4 Eylül 2015 Cuma

Ford focus ısıtma bujisi fiyatı

FORD FOCUS Kizdirma bujisi Isıtma ve Soğutma Sistemi oto yedek parçaları. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili FORD yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Bilgisayara bağladılar ve kızdırma bujilerinin arıza verdiği söylediler. Yapılması gereken işlem kızdırma ( ısıtma ) bujilerinin değişmesi gerektiğini söyledir.


Dizel Beru Isıtma Bujisi Takım. Ford transit ısıtma bujisi , Bujii ford transit , Connect kızdırma bujisi. Focus Yedek Parça Mondeo Yedek Parça. Unsubscribe from kara kartal? Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


Fiesta hava akış memesi 1. Kızdırma ( ısıtma ) bujisi arızası nasıl anlaşılır? Tekrar kayıtlara baktığımızda tek arıza gösteriyordu buda ısıtma bujisi diye kayıtlı. Servis değişiriz dedi ancak kırılma riski var dediler garanti veremeyiz diye söylendi. GERÇEKTEN KULLANMASI ÇOK ZEVKLİ VE FORMDA YAZILANLARIN HEPSİ DOĞRU. Ekstra indirimli fiyat.


SPORTİF, KOLTUKLU FORD C-MAX. Ford C-MAX hayatınızı kolaylaştırır. Ngk Buji Ngk Br8Eg Ktm 2Exc Yamaha Wr2Z - Yz250F Honda Cr480R. Opel Vectra C Z16Xep Tek Tırnak Buji Takım Gm Marka.


Not: E-Posta adresinizi ve Sipariş Numaranızı girerek, siparişinizin kargo gönderim durumu hakkında bilgi alabilirsiniz. Site içeriğinin tümünün ya da herhangi bir bölümünün izinsiz kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ben ustaya sebebini sorduğumda ömrü dolmuştur, başka bir sebebi yok dedi.


Ford focus ısıtma bujisi fiyatı

Toyota Yedek Parça Toyota Corolla, Opel Avensis, Toyota Verso, Toyota Yaris ve diğer Toyota modellerinin fren sistemi ve süspansiyon parçasını kolay ve hızlı sipariş verebilirsiniz. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek. Evet arkadaşlar ön ısıtma bujisi yazısı çıkıyor yol bilgisayar da bende servise götürdüm kaynak yapmış dediler. Biride sarmış dediler neyse yapın o zaman dedim 4tl masraf çıkardılar. Ona da tamam dedim adam bana dışarıda tornacıya yaptıracam diyor.


Burcan Otomotiv - Burcan Bahadır Çalış Tüm hakları saklıdır. Hipotenüs E-Ticaret Sistemleri İle Hazırlanmıştır. KIZDIRMA BUJİSİ HAKKINDA. Soğuk havada kolay ve düzgün sürüşün sağlanması.


Ford focus ısıtma bujisi fiyatı

Bunlardan birisi de ısıtma bujisi işaretidir. Bu yandıktan sonra kontağı çevirmek için bunun sönmesi beklenmelidir. Marş Dinamosu Kömürü Değişim Fiyatı.


Geri Vites Müşürü Ne İşe Yarar. Bocsh Ateşleme Bujisi Cng-Lpg İridium Fr7kı332sea 0. Fiat Linea ön ısıtma bujisi değişimi nasıl yapılır. Bu sistem en basit tabiri ile patlama prensibi ile çalışır ve bu şekilde motor hareketi sağlanmış olur. En son olarak ustam dedi ki LPG nin sıcak sularını komple iptal edeceğim sonra deneyeceğim ve ısıtma normale döner, hararet ı bulursa başka yerden vereceğim LPG nib suyunu şuan tek şüpelendiğim bu dedi. Sizce neden olabilir hocam ustamın son şüphesi haklı mı ? Eğer zor da olsa bir süre sonra çalışıyorsa ısıtma bujisi arızası vardır ama hiç çalışmıyorsa mazot pompası veya kelebekleri kontrol etmek lazım.


Yolda benzin ve gaz aldım devam ettim. Giderken aracım gaz almamaya. HDI’ın yol bilgisayarı neden normalden daha az gösteriyor? Modifiye için hangi aracı almamı önerirsiniz? Renault Megane’a araç kiti taktırmamı önerir misiniz?


TDCI Titanium yorumları, teknik özellikleri, yakıt tüketimi, fiyatı ve diğer detayları. Ben dizel otomatik bir araç arıyorum, Suv şimdilik düşünmüyorum. Sipariş Ekranında, Açıklama Bölümüne Şase Numarasını Yazmanız, Satın Aldığınız Parçada oluşabilecek uyuşmazlık sorunlarını ortadan kaldıracaktır. Ford Transit, yollarda sıkça görülen bir araba.


Ford focus ısıtma bujisi fiyatı

CR-V sahibiyim aracımdan çok memnunum birde fiyatı yüksek olmasa tadından yenilmez. Daha önce 9-litre yakıyordu ısıtma bujisinden sonra 7. Tek kelime ile sürüşten zevk alıyorsun. Dikkat ettiğim bir nokta var bazen araba kontağını açınca elektrikli çakmakla yanan ocak sesi gibi çıt çıt çıtses geliyor ve susuyor ( ısıtma bujisiyle mi alakalı bilemedim) bazen de bu gelmiyor. Ayrıca ısıtma bujilerini kontrol ettirmeniz doğru olur. Hava ve yakıt filitreleri de kontrol edilmeli.


Arac km den sonra arizayi yakiyor ve ardindan vuruntu yapiyor. Tüm oto parçaları kategorisine bakın Bujiler. Web sitemizde biz içinde Kategorideki güncel teklifi BujilerTüm araba parçaları kategori Bujiler.


Araba parçaları reklamlar ile ücretsiz bir hizmet tanışın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar