20 Mayıs 2015 Çarşamba

Asma tavan aydınlatma armatürleri

Asma tavan aydınlatma armatürleri

Ampuller Akkor Flamanlı Ampuller. Bakalit Asma Duylar Bronz Duylar DULUX Duyları Duy Dönüştürücüler Fişli Duylar Floresan Duyları. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. PA - Siyah Rustik Küp Tavan Plafonyer Avize.


Asma tavan aydınlatma armatürleri

Firma - Ücretsiz Kargo - Uygun Fiyat. Asma tavan aydınlatma sistemi tüm odanın ortasında kalacağı için odanın içini de farklılaştıracaktır. Yeni bir hava ya da yeni bir çizgi yaratmak adına uygulama yapılmalıdır. Downlight armatürler aydınlatmanın en önemli yapıtaşlarından birini oluşturur. Yüksek teknoloji ile yüksek verimlilikte üretilirler.


Aydınlatma Montaj İşlemleri. Modern dekorasyon tarzını seçenler için ise krom malzemeden üretilen modelleri ya da desenli armatürleri seçilebilirler. Tavan armatürü ürünleri aydınlatma sistemleri için kullanıldığı için ortamın nasıl aydınlatılması isteniyorsa ona uygun duy ve ampul seçeneği tercih edilmelidir.


Tavan Armatürleri modelleri, tavan armatürleri markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Watt Clipin Asma Tavan Led Panel Sıva Altı Armatür. TL 7TL (12) Ledreyon 100.


Hareket Sensörlü Tavan Armatürü Nade. Garanti kapsamında satışa sunulan led armatürler, hem sade tasarımı, hem de güçlü aydınlatması ile bulunduğu ortamın dekorasyonuna farklılık katıyor. Led tavan armatürleri , tasarruflu ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunmasının yanı sıra, bulunduğu ortama yaydığı güçlü ışık ile de geniş kullanım alanına sahip.


Asma tavan ve asma tavan olmayan tavanlar için oldukça fazla asma tavan led aydınlatma modelleri mevcuttur. Tavan aydınlatma modelleri için çeşitli örnekleri sizler için derledik. Bunlar arasında salon tavan aydınlatma modelleri, ofis tavan aydınlatma modelleri gibi birçok tavan çeşidi için örnekleri görebilirsiniz. Astav Baffle Asma Tavan Sistemleri.


Farklı tiplerde aydınlatma armatürleri de uygulayarak standardın dışında kalabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar