21 Mayıs 2015 Perşembe

470 Ohm direnç renkleri

470 Ohm direnç renkleri

Direnç değeri = 18×10² = 1. K ohm direnç renkleri ( kırmızı kırmızı sarı ) 3ohm direnç renk kodları ( turuncu turuncu kahve ) 4ohm direnç renkleri (sarı mor kahve) Beş renkli. Kırmızı-Kırmızı-Turuncu-Altın. Sarı-Mor-Kahve-Altın 4ohm ± Mavi-Gri-Siyah-Altın ohm ±. Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.


W Watt renk halka direnci karbon Film US $1. Sarı - Mor - Kahverengi - Altın. Okuma Örnekleri: Yandakii dirençte renkler ve sayı değerleri. Avoda 0görüyorsan avonu düzgün konumda kullanamıyorsun.


Eğer ben avomu kullanmasını çok iyi biliyorum diyorsan direnç üzerindeki değer yanlış basılmıştır, direnç 0. W değerine kadar enerjiye dayanıklı 470K ohm dirençtir. Renk şeritlerine göre direnç değerini hesaplamak için bu linkten yararlanabilirsiniz. Mağazaya özel 1TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Kasım Pazartesi günü kargoya verilir. Karbon dirençlerin değerleri renk koduyla kodlanmıştır.


470 Ohm direnç renkleri

BANTLI DİRENÇLERİN RENK KODUNUN OKUNMASI. Küçük değer dirençler (ohm ) Standart renk kodu 10ohm’dan küçük değerleri gösterebilir. Daha küçük değerleri göstermek için, üçüncü bant için iki özel renk kullanılır:. W güç değerine ihtiyaç duyar.


Ohm 11W Tüm direnç çeşitleri için tıklayın. Robotik Malzeme Satış Eviniz. OHM DIRENC : Stok Kodu: 9WZXWXLT: Ürünün Fiyatı. Adet Shenzhen Firstway Electronics Co.


TL TL den başlayan taksitlerle! Aşağıdaki resimlerde bu kodların nasıl okunacağı hakkında tablolar. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Bazı üreticiler renk kodu yerine direnç değerlerini yazmayı tercih etmektedirler. Bunlardan bir kısmı doğrudan direnç değerini ve toleransını yazdığı gibi, bazıları da harf kodu kullanmaktadır.


Ohm (Ω) değişeceğini gösterir. Daha sonra ise katsayı,çarpan ve tolerans bant değerleri hesaplanır. ADIM 2: Doğru bant sayısını seçtiğimiz zaman yapmamız gereken tek şey, direnç üzerinde gördüğümüz renkleri , doğru sırayla direnç sembolünün altındaki açılır menülerden seçmek.


Elektronik Komponent sitemize hoş geldiniz. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Paket İçeriği: ¼W 4ohm - adet. Bu kodlar sayesinde, direncin ohm değeri öğrenilir. Bir paket içinde adet direnç bulunur.


Kuvvet - Titreşim - Eğim. Renklerin temsil ettiği rakamları uygun olarak sıraladığımızda ve uygun okuma kuralı ile direncin değerini ohm olarak buluruz. Bunun yerine çizgi halinde renkli şeritler var. Bu renkler direncin değerini anlatıyor. Ama direnç gücü ile vardır.


Renk kodlarında ise kenara yakın renk 1. Tüm mal, biz iş günü içinde size yollayabilirsiniz. En sondaki harf toleransý gösterir. Biz mal birçok farklı çeşit var (hepsi bir dükkan)ve daha önemli, size yüksek. Bu yazımızda sizlere direçlerin üzerindeki kodlardan kaç ohm olduklarını öğrenebilmeyi anlatacağız. K OHM DİRENC : Stok Kodu: (Kopya) (Kopya) Ürünün Fiyatı.


Bir direncin değerinin ne olduğu üzerine doğrudan yazılabileceği gibi. Resimdeki gibi üzerinde renk bulunan dirençlerin değeri okunurken, 1. Bizimki altın olduğu için toleransı 5’dir. Yani direnç değeri 2ohm ’un altında yada üstünde çıkabilir demektir. Hassasiyetleri yüksektir. Kilo ohm , 000ohm = Mega ohm ve 00000ohm = Giga ohm.


470 Ohm direnç renkleri

Ancak devresindeki arızalı başka bir eleman nedeniyle veya yanlış bir işlem sonucu ısınmış olabilir. Kavrulmuş direnci 4ohm olarak değişip cihazı çalıştırıp kontrol. Devre elemanı olan dirençte devrede akıma karşı bir zorluk göstererek akım sınırlaması yapar.


SMD dirençlerde ise direnç değeri direnç üzerinde yazan rakamlar aracılığıyla bulunur. Renk sıralaması bu kodlamada direnç değerini ortaya koymaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar