15 Mayıs 2015 Cuma

Otg çevirici

TL 1TL (94) OnlineVitrin 99. TL TL (182) techmaster 99. Eğer Cihazınızın Otg Desteği Var İse. Micro Usb Otg Çevirici Android Tablet Ve Cep Telefonları İçin Siyah Renk Bu Cihaz Sayesinde Tablet Veya Cep Telefonuza Klavye Mouse Veya Flash Bellek Bağlayabilirsiniz.


Mobile GPlus Huawei GPHTC 10. Genel Özellikler Menşei Çin Garanti Aksesuar Tipi Çevirici Taksit Seçenekleri. Usb Otg Kablosu kategorisinde en favori Bilgisayar Çevirici ve Adaptörü, Tablet Pc Aksesuarları, USB Kablo, Ses Kablosu, Cep Telefonu Kablosu ve diğer kategorilerinden birini tercip edip filtre seçimleriyle birlikte Usb Otg Kablosu mağaza fiyatları ve Usb Otg Kablosu ürün özellikleri incele! USB OTG , “USB On-The-Go ”nun kısaltılmış halidir.


Bir dönüştürücü kablo ile (ya da destekleyen ürünlerle direkt olarak) cihazınızı, diğer cihazlara bağlamamızı ve bu bağlantı üzerinden cihazlarla dosya alışverişi yapmamızı sağlar. Bu özelliği destekleyen bir telefonunuz ya da tabletiniz var diyelim. Notebook Ekstra Hdd Yuvası ÜRÜNÜ İNCELE.


Otg çevirici

Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. OTG Çevirici Kablo ÜRÜNÜ İNCELE.


Audio F 20cm Çevirici ÜRÜNÜ İNCELE. Hytech HY-DGADigital To Analog Ses Çevirici Adaptör. PG-6OTG MİNİ ÇEVİRİCİ MİCRO TO TYPCE ÇEVİRİCİ. Micro Usb Girişli Cihazınıza Micro Sd Kart ve Usb Uçlu Dizüstü Pc Masaüstü Pc Benzeri Cihazları Bağlamanızı Sağlar. Micro Usb Otg Çeviricikablo çeşitleri, çeviriciler ,kadıköy bilgisayar,yazıcıoğlu işhanı,fan çeşitleri,network ürünleri,voltaj çevirici ,sata çevirici ,usb 3. Bu artık bölgeye özgü bir standart haline geldi.


OTG desteği veren başlıca telefonlar ise Xiaomi Mi JiaYu G Neo N0ve iOcean Elite. Yani özgün bir çeviriyle iş başında diyebiliriz. OTG desteği sayesinde, telefon kullanıcıları USB üzerinden diğer cihazlara hızlıca bağlanabiliyor. USB Type C Otg Sayesinde Cihazınıza Birçok Cihazı Bağlayabiliriniz.


Sürümünde Çıkacak Olan Telefonlarda Kullanılabilir. Bu adaptör sayesinde Cihazınıza Printer - Mouse - Flash Bellek - Klavye - Card Reader gibi cihazları bağlayabilirsiniz. To Usb Otg Çevirici Dönüştürücü Kablo 2TL ve ücretsiz kargo ile n11. QPORT, Q-OTGTelefon Tablet Uyumlu Micro USB2.


Otg çevirici

Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. PG-6OTG SAMSUNG TO İPHONE ÇEVİRİCİ. HDMI, USB, USB Type - C ve OTG gibi çeviricileri ücretsiz kargo, kapıda ödeme ve taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.


Bunu yapmanızın tek bir yanı var oda. Benzer ürünler için Çeviriciler kategorimizi inceleyin. Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun.


Otg çevirici

E-Mailiniz Yorumunuzu Yazınız Güvenlik Kodu Giriniz : KURUMSAL. Mesafeli Satış Sözleşmesi. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Sent from my MI PAD using Tapatalk.


OTG Dönüştürücü PowerBank Şarj Cihazı USB 3. S-link SL-U1Beyaz Usb 2. Type-C OTG kullanmanız gerekiyor. Merhaba arkadaşlar xiaomi mitelefonuma type c otg çevirici takıyoırum mause taktığımda görmüuyor. Bu sayede tabletinize veya telefonunuza klavye, fare, harici bellek, kamera takabilir ve kullanabilirsiniz. Elektronik Toptan satış hizmetimizi sürekli yenileyerek sizlere sunuyoruz. S-Link SL-U9 aynı anda hepsini çalıştırabilir.


Bilgisayar Çevre Birimleri, Uydu Alıcıları, Güvenlik Sistemleri, Küçük Ev Aletleri, Oto Ses Sistemleri gibi bir çok kategoride her geçen gün çeşitlerimizi arttırıyoruz. QPORT Q-OTGTelefon Tablet Uyumlu Micro USB2. Energizer Micro Usb Otg Güç Paylaşım Kablosu sadece 49.


Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Kablolar Kategorisindeki diğer ürünler. S-LINK SLX-10C Usb LU Şarz Aleti. Kargo ücreti, aldığınız ürünün özelliklerine (boyut, kilo vs) göre değişiklik gösterir. OTG dönüştürücü kablo USB birliğinin OTG = on the go yani taşınabilir cihazlara özel geliştirdiği standardına uygun olarak üretilmiştir.


USB HOST özelliği gösteren tüm mobil cihazlarla kullanılabilir. SPEEDS SATA TO MICRO SATA ÇEVİRİCİ ADAPTÖR RESİM ÜRÜNE AİTTİR. Tablet ve Akıllı Telefon İçin USB Giriş Dönüştürücü OTG Kablo.


DK-CB-USB2MICROTG Dark Micro USB 2. Hytech Hytech Hy-W3Usb Af To Micro Usb 5Pin Bm 15Cm Otg Çevirici Kablo 3TL KARGO BEDAVA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar