18 Mayıs 2015 Pazartesi

Fiorino ısıtma bujisi

Onl imzamda var zaten fiat fiorino 1. Bu nedenle aracı çalıştırmadan önce ısıtma bujisinin göstergede sönmesini mutlaka bekleyiniz. Sizler ısıtma bujisi sönmeden. Fiat Fiorino ısıtma bujisi.


Fiorino ısıtma bujisi

Kargo ile gönderim yapmaktayız. Fıat Doblo Punto Fıorıno 1. Mjtd Kızdırma ( ısıtma ) Bujisi 3TL ve ücretsiz kargo ile n11. Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Bu yazıda otomobillerdeki ısıtma (kızdırma) bujisi nedir? Isıtma Kızdırma Bujisi 1. FIAT DOBLO ALBEA FIORINO PUNTO 1. Ben orijinal ekipmancı biri olarak hep fabrika parçasından yanayım.


Bahsettiğim kasa albeaların fabrikadan Beru marka ısıtma bujisi ile çıktığını biliyordum ve söktüğümüzde de öyle olduğunu anladık. Neden EGZOZDAN Yoğun Şekilde DUMAN Atar? Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. BENZİNLİ ATEŞLEME BUJİ TAKIMI.


Ertesi gün sabah aracı çalışıtıracağım kontağı açtım ekranda Ön ısıtma bujilerini kontrol ettirin diyor. Motoru kontrol ettirin diyip arıza ışığını yaktı. TL KONTROL UNİTESİ , ISITMA BUJİSİ KONTROL RÖLESİ FİAT DOBLO 1. Dizel motor yapı ve yakıt itibariyle benzinli bir motora göre çok farklı bir ateşleme sistemine sahiptir. Bu sistem en basit tabiri ile patlama prensibi ile. LPG regülatör basıncı kaç olmalı.


Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Eğer tüm ısıtma bujisi aksamı normal ise sorun başka noktalarda aranabilir. KIZDIRMA BUJI ROLESI DOBLO 1. Orjinal Kızdırma Bujisi 1. Mtj Doblo Albea Palio Linea Fiorino Punto Kızdırma Bujisi 1. Multijet Egea Doblo Linea Alfa Giulietta,. Mtj EuroLinea Punto Doblo Fiorino (Motor Ateşleme Sistemi) 94. Kalorifer çalışmıyor demişsiniz haftadır da ısıtma bujisi uyarısı alıyormussunuz sanırım.


Fiorino ısıtma bujisi

Bendede suan aynı durum var. Bundan önceki araban fiorino da basıma geldi. Burcan Otomotiv - Burcan Bahadır Çalış Tüm hakları saklıdır. Hipotenüs E-Ticaret Sistemleri İle Hazırlanmıştır. Dikkat Ortam sıcaklığının yüksek olması durumunda, uyarı lambası kısa bir süre için yanabilir.


Bazı tiplerde ekranda ilgili mesaj da gösterilir. Otomotiv endüstrisinin lider markası NGK bujileri hemen her tür motor için sunulmaktadır – otomobiller, motosikletler, denizcilik uygulamaları, küçük motorlar ve güç araçları. NGK buji bulucu NGK buji kodlarını kullanarak doğru bujiyi bulmanıza yardımcı olur. A Otomotiv firmasına ait yeni ilanlar.


FİORİNO Alternatör Kayış Rulman Aydınlatma ve Ayna Debriyaj,Şanzıman ve Aks Mili Elektrik ve Elektronik Filtre Bakım Ürünleri. Ardından ay sonra yine bu sorun devam etti. Emotion model aracım ilk çalıştırılmasın da aracım çalışmıyor, ikinci çalıştırılmasında çalışıyor. Aracımızın ateşleme sistemi parçalarından birisi olan buji , aracın yakıt tüketimini ve performansında oldukça önem taşıyan parçalardan birisidir.


Buji Nedir Nasıl Değiştirilir ? Bujinin de belli periyotlarda kontrol edilip gerekiyor ise değişimi yapılması gerekmektedir. Değişimi gelmiş ve değiştirilmemiş bujiler. Dedir ve araştırılabilir. Kronik olan City Mod arızası var. Araç direksiyon sağa döndürdüğümde sola, sola döndürdüğümde sağa çekmektedir.


Fiorino ısıtma bujisi

Merhaba beni de fiat albea markaa bir aracım var ve sürekli arıza çıkıyor. Kalerüfer peteğini ve termostatı değiştirdik devir daimpompası yeni dedi usta ve ne yaptıkda çözüm bulamadık. En son olarak ustam dedi ki LPG nin sıcak sularını komple iptal edeceğim sonra deneyeceğim ve ısıtma normale döner, hararet ı bulursa başka yerden vereceğim LPG nib suyunu şuan tek şüpelendiğim bu dedi.


BUZLU BİR ZEMİN YA DA BUZLANMAYA MÜSAİT BİR HAVA DURUMUNU İŞARET ETMEKTEDİR. ARABANIZIN START SİSTEMİNDE BİR ARIZA OLDUĞUNU GÖSTERMEKTEDİR. Eğer zor da olsa bir süre sonra çalışıyorsa ısıtma bujisi arızası vardır ama hiç çalışmıyorsa mazot pompası veya kelebekleri kontrol etmek lazım.


E2(e serisi,c serisi,a serisi ) vw transpoter gösterge paneli tamiri (golf,passat,jetta,polo,) kess vmasterversion tuning cihazı 5. Yeni üye kaydı alınmamaktadır. Dilerseniz aşağıdaki linkten yöneticiler iletişim kurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar