sağlayabilmesi için kullanılan malzemelerin rengi aynı olmalı ya da zıt bir renk olmamalıdır.


Dekorasyonda ilk etapta değiştirilen ve üzerinde oynanılan unsur, duvar rengidir. Trend Ev Dekorasyon Fikirleri – Duvar Dekorasyonu. Yaşam alanlarınız elbette ki en iyi ev dekorasyon fikirleri ile dizayn etmek istiyorsunuzdur. Renkleri, desenleri, aksesuarları, kumaşları, mobilyaları uyum içerisinde ve estetik bir şekilde tasarlayarak evinizin (iç) mimarı olabilirsiniz.


Sevgili melekler, ev dekorasyonunuzda bir. Retro yer kaplaması ve iki renk sleek portmanto, beyaz duvar ve kapılarla sizce de mükemmel uyum sağlamamış mı? Aydınlık, ferah, modern ve güçlü bir tasarım misafirlerinizi sizi bir kez daha ziyaret etmeye ikna edecektir. Modern stil dizayn edilen abajur modelleri ile lambader modellerini bir araya getirerek uyum ve ahenk yakalayabilirsiniz.


Dekorasyonda renk uyum tablosu

Son derece modern çizgiler taşıyan duvar resminde kullanılan renklerle dekorasyonda kullanılan renk tonlarını uyumlu ya da kontrast sağlayacak şekilde tercih edebilirsiniz. Büyük bir resim tablosu ile. Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu 11.


Olağan Genel Kurul Toplantısı Gündemi 12. Yılı Kar Dağıtım Tablosu 14. Denetleme Kurulu Raporu 15.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar