8 Mayıs 2015 Cuma

Araç çakmaklik 220v priz çevirici

Volt 12v Priz Araç -otomobil Çakmaklık Fişi Çevirici Adaptör 2TL ile n11. Volt 12V Priz Araç -Otomobil Çakmaklık Fişi Çevirici Adaptör 220V TO 12V Şarj Cihaz Ürün yorumu yok. ARAÇ ÇAKMAK ÇEVİRİCİ VE USB 230V. V priz girişini 12V çıkışa düşürmektedir. Ancak aynı anda almış olduğum w lık hava kompressörünü çalıştırmadı.


W V İnverter Oto Elektrik Çevirici 2V TÜRK PRİZ SİSTEMİNE UYUMLU. Adaptör, Çevirici ürünlerini Bilgisayar, Tablet ayakkabı kategorimizde uygun fiyata ve markalarla bulabilirsiniz. V ELEKTRİK PRİZ ŞARJ ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ APARAT SEYAHAT.


Araç Çakmaklık başlığı bulunan ürünlerde XCyber. Laptop, telefon vs elektronik cihazlar için kullanacağım. AUTOWARE Çevirici Araç İçi İnverter Dönüştürücü 12V- 220V PRIZ. Trust Urban 230V Araç İçi Priz Dönüştürücü 12- 220v invertor araç içi. Motoplus Şirinevler mağazası ile hizmet vermektedir.


Araç çakmaklik 220v priz çevirici

MOTOSİKLET ÇAKMAKLIK APARATI. Yani genel olarak devamlı kullanacağım sağlam birşey olması gerek. Yüksek amperde kullanacağınız çevirici bataryaya zarar verecektir bunu ayarlamanız. Akuye direk kalin kablo ile baglamak lazim.


Taşınabilir Şarj Aletleri. V Prizden 12V Çakmak Yuvasına Dönüştürücü. V Elektrik prizi ve araç içi çakmak girişi 12V ile çalışır. Araç veya bisiklet lastiklerini şişiririr. Deniz botu, şişme yatak veya futbol topunuzu şişirebilirsiniz.


Araç çakmaklik 220v priz çevirici

EVDE İŞYERİNDE NORMAL PRİZE TAKILARAK veya ARABALARDAKİ ÇAKMAKLIK SOKETİNE TAKILARAK ÇALIŞIR. BİSİKLET,MOTORSİKLET, FUTBOL TOPU, OTO LASTİĞİ. Priz Dönüştürücü Elektrik Tesisatı Yapı Malzemeleri uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden.


Ben bunları normal priz girişi sanıyordum. Yurt dışı seyahatlerde yada yurt dışından gelen ürünlerde şehir şebeke hattımız olan 220v uyum sağlaması için gerekli olan dönüştürücüdür. Bir çok ürün ile kullanılır. A USB Araç Şarj Başlığı. Araç kit modellerini görüntülemek için tıklayın.


Sipariş Takip Stok Sorgulama Mağazam. Merhaba Lütfen Giriş Yapın. Tümü Göster Grup Prizler. NOMINAL GIRIS VOLTAJI : V DC.


TL, Xiaomi MIJIA Smartmi Araba İçin Çevirici 12V - 220V Gearbest TR online mağazamızdan ücretsiz kargo seçeneğiyle satın alın. V - USB çeviriciler daha uygun fiyatlı ben 3-$ civarında bir fiyata almıştım. Arkadaslar arabaya priz sonradan nasıl yapabiliriz bilen varsa yardım ederse sevinirim,fiyatı ve yeri de söylerse ankara için. Bende 2v çevirici var daha paketini bile açmadım. Markası: Çerçeve dahil değildir.


Teknoloji marketlerde araç için telefon, USB şarjları var. V girişi normal piriz için göremedim. V AC çıkış alınması mümkündür. V kablo Elektrik prizi ve araç içi çakmak girişi 12V ile çalışır. Hava Kompresörü ile gelen farklı uçlar farklı ürünleri şişirmeniz için size kolaylık sağlar.


Be the first to review “ÇOKLU PRİZ ÇEVİRİCİ ADAPTÖR” Cevabı iptal et. AC 220V İnverter ÜRÜNÜ İNCELE. Araç içi Vdc aksesuar girişinden bağlantı. Tüm Uzaktan Kumanda Çeşitleri ile Yıldır Hizmetinizdeyiz!


Harward Oto Dijitan TV Anten. KABLO ÇEŞİTLERİ VE ÇEVİRİCİLER. W Power invertör 12V tu 220V a çevirir. Prizler Paket - Set Ürünler Profesyonel İşlemci Fanlar Sprey-Macun-Temizlik Set.


Görüntü Kabloları Network Kabloları Power Kablolar. Universal Fiş Priz Çevirici Amerikan İngiliz Priz Fiş Ç. USB girişi olarak kullanılan modelleri de bulunan ürünler, müziği en elverişli biçimde araç sistemine entegre ediyor. USB girişi ve şarj aleti olarak tek cihaz üzerinde birden fazla seçenek sunan modeller de kullanıcılara konfor sunuyor.


Araç çakmaklik 220v priz çevirici

Tüm Priz Çeviriciler fiyatlarını ve modellerini karşılaştırabilir,. Navitech MX-170P İNDÇ Araç Navigasyon ve Multimedy.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar