27 Mayıs 2015 Çarşamba

Çift tırnak buji faydaları

Çift tırnak buji faydaları

Aracımı bakım için servise soktum ve üzerindeki bujiler çift tırnaklı şampiyon marka buji olduğunu gördük. Bu bujiler bu araca uygun değil. Bizim octilerin de bujileri tırnaklı. Orjinal fabrika çıkışı buji kullanmanızı öneririm , arabanızda eğer gaz yerken tekleme gaz yememe varsa hele ki benzinde buyuk olasılık buji kabloları veya ateşleme bobininden kaynaklanabilir.


Ayrıca bu duruma elektriksel arızalar da sebep olabilir (gaz pozisyon sensörü debimetre vs). Katalog numarasında bujiyi bulmaya çalıştım ama epey zorlandım. Tırnak aralığı ile uğraşmama gerek yok benim aracımın orijinal bujileri ngk iridyum buji ve tırnak aralığı 0. Bujide kıvılcım oluştukça çok küçük parçacıklar kopacak ve bujinin aşınmasına sebep olacaktır.


Eğer aracının orjinal bujisi tek tırnak ise yine tek tırnaka devam etmeni öneririm. Eğer orjinali tek tırnak iken çift tırnak buji kullanırsan büyük ihtimalle yakıt tüketimin artar. Motorun ateşleme odasının şekli çok ince hesaplarla ayarlanıyor.


Konuyu hortlatmak geldi icimden sevgili buyuklerim. FR6KI332S model bujisinden kullanmanda fayda var. Hp special Fabia vardı ondada NGK tırnak buji vardı gerçekten. Buji Konusunda Şunları da Bilmenizde Fayda Var.


Aracımın orjinalinde bosh çift tırnak buji var ben önceki bakımda tek tırnak taktım sizce eskisi gibi çift tırnak takmalımıyım birde hangi bujiyi tavsiye edersiniz? Her buji her araca uymaz. Platinyum çift tırnaklı buji Bununda fiyatı oldukça pahalı.


Çift tırnak buji faydaları

Subaru için (birçok japonun bujisi ortak) çift tırnak buji çıktı, Denso marka. Buji kablolarını da temizlik esnasında kontrol etmekte fayda var. Aracın üzerinde tek tırnak buji var. Nedir bu aracın fabrika çıkış buji numarası lütfen bilen veya elinde kitapçığı olan bi bakıp yardım etsin.


Ortağın focusta denemek amacıyla buji tırnak aralığını daraltmıştık ve memnun kalmamıştı tekrar eskiye dönmüştük. Fakat yinede fayda etmemişti sonrasında ankara da başka bir servise götürdüm arabayı rolanti valfini temizledi bujilerin orjinalini buji kablolarının orjinalini taktı ve en son benzinde rolantide bir. Gerek yedek parça bayileri gerekse oto servisleri bu gelişmeden fayda. Bu problemi sadece bujiye bağlamak doğru olmaz. Birden fazla sorun olabilir.


Gaz ayarı yaptırmakta fayda var. Var olduğun için değil,hayallerin ve hedeflerin için yaşa. Sitemizde güvenli alışverişin keyfine doya doya varacaksınız. Gelelim yeni aldığım çift platinli tek tırnak LPG bujilerine;. Gayet memnunum çalışma sesinde azalma var ama araçtan çıkan bujide lpg için tek tırnak buji idi bu nedenle performansta artma varmı onu ölçemedim.


Lpg li araçlarda ya lpg büjisi takacaksınız veya buji tırnak aralıgını azaltacaksınız araba çekişi artar yakıt 8-azalır. Buji tırnak aralıgıda 1sibop senti ile ölçümde na düşüreceksiniz faydası mutlaka var. Bakimdan sonra araba asiri derecede performans azaltti ve cekisten dustu. Bilgisayara bagladik bir sorun gorunmedi. Bujilerden olabilecegi soylendi.


Genelde rolanti dengesizliği hastalığına iyi gelir bu temizlik. Bence ateşleme elemanlarını( buji buji kablosu ateşleme bobini) bi ucuzdan pahalıya değiştirin. NGK BKR6EKC çift tırnak buji , taktık.


LPG Uyumlu Buji - Termostat alfaturk. Normal standartlara göre ile bin arasında değişiyor ama bana kalırsa her bakımda değişmesinde fayda var 1lira bişey riske değmez kafan rahat olur. Buji yedek parçalarını en düşük fiyatlarla ve kredi kartına taksit imkanı ile alabilirsiniz.


Anadol Aaracınızda far rölesinden kaynaklı kısa devre olabilir. Aracin orjinal bujisinikullanmakta fayda var lpguzerine pazar olusturuldu yok katki yokbuji yok motor yagi hepsi hikaye. Buji bakımı Ateşleme ve elektrik sistemlerindeki bir aksaklık hem aracınızın çalışmamasına hem de yüzde fazla yakıt tüketmenize sebep olabilir. Daha kış mevsimi kendisini tam hissettirmede buji tırnak ayarı ve temizliği yaptırmanızda fayda var. Tüketim ve performansa olumlu etkisi varsa denemekte fayda var.


Profil bilgileri Forum Mesajlarını Göster Özel Mesaj Web Günlüğü Kayıtlarına Bak. LPG kullandığım için bujilerimide değişmem gerekiyor 10. KM oldu bosch tek tırnak bujilerim vardı. Ultrasonic bujinin normal bujiden farkını anlatıyor. Anladığım kadarıyla bu bujileri destekleyebilecek ateşleme bobini lazım diyor.


Çift tırnak buji faydaları

Ancak aldığımdan beri 4-kez buji buji kaplosu değiştiridi ustalar sagolsun. Sonuncuda olaya el attım parçacı şase nuymarası istedi ve tek tırnak değil 1çift tırank buji olacağını sonunda ögrendim. Sanki ateşleme bobini arızası.


Kış mevsimiyle birlikte kendimizi soğuktan korumak ve hasta olmamak için aldığımız önlemleri günlük kullandığımız araçlarımızda da almamızın bizim için faydası var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar