7 Eylül 2015 Pazartesi

L293d fiyat

Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın. KDV Dahil Fiyat : TL. L293D Motor Sürücü Kartı ,uygun fiyat ve taksit avantajlarıyla sadece 4TL ile robotus. Adet Mini L293D Motor Modülü Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.


L293d fiyat

Aynı Gün Kargo, Kapıda Ödeme, Kredi Kartı taksit hepsi için Robolink Ankara, Online Satış robolinkmarket. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. A ayrı DC motor veya 0. A ayrı step motor sürülebilir.


Motorların hız ve yönlerini birbirinden bağımsız. L293B Motor Sürücü ,uygun fiyat ve taksit avantajlarıyla sadece 1TL ile robotus. Her iki motora 6mA akım sağlayabilir.


L293D motor sürücü entegreleri içerisinde en çok kullanılan entegredir diyebiliriz. Maksimum kullanım voltajı V. Enable, Power ve Input girişleri için soketler bulunmaktadır. Motor çıkışlarında bulunan ledler ile hangi motorun ne yönde çalıştığı. Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır. Bu entegreler içerisinde toplam adet H köprüsü bulunur.


L293D is a monolithic integrate high voltage, high current, 4-channel driver. Ucuz yapısı ve kolay kullanımı sayesinde hemen hemen her proje için uygundur. Shift register sayesinde sadece pin ile motorlarımızı kontrol edebiliriz. Kategori: Motor Sürücüler:. L293D ’nin kanalı vardır ve her bir kanaldan ani olarak en fazla A alınabilir.


Genellikle küçük güçlü DC motor uygulamalarında kullanılması uygundur. L293D SMD Entegre anında kargo ve uygun fiyat ile Robocombo. L293D monolitik entegre, yüksek gerilim, yüksek akım, 4-kanal sürücüdür. En uygun fiyata ve en güvenilir şekilde robocombo. Bir araç yaparken buna dikkat edilmeli dir.


Her bir köprü üzerinden 6A. Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


H-köprüsü motor sürücü entegredir. Dc motor sürücü modülü dür. Motion Motor Control, L293D. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz! ANA SAYFA BAYİ GİRİŞİ BAYİ GİRİŞ FORMU İLETİŞİM.


Toptan fiyatlar alışveriş sepetinde gösterilecektir. Böylelikle kolay bir şekilde motorun dönüş yönünü tersine çevirebilir, ya da fren yaptırabiliriz. L293D entegresi, her motorun yön kontrolü için adet girişe sahiptir.


L293d fiyat

Daha uygun fiyata gelecektir. L298N Motor Sürücü Kartı : 11. Alışveriş sitelerinin ürünlerine NeaVare ile tek bir noktadan kolayca ulaşabilirsiniz! Vergi dahil fiyat Satın Al. Sepetinizde ürün vardır.


Run four solenoids, two DC motors or one bi-polar or uni-polar stepper with up to 600mA per channel using the L293D. That means you can drive four. ATX-kısa mesafeli uzaktan kontrol uygulamaları için düşük fiyatı nedeniyle ideal bir çözümdür.


Modülün anten haricinde herhangi bir RF komponente ihtiyacı olmadan pcb montajına uygun olarak tasarlanmıştır. Basit bir kablo kullanılarak anten bağlantısı yapılabilir. Yukarıda bahsedilen gönderim süreleri iş günü baz alınarak hesaplanılmiş ve siparişin gönderildikden itibaren hesaplanan sürelerdir. Tahmini teslimat süreleri normal döngüler baz alınarak. V 600mA OUTPUT CURRENT CAPABILITY PER CHANNEL 1. V ile 36V aralığında her kanaldan 1A sürekli veya 1. Tek başında kullanımı da kolaydır.


DC motor, step motor veya servoya kumanda edebilir. Pulldown dirençler ile guçlenme sırasında motorları korur. V-36VDC motorları çalıştırabilir. H-bridge, her biri termal korumalı 0. Siparişlerim İletişim Hakkımızda ara Kaydol. V redüktörlü mini metal motorlar kullanılmıştır.


Sarı tekerlekler takılıp mini plastik sarhoş teker monte edilmiştir. Gövdesi dekota ve pleksiden yapılabilir. Bu yazımızda sizlere Ses Komutları ile Kontrol Edilebilen Robot Projesi Yapımından bahsedeceğiz.


L293d motor sürücü kartı kullanılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar