11 Eylül 2019 Çarşamba

Usb şarj kablosu

Usb şarj kablosu

Usb şarj Kablosu fiyat avantajını yakala! Priz adaptörü ve USB kablosundan oluşan şarj aletleri belki de sevdiklerinizden sonra yanınızdan ayırmak istemediğiniz en özel arkadaşlarınız haline gelmiş olabilir. Bu durumda size eşlik edecek olan arkadaşlarınızı iyi seçmeniz sizi kendinizi çok daha güvende hissetmenize neden olacaktır. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. A Hızlı Şarj Data Kablosu Kopmaz Kablo type c. USB Şarj Data Kablosu Pembe Apple Lightning Bileklik.


Kargo - Hızlı Şarj Özellikli 2inUSB Beyaz Şarj Data Kablosu. Turkcell’li değilseniz, Turkcell ailesinin avantajlı dünyasına katılmak için hemen tıklayın. Her iki ucunda da USB -C konnektörü bulunan bu metrelik şarj kablosu , USB -C özellikli aygıtlarınızı şarj etmenizi ve bu aygıtlar arasında eşzamanlama veya veri aktarımı yapmanızı sağlıyor. Usb bellek olarak kullanın. Telefonunuza takıp telefonunuzun hafızasını artırın.


Usb şarj kablosu

USB flash bellek özelliğinin yanı sıra şarj kablosu olarak da kullanılabilir. Yassı tasarımı ile kablo dolaşma derdine son verin. Intouch Micro USB şarj kablosu sayesinde dilerseniz cihazınızı farklı USB şarj girişlerinde de şarj edebilirsiniz. Usb kablo türlerini kabaca, Type-A, Type-B, Mini usb kablo , Micro usb kablo , Type-C ve Lightning olarak sınıflandırabiliriz.


Type A, genel olarak klavye ve mouse kablolarının girişlerinde gördüğümüz geniş uçlu bir usb girişidir. Metal USB Bellek ve Şarj Kablosu. Kancalı Çoklu Şarj Kablosu.


Aydınlatmalı Çoklu Şarj Kablosu. USB Uzatma Kablosu , Batarya Şarj , USB to HDMI, MPçalarlar, Powerbank, Taşınabilir Powerbank, Akıllı Telefonlar İLE UYUMLU. Tasarım Çoklu Şarj Kablosu. YÜKSEK HIZ teknolojisi ve nitelikli materyal kullanımı ile yüksek hızlı şarj ve veri transferi. Bilgisayar ve telefon arasında senkronizasyon ve şarj.


TL arasında değişmektedir. Seyahat şarj adaptörü Type-C USB kablo. Yukarıdaki ürünler arasında en uygun şarj kablosu fiyatları yer alıyor. Akıllı telefonunuz için USB kablo değil de şarj cihazı arıyorsanız buraya tıklayarak aradığınız ürünü bulabilirsiniz.


Ayrıca akıllı telefonunuzu her an şarj edebilmek için ihtiyacınız olan en ucuz powerbank modelleri için tıklayın. Kablo kısmı adaptörden ayrılmayan smini şarj aletinin jackında oluyor. Usb kablosu adaptörden çıkabilen şarj aletinin de adaptöründe yer alıyor gerilim bölücü dirençler. Soldaki benim yaptığım, sağdaki smini şarjı nın jackı.


Elinizin altında yedek kablo olarak bulundurmanız yararlı olabilir. USB bağlantısına sahip cep telefonları, dijital kameralar ve diğer taşınabilir cihazlarla kullanılır. BlitzPower USB Type-C kablosu özel konnektörleri sayesinde USB portlarına iki taraflı olarak ters ya da düz şekilde takılabilir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Sony USB kabloları, gelişmiş güvenlik için USB -IF ( USB ) uyumludur ve diğer USB kablolarına kıyasla yangın, aşırı ısınma ve bağlantı kesilmesi riskini önemli ölçüde azaltır.


USB -C bağlantılarında, daha eski USB cihazlarıyla güvenli bağlantı için kΩ rezistans kullanılmaktadır. Huawei Mate Şarj Kablosu USB Type-C. Lenovo yoga usb şarj kablosukablo çeşitleri,çeviriciler,kadıköy bilgisayar,yazıcıoğlu işhanı,fan çeşitleri,network ürünleri,voltaj çevirici,sata çevirici, usb 3. Samsung Çıkışlı Şarj Kablosu (Type-C USB Dönüştürücülü) Siparişinizi teslim aldıktan sonra “Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği” gereğince ürününüzü gün içinde iade edebilirsiniz. USB data kablosu ile tabletinizdeki resim, video gibi dosyaları bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Cihazınıza bilgisayarınızın USB portuyla veya USB portu Olan herhangi bir şarj noktası ile bağlanır.


Dayanıklı örgülü kablo ve ABS kabuk ile üretilmektedir. Dünyanın en hızlı ve en dayanıklı Micro USB kablosu. USB -C Şarj Kablosu , iki ucunda da birer USB -C konnektörü bulunan bir şarj kablosudur. USB -C bağlantı noktasına sahip MacBook’unuzu elektrik prizine takarak rahatça şarj etmek için, Apple W USB -C Güç Adaptörü (ayrı satılır) ile birlikte kullanabilirsiniz.


Bir bilgisayar veya adaptör yardımıyla cihazınızı şarj eder. Sarj kablosu baglanti semasi Orjinal kablom usb tarafindan koptu lehimlemek istiyorumda, renklerin hangi pine oturacagini bilen varmidir ? Yan sanayi kablo almak istemiyorum. LILLHULT usb kablosu için mikro usb 1t. Sepete Ekle Favorilere Ekle.


KOPPLA USB girişli şarj aleti 5t. Hatta aldığım şarj kiti ile gelen batarya telefonumun kendi bataryasından bile daha uzun gidiyor. Orijinal midir diye tereddüt ediyordum ancak orijinal ürün. Cihaz sorunsuz görüyor ise ve şarj alıyorsa data aktarabiliyorsanız işlem tamamdır. Daha sonrasında ise açıkta olan uçları tek tek elektrik bandı ile izole edip kapatıyoruz,çok kalın yapmayın derim yoksa üstten makaron geçmeyebilir.


Usb şarj kablosu

Online Toptan Satış usb kablo koruyucusu: usb koruyucu koruyucu şarj sarıcı kablo koruyucu tel kulaklık koruyucu kordon kapak Popüler usb kablo koruyucusu Ürünler: koruyucu kablo telefon tel korumak kordon sarıcı kulaklık kablosu koruyucu karikatür usb usb korumak Low price for usb kablo koruyucusu: tel kordon kawaii usb. Kargo Verilme Süresi Gün Şimdi sipariş verirseniz içerisinde kargoda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar