2 Eylül 2015 Çarşamba

100 Mhz osiloskop

100 Mhz osiloskop

TEKLİF İSTE ÜRÜNÜ İNCELE. Kanala, geniş dikey aralığa ve Inch LCD ekrana sahiptir. Tak çalıştır USB bellekleri destekler. USB kablo ile bilgisayara bağlanabilir.


Dalga formunu kaydetme ve yeniden oynatma özelliği vardır. Birden fazla dil seçeneği ile kullanılabilir. Bununla beraber bilgisayar bağlantısı sayesinde bu osiloskop ile yapılan ölçümleri anlık olarak bilgisayar ekranından da takip edebilecek ve kayıt edebilecekseniz. Aramalar: tektronix mhz osiloskop mhz osiloskop dso1osiloskop kiti jeneratör dalga dijital osiloskop pc lc metre dijital frekans metre dijital.


Teslimat Bilgisi: Ücretsiz Kargo En geç Şubat Salı günü kargoya verilir. Osiloskop ürünlerini uygun fiyatlarla Direnc. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Mhz bant genişliğine sahip bir osiloskop ile projelerde daha iyi ölçüm yapabilmek için 2) € 1cebimde kaldı 3) Çünkü yapılabiliyor da ondan ve Rigol bunu kasıtlı olarak senelerdir engellemiyor. TL ve üzeri ÜCRETSİZ KARGO.


Koşullarını öğrenmek için tıklayınız! Kursör özelliği çalışmıyor. Fiyata problar dahil değildir. Diğer fiyatı Bilgisayar kategorisinde.


Hem bir 2x1MHz izole kanallı portatif osiloskop , hemde analizör, recorder, multimetre, harmonik analizör. Scopix IV, Ethernet iletişimi, TAM İZOLE 2x1MHz ölçüm kanalı, renkli dokunmatik ekranı, ve şarjlı pili ile rakipsiz bir osiloskoptur. Sitede bulunan kategoride bulunan adet ürün içinden toplam sipariş verilmiştir.


Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Daha fazla sinyali daha uzun sürede görüntüleyin: Sınıfındaki en geniş ekran: 8. MHz hızına kadar çalışabilir. Link Biraz daha amatör bir yapı. For the non-sine waveforms, the peak value must less than 450V. Yinede bir adet prob alman gerekicek.


Above 300V the offset duration should be less than 100ms. RMS signal level (including all the DC component delete by the AC coupling) must be limited to 300V. Yüksek kalitede 2MHz bant genişliğine kadar osiloskoplar. Kompleks dinamik dalga formlari için Dijital Persistance özelligi ile analog osiloskop efekti. MHz : Fluke 192C: MHz : Gerçek zamanlı örnek hızı.


100 Mhz osiloskop

Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Save up to when you buy more. Xve X1tipleri ise sırasıyla işareti ve 1kez zayılatıp osiloskoba gönderir.


Xveya X1tipi bir prob kullanılmadan önce aşağıdaki şekilde kompanze edilmelidir. Prob, osiloskop uzerindeki kare dalga üretecine bağlanır ve üzerindeki ayar vidası, ekranda köşeleri düzgün bir kare dalga görülene kadar çevrilir. Osilaskop ekranında periyot ölçümü.


100 Mhz osiloskop

KHz veya MHz olarak bir metin görülecektir. Burada gösterilen değerin, sizin bulduğunuz değerle aynı olması gerekmektedir. Eğer yaklaşık olarak aynı değeri bulamadı iseniz, yukarıdaki işlemleri tekrarlayınız. Bant genişliği: 1MHz ,- kanal, MΩ veya Ω. Turbo konusunda en çok tercih edilen markaların yetkili türkiye distribütörü Güven Turbo resmi web sitesidir. Kayıt uzunlu en az 16kpts olmalıdır.


Kalaem havya, Tabanca havya, Pvc bant çeşitleri, Asansör butonu, Acil stop Butonu, Hidrolik Pabuç. Hem bir 4x1MHz izole kanallı portatif osiloskop , hemde analizör, recorder, multimetre, harmonik analizör. There are 3oscilloscope 1mhz suppliers, mainly located in Asia. The top supplying countries are China (Mainland), Taiwan, and United States, which supply , , and of oscilloscope 1mhz respectively.


Oscilloscope 1mhz products are most popular in North America, Eastern Europe, and Western Europe. Bu, kıyaslanamayacak kadar güzel bir cihaz. SA9is an ideal oscilloscope for any user.


To examine some of the features of the product, install the free application-software and review the comprehensive video tutorials. MHz inç Renkli LCD ekran USB bağlantı girişi Easyscope bilgisayar yazılımı Farklı menü dili. Atten Dijital osiloskop ile pek çok ölçümü otomatik olarka yapabilirsiniz.


For your security, you are about to be logged out seconds. Log back in Skip to main content. Aslında sahada kullanmak için el tipi osilaskop almayı düşünüyordum. Ama Smart-DS serisi inç ekranına rağmen oldukça küçük boyutlu bir cihaz. Sahada da rahatça kullanılır.


Her Hakkı Emfa Elektronik ve Kalibrasyon Dış Tic.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar