7 Mayıs 2015 Perşembe

Nissan almera hava akış metresi

Nissan almera hava akış metresi

Motorlu Araçlara Uygundur Ürün Özellikleri : Detaylar ve uyumlu araç bilgisi için lütfen tıklayınız. Her ne sebeple olursa olsun kutusuna yada yedek parçaya zarar gelmediği sürece gün içinde sebep göstermeksizin iade edebilirsiniz. Hava akış sensöründen dolayı rölanti yükselmesi yapmaz. Merhaba benimde akış metre ile ilgili sorunum olmuştu yetkili serviste çözdüm problemi. Akışmetreden kaynaklı arızada araba hızlanma problemi yaşıyor ve yakıt tüketimi çok fazla artıyordu.


Nissan almera hava akış metresi

Nissan : Primera : TL. Teslimat Bilgisi: Ücretsiz Kargo En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Sitemizdeki ürünler orijinalinin muadili olup gün. Arkadaşlar aracım 3mazda familiasıralı sitem lpg mevcut araç benzinde çalışıyor gaza geçene kadar hareket edemiyorum hareket etmek istediğimde araç boğuluyır gaz yemiyor motor kaputundan küçük patlama sesleri geliyor bir çok ustaya gösterdim hava akış metre olabilir diyorlar kesin değil bulamıyorlar neden olabilir.


Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık Sorulan. Dilerseniz online veya telefon aracılığıyla siparişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ford Yakıt Basınc Regülatörü Bosch 96MF 9C9AA - 96MF 9C9DA. Metre OEM yedek parçalar, motor, şanzıman, direksiyon, süspansiyon parçaları n11.


Nissan almera hava akış metresi

PRIMERA Hatchback (P12): 1. Fiyatlar ve teslim şartları. NİSSAN ALMERA ÇIKMA YEDEK PARÇA ANKARA. Hava Akış Sensörü Hava Akış Metre. Motor arıza ışığı yanan aracımın serviste hava akış metresi yağlanmış denerek değiştirildi.


Ancak ertesi gün tekrar aynı sorun oldu ve tekrar akışmetre değişti. Sorun üçüncü kez tekrarlandı ve akışmetre tekrar değişti. Akışmetre artık yağlanıp bozulmasın diye vakum yapması için bir parça takıldı. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Zincir ve gergi değişti düzelmedi.


Ynt: frontera hava akış metre son fiyat gibi bir şey düşünmemiştim. Yedek Parçada Güvenilir Adres ! Lancia marka orijinal yedek parça. Getz dörtlü flaşör 6TL. Vitara sağ sol Çamurlu alt kaplamas. Audi Qçıkma hava akış metresi hakkında web sitemizde detaylı bilgi alabilir, Audi Qçıkma hava akış metresi.


Land Rover çıkma parçaları. Mahindra çıkma parçaları. Mercedes çıkma parçaları. Mitsubishi çıkma parçaları. Akköprü içinde, ikinci el satılık Mazda.


FORD FOCUS DİZEL HAVA AKIŞ METRESİ. Yıldız Sanayi Sitesi Ulvi Cemal Erkin Cad. PEUGEOT 2HAVA AKIŞ METRESİ MEVCUTTUR. Biriken kurumlar ise hava akış ölçerin bozulmasına da neden olurken bu da geçici arızalara sebep olabiliyor. Aynı şekilde araçtaki motorinin kalitesi de düşük olduğu zaman benzer sorunlar çıkıyor.


Aracınızın kaç kilometrede olduğunu bilmiyorum ve enjektör bakımlarını da ihmal etmemeniz gerekiyor. Taiwan Ürün Kodu: tiggo- hava -akis- metre -2. Sis : TL KMİCRA ARKA TAMPON.


Malum okulda idareci olduğum için yaz tatilini görev yerimde geçiriyorum ve fırsat buldukça aracıma kendim yapabileceğim ufak. Hayırlı günler arkadaşlar. OPEL çıkma el fren teli,OPEL çıkma şarj dinamosu,OPEL çıkma biel kolu,OPEL çıkma hava akış metresi ,OPEL çıkma eksoz sondası, OPEL çıkma emme manifoldu,OPEL çıkma fincan,OPEL çıkma itici horozlar,OPEL çıkma piyano mili,OPEL çıkma vites halatı,OPEL çıkma tavan. V hava akış metresi arızası.


Vectra B’lerde üst kapak contası arızası. Merhaba daha öncedende belirttiğim gibi aracın çalışıp hareket ettikten sonra 1den 2. Bu durum aracıma gaz taktırdım ve yapılan subap ayarları ile ortadan kalktı şimdi fişek gibi. En önemlisi eğer araştırma yapıp soruşturmasaydım 9ytl civarında hava debimetresi alacaktım. Beygir Citroen Cotomobil sahibiyim. ArabAbarA sitesinde motorlar hakkında resmi bilgiler sunulmuştur.


Ekonomik fiyatlı seçeneklerden size uygun olanı seçin. Genellikle bu parçalardan kaynaklanmaktadır. Ama kimi durumlarda arıza lambası ve Antipollution Fault uyarısı bir türlü kesilmez.


Hata silinir ama 1-gün sonra tekrar olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar