3 Eylül 2015 Perşembe

Albea ısıtma bujisi

Kızdırma bujisi bu süreçte prensip olarak da bir elektrikli su ısıtıcı gibi çalışır. Elektrik enerjisi bir kızdırma rezistansından geçirilir, o da bu sırada şiddetle ısınır (°C ‘ye kadar ). En kısa zamanda yetkili bir Fiat servisi ile temasa geçiniz. Bazı tiplerde ekranda ilgili mesaj da gösterilir.


Albea ısıtma bujisi

Sorunun ısıtma bujisi ile alakası yok. Dizel motorların soğuk hava koşullarında çalışmasını kolaylaştıracak bir ön ısıtma sistemidir. Büyük olasılıkla sorununuz kalorifer motorundan kaynaklanıyor. Benzer bir durum daha geçenlerde benim başıma geldi. Bosch haricinde dandik ısıtma bujisi kullandılarsa kaynama olasılığı ve bujinin yanma olasılığı çok yüksek.


Multijet 115HP 230Nm Dualogic Emotion Plus-M. Fiat model aracınız ile tam uyumlu Buji stoklarımızda bulunmaktadır. Burcan Otomotiv - Burcan Bahadır Çalış Tüm hakları saklıdır. Hipotenüs E-Ticaret Sistemleri İle Hazırlanmıştır.


Albea ısıtma bujisi

Fıat Doblo Punto Fıorıno 1. Mjtd Kızdırma ( ısıtma ) Bujisi 3TL ve ücretsiz kargo ile n11. FIAT DOBLO ALBEA FIORINO PUNTO 1. Doblo Linea Fiorino Punto Astra Corsa Kızdırma Buji 1TL ve ücretsiz kargo ile n11. Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Eğer tüm ısıtma bujisi aksamı normal ise sorun başka noktalarda aranabilir.


JTD Ürün Özellikleri : Detaylar ve uyumlu araç bilgisi için lütfen tıklayınız. Sönmemesi ısıtma bujisinin arızalı olduğu anlamına gelmektedir. Yalnız bu demek olmuyor ki kesinlikle ısıtma bujisi arızalıdır. ISITMA BUJİSİ PALİO ALBEA PUNTO GRANDE PUNTO LİNEA 1. Orjinal Kızdırma Bujisi 1. Dizel araçlarda Kızdırma Bujisi Bozulursa Ne Olur ortaya ne gibi etkiler çıkar vereceği zarar ve masraflar ısıtma bujisi arızalanırsa ne olur sayfamızda OtoArızası. Forum Blog Otomobiliniz ile ilgili arıza, sigorta, ruhsat işlemleri , ikinci el pazarı, araç incelemeleri gibi birçok içerik bulunan site.


Albea ısıtma bujisi

KARGO İLE GÖNDERİM YAPMAKTAYIZ. Fluence ısıtıcı buji fiyatı. Bu işlemi kere yaptığınız halde göstergedeki işaret sönmüyor ise arızalı olma olasılığı yüksektir. Ancak deneme yapmadan erken marşa basılırsa aracın beyni bunu hata olarak algılayabiliyor.


Sizler ısıtma bujisi sönmeden marşa basmayınız bu ısıtma bujisinin ömrünü kısaltan en büyük etmenlerden biridir. Teknik özelliklerine ve kullanım amacına göre çeşitlilik göstermesinin yanı sıra istenen performansı sağlayabilmesi adına bir Bosch buji tercih edebilirsiniz. Binek otomobil marka ve modellerinin buji tipleri değişkenlik gösterecektir. Model yıllarına göre belirlenen buji tipini tercih ediniz.


Ardından ay sonra yine bu sorun devam etti. Tekrar aynı yere gittiğimde enjektör memelerini değiştirildi. Webasto Kızdırma Bujisi - 24V. D Düz Dizel motorlu araçlara uygundur. Isıtma Kızdırma Bujisi 1. Bujiler, kızdırma bujileri, ateşleme bobinleri ve kablolarından komple sensör serilerimize kadar sunduğumuz uyumlu NGK ve NTK parçalarını bulmak için aracınızın üreticisini, modelini ve gereken diğer bilgileri aşağıdan seçin.


ARAÇ ŞASE NUMARASI VERMEDEN ALIM YAPMAYINIZ ! Eğer zor da olsa bir süre sonra çalışıyorsa ısıtma bujisi arızası vardır ama hiç çalışmıyorsa mazot pompası veya kelebekleri kontrol etmek lazım. Parça bulucumuza hoş geldiniz! Kalerüfer peteğini ve termostatı değiştirdik devir daimpompası yeni dedi usta ve ne yaptıkda çözüm bulamadık. En son olarak ustam dedi ki LPG nin sıcak sularını komple iptal edeceğim sonra deneyeceğim ve ısıtma normale döner, hararet ı bulursa başka yerden vereceğim LPG nib suyunu şuan tek şüpelendiğim bu dedi.


Aracım Fiat Servis kayıtlı ve 58. Dedir ve araştırılabilir. Kronik olan City Mod arızası var. Araç direksiyon sağa döndürdüğümde sola, sola döndürdüğümde sağa çekmektedir.


Buji ayarları yanlış yapılmış bir aracın egzost dumanı siyahtır. Hava filtresinin görevi, karbüratöre giren havayı süzmek ve ve sessiz emiş sağlamaktır. Farklı ihtiyaçlara göre tasarlanmış geniş ürün gamı, düşük yakıt tüketimi ve uzun kullanım ömrü ile Fiat Professional iş hayatının her alanında sağlam durur, size tam destek verir. Tüm Araçlar İçin Yıl Garantili Buji Kablo Takımları Burada. HAVALE İLE ÖDEMELERDE EKSTRA İNDİRİM ! Aynı Gün Ücretsiz Kargo ! BUZLU BİR ZEMİN YA DA BUZLANMAYA MÜSAİT BİR HAVA DURUMUNU İŞARET ETMEKTEDİR.


ARABANIZIN START SİSTEMİNDE BİR ARIZA OLDUĞUNU GÖSTERMEKTEDİR. Ya sizden kaynaklanan hatalar, ya da mekanik arızalar. Türkiye'nin en hızlı oto yedek parça marketidir.


Uygun fiyatlı ve garantili araba parçaları Parcafilosu. Albea Doblo Linea Punto Elektrovalf.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar