5 Mayıs 2015 Salı

Buji kablosu arızası

Soru sormak isteyenler aşağıdaki yorum kısmını kullanarak sorularını bize iletebilirsiniz. Bujiler ateşlemenin en önemli parçası olduğu için söz konusu parçada meydana gelebilecek herhangi bir arıza, yanma odasına alınan hava yakıt karışımının. Bujilerin görevi motor silindirlerine yanmak için gönderilen hava-benzin karışımını, yarattıkları kıvılcım vasıtasıyla patlatarak motor içinde güç üretilmesi için gerekli devri sağlamaktır. Buji Arızası Nasıl Anlaşılır?


Tabi sorunlara ateşleme elemanlarını üç de yapabilir. Bunun sebebi ise bujilerin motor içindeki piston silindirinde bekleyen hava yakıt karışımına oluşturduğu kıvılcımı tam olarak gereken yere iletememesidir. Kışın soğuk havalarda motor zor çalışıyor. Ateşleme arızası Tespiti Nasıl Yapılır? Ayrıca sırasıyla buji kabloları çekilmeli, motor sarsıntı yapıyorsa o çekilen silindirin ateşlemesi sağlamdır ve dolayısıyla buji de sağlamdır.


Hocam kafam rahat olsun diyorsanız tüm ateşleme sistemini orjinaliyle sıfırlayın. Bunlardan uzak durulmalı amerikan malı diye satılıyor parçacilarda. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Etkili bir ateşleme ve performans içim kaliteli buji ve buji kablosu kullanmak gerekir. Bu kontroller sırasında buji kablosu da gözden geçirilenlerde olmalıdır.


Buji kablosu arızası

Geç kalmadan bunları fark edip müdahale etmek en doğrusu olacaktır. Bizde hem bobin hem de buji kabloları var. Kabloların yenilenmesi gerekir. Teklemeye ve düzensiz çalışmaya neden olabilir.


Aylık ortalama milyon kişinin ziyaret ettiği Bilgipera’da öğrenci ödevlerinden, nedir, nasıl yapılır ve sinema’ya kadar birçok farklı. Bobin Arızası Nasıl Anlaşılır. Opaş Otomotiv Platinleri San ve Tic. Bu esnada tevzi makarası, orta kuleyi ateşleme sırası gelen buji kulesine birleştirmektedir. Orta kuleden buji kulesine geçen yüksek gerilimli akım, buji kablosu üzerinden geçer ve buji tırnakları üzerinden atlayarak kıvılcım meydana getirip devresini tamamlamaktadır.


Buji kablosu arızası

II titanium benzinli brc marka lpg sistemi mevcut aracımda. O gecenin sabahı buji kablolarını değiştirdik takım olarak değil uzun buji kablosu aldık ve aparatlarını bağladık sonuç yine aynıydı. Direnç yüksek veya kopuksa bu kablo hattı kontrol edilmelidir. Bu hattın kısa devre kontrolü için.


Bugün yeni LPG buji kabloları aldım. Amerikadan ithal geliyormuş kablolar. Fark , Şimdi orjinal benzin buji kablolarının direnç ölçüm değerleri.


Buji kablosu arızası

Bunun dışında çekiş performansında düşüş ve yakıt tüketiminde bir artış buji arızalarının en belirgin göstergelerindendir. Alman, japon, amerikan her türlü aracın buji kablosu ve yedek parçaları için sitemizden hızlı kargo ile stoktan taksitli ödeme seçenekleri ile alışveriş yapabilirsiniz. Motorun ilk marşta düzgün. HAVALE İLE ÖDEMELERDE EKSTRA İNDİRİM ! Eğer bu sitemizi ilk ziyaretiniz ise kayıt ol linkine tıklayarak kayıt yaptırabilir ve sitemizin tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Aynı Gün Ücretsiz Kargo ! Fusion Model Araçlara Uyumludur.


Karşılaştırma listesine ekle. Fabrika Fiyatına, Dünya Çapında Sevkiyat! Elx buji kablo sıralamasını bilen varmı? Yolda kalma, çalışmayan bir araç gibi tatsız durumlarla baş başa kalmamak için buji bakımı ve yenilenmesine özen göstermek gerekir. Oksijen Sensörü Arızası 14.


Buji kablosu arızası

Kısacası buji kablosu kaçak yapıyor. Aradan 4-ay geçmeden 40. Triger Kayışı Arızası ve Değişimi. Otomobillerde Filtre Sistemi Kaynaklı Arızalar.


Malesef dediğiniz gibi sanayideki ustalarımız sebebini anlamadığım bir şekilde araç sorun çıkarmadıkça gerek yok deyip geçiştiriyorlar. Teknik özelliklerine ve kullanım amacına göre çeşitlilik göstermesinin yanı sıra istenen performansı sağlayabilmesi adına bir Bosch buji tercih edebilirsiniz. Binek otomobil marka ve modellerinin buji tipleri değişkenlik gösterecektir. Model yıllarına göre belirlenen buji tipini tercih ediniz.


NGK ZKR7A bujilere TL, kablo setine 1TL fiyat çektiler. Yani direk buji kablosu olmaksızın bujiye elektriği bu bobinler sağlıyor. Bu nedenle o bobin girişlerine giden kablolar 12V elektirik taşır ve değişim diye birşey yoktur. V olan motorlar hakkında bilgim yok. Yakıt – hava karışımının patlamasını sağlayan bujiye akım sağlayan kablo grubu olarak bilinir.


Bujinin iletişim aracı olarak görülür. Fiat Türkiye Kullanıcı Forum Sitemize hoşgeldiniz. Parça fiyatı 7TL dir ve bu fiyat üzerinden vade farksız üç taksit ile satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar