14 Mayıs 2015 Perşembe

Hdmi erkek dişi

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Dijital sinyali akıcı, kusursuz bir şekilde işleneceği cihaza ulaştırır.


Kdv hariç 2TL üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz. Bu miktarın altında tüm Türkiye Yurtiçi Kargo ile sabit fiyat: 17. ALKAYA ELEKTRONİK bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun.


Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. Küçük olması nedeniyle rahatlıkla taşınabilir. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın.


Hdmi erkek dişi

Ankara Çankaya: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. B erkek kablo cUSB C 3. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Alışveriş sepeti Ürün (ler)-0. Erkek : USB B Erkek : 2 TL.


TL Herhangi bir ürün Ücretsiz kargo! TeknoGreen TKH-025E 25m. Elektronik sektöründe gerçek stok çalışan ve ithalattan son tüketiciye Kaliteli Ürün Uygun Fiyat sloganıyla ulaşan Merter Elektronik online elektronik satış sitesi Merterelektronik.


Online elektronik satış sektör öncülerinden olan Merter Elektronik, her. HDMI ° Derece Dönüştürücü Dirsek TV nizin Arkasındaki HDMI Çıkışlara Kolay Ulaşmak için. HDMI ( High Definition Multimedia Interface ) sinyal aktarımı için metreden metreye kadar HDMI kablo, metre ile HDMI kablo, HDMI konnektör,. Dark HDMI dönüştürücü dirsek ile HDMI çıkışları yere bakar ve kolay erişilebilir hale gelir, dar alanlarda kolayca HDMI bağlantısı yapabilirsiniz.


HDMI Type A Giriş ve Çıkış Dark HDMI dirsek HDMI A tip dişi girişe, HDMI A tip erkek çıkışa sahiptir. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara) şeklindedir ve sırasıyla Thunderbolt dişi hdmi erkek adaptör ürününün 1 kadarını karşılarlar. North America, South Americave Eastern Europe ülkelerinde popülerdir. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini.


M-TECH Lightning to HDMI ve VGA Dönüştürücü, Ses Destekli USB 3. Hdmi dişi - Hdmi dişi çevirici Hdmi dişi - Hdmi dişi çevirici, Hdmi dişi - Hdmi dişi çevirici Hdmi dişi - Hdmi dişi çevirici,. S1DVI ERKEK 24XHDMİ ERKEK ADAPTÖR. S3BORN KLEMENS SARI-MAVİ-YEŞİL.


S1HDMI DİŞİ - DİŞİ ADAPTÖR. There are no reviews yet. Add your review Cevabı iptal et. Tek bir HDMI sinyalini iki farklı alıcıya ulaştırabilen Dark HDMI çoğaltıcı ile aynı anda hem görüntüleme hem de ses sistemine sinyal ulaştırabilirsiniz. DVI-D kabloyu HDMI girişe, Dark dönüştürücü ile bağlayabilmeniz kolayca mümkün.


Hdmi erkek dişi

Sepete Ekle STOK SORUNUZ. Bu Üründen puan kazanabilirsiniz. China 1Metre Tek Damarlı Montaj Kablosu AWG - Yeşil 30.


HDMI dirsek aparatı dişi erkek ürününü hemen sepetinize ekleyerek anında sipariş verebilirsiniz. Bu sayede de kısa sürede elinize ulaşması mümkün oluyor. ANA SAYFA BAYİ GİRİŞİ BAYİ GİRİŞ FORMU İLETİŞİM.


Type-C to HDMI , VGA ve Audio Combo Dönüştürücü USB 3. This video is unavailable. Dark DVI-D - HDMI Dönüştürücü (DVI-D dişi - HDMI erkek ) BAYİ OL. Dark, HD video kamera, fotoğraf makinesi, taşınabilir tablet bilgisayar, ekran kartları gibi mini HDMI çıkışa sahip. Mini HDMI Kablo Aramaya Son!


Type-C Den 4K Uhd Hdmı Dönüştürücü Adaptör (4K 30Hz) K-AC-U31XHD. Kapıda ödeme seçeneği ile. S1HDMI ERKEK DİŞİ KABLO MT. S1HDMI DİŞİ - DİŞİ PANEL TİPİ KABLO MT. Cortrea markasının güvencesi ile hazırlanarak satışta yer alan HDMI ara uzatma aparatı dişi dişi özellikte bulunup tüm erkek HDMI uçlarda kullanma imkânınız yer alıyor.


Hdmi erkek dişi

K Ultra HD görüntü ve ses aktarımına sahip olan HDMI ara uzatma aparatı dişi dişi ürününü tersi düzü olmaması sebebi ile iki yönlü olarak. Bilgisayar Çevre Birimleri. SCSSonlanırma Ürünü Assmann - AB 790.


Tek HDMI Çıkıştan İki Bağlantı! HDMI cihazını iki farklı LCD`ye bağlamak isteyen kullanıcılar için en ideal çözüm Dark`tan. Dark tek yönlü HDMI çoklayıcı aynı HDMI sinyalini iki farklı noktaya kolayca dağıtmanıza olanak sağlar.


Ses ve görüntü sistemleri ile tam uyumludur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar