21 Mayıs 2015 Perşembe

Bosch super 4 buji fiyatı

Topraklama elektrotları dört adet olan bujiler ismini buradan almaktadır. Orta elektrot gümüş kaplama ve sivriltilmiştir. Motor performansını iyileştirmek adına yapılmıştır ve gümüş kaplama kullanılan ilk bujidir.


Bujiler her araç markasına göre özel üretilse de buji fiyatları yaklaşık olarak birbirine yakındır. Ayrıca: Super - buji eski araçlarda da kullanılabilir ve böylece bu araçlar da modern buji tekniğinin avantajlarından yararlanabilir. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Sırala Filtrele Resim Görünüm. Aydınlatma Sistemleri Ampul. Basınç Sıcaklık Sensörleri. Buji fiyatlarını ve özelliklerini en popüler, en ucuz, en yeni ürünler olarak gruplayabilirsiniz. Buji modelleri ve Buji fiyatları karşılaştırma listesine ekleyerek size en uygun seçenekleri tek ekranda inceleyin.


Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. En iyi buji bosch seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli buji bosch Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Türk Tedarikçi Bulma Çözümleri. Adet Minimum adet ürün için toptan satış fiyatı alabilirsiniz.


Alerjisi olanlar için rahatlama. Ateşleme Bujisi UHR CC. Acaba tırnaklı buji LPG için daha iyi bir performans sunarmı. V Motorlu, Bravo, Brava, Marea 1. Süper SET Buji FR X. Orjinal Çift Tırnak Buji.


Murat Zengin 334views. Tek Tırnaktan Çift Tırnağa Geçiş! Lpg buji adet fiyatı , buji fiyatları , marea lpg uyumlu bujisi, şampiyon gm çift tırnak buji yorumları, lpg icin buji , iridyum buji kullananlar, denso lpg buji , platin mi iridyum mu, niva ya performans buji si, bosch buji. Z10XEP Motor No lu Araçlarda Adet,Z12XEP ve Z14XEP Motor No lu Araçlarda Adet Bulunmaktadır.


Orijinal Montajda Kullanılan Ekipman Alman BOSCH Marka Garantili Üründür. Bu satıştaki fiyat bir takım, dört adet buji içindir. BENZİNLİ ATEŞLEME BUJİ TAKIMI.


Buji Takım olarak gönderilmektedir. Deniz Motoru için Buji çeşitleri. Aradığınız NGK ve Champion marka Bujiler tüm modelleriyle denizdukkani. BU ÜRÜNÜ ALANLAR BUNLARI DA ALDILAR Opel Astra G 1. Tırnaklı olan çok hoşmuş mümkünse onu almayı düşünüyorum çalışırmı bende ? Buji Kablosu Tesisatı,Fiat Palio Siena 1. Cg1bujisi olur heralde bendeki Cgl 12krankına-pistonuna kadar aynıdır, buji de Ngk dpr8ea-tabi. ORİJİNAL BOSCH olup birebir ölçülerde üretilmiştir.


Giriş Yapın veya Üye Olun. Hakkında: SKODA SUPERB 1. Dün aracımın bujilerini değiştirdim sanko bosch servisten ,lpg uyumlu platin iridyum bujiler 1tl buji fiyatı 7bin km gider. Arac eskisine göre daha atik oldu,titreşim daha da azaldı.


Fiyat , adet fiyatıdır. Buji değiştirecek varsa kesinlikle tavsiye ederim. Arası Tüm Twinspark motorlarına uygun NGK marka buji takımıdır. Sonuçta eti budu belli motorun. DOĞRU PARÇAYI DOĞRU FİYATA ALIN ! Oto Yedek Parça Mağazanız.


Bosch Crfiyat avantajını yakala! TWINSPARK MOTORLARDA ADET KALIN ADET İNCE TOPLAMDA ADET BUJİ OLDUĞUNDAN ADET BUJİ KABLOSU VARDIR. Volkswagen Golf Buji Seti 1. Yalnız bana mantıklı hiçbir açıklama sunamadılar.


BOSCH BUJİ SETİ Nikel-İtriyum alaşımlı adet 4hp 3kW M48. TEK TIRNAK BUJ İ TL 5TL. Turbo hariç LPG montajlı tüm modellerde kullanılır.


Bu ürünü diğer Opel Yedek Parçaları uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile OpelParcaci. Aluçlar Otomotiv de bulabilirsiniz. Bu ürünü kredi kartı, havale veya kapıda ödeme seçeneği ile kolayca sipariş verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar